miercuri, 2 iunie 2010

Mafia pământurilor ataca pământul puşcăriei

Nou în infracţionalitatea economică din România: se fură de la gura pușcăriașilor. Și merită, pentru că vorbim de o un penitenciar cu 350 de vaci, 1.600 de porci și 1.200 de hectare de teren.

Interlopii nu-s doar în pușcării, ci și la conducerea lor. Ferma pomenită mai sus este în administrarea penitenciarului Pelendava din Craiova. Ca să poată ajunge mai ușor la niște interlopi bine conectați politic, aceasta trebuie falimentată.

De scopul ăsta nobil se ocupă directorul general adjunct al ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor), fost șef al serviciului de informații al Ministerului Justiției (SIPA), Tiberiu Firinel Ungureanu. Ajutorul lui de nădejde în chestiune este directorul penitenciarului Pelendava, Ion Craioveanu. Cei doi au o relație conspirativă încă de pe vremea cînd Firinel era șef la SIPA în Craiova, iar Craioveanu, una dintre sursele sale de încredere.

Tentativele acestora de a bloca financiar ferma de la Pelendava au stîrnit atît interesul Corpului de Control din Ministerul Justiției, cît și al celui din ANP. Un raport intern al ANP a identificat relațiile echipei Ungureanu-Craioveanu cu o serie de interlopi locali de mare calibru, cum ar fi Ilie Pușcărie și Doru Măgaru.

Citiţi în totalitate articolul din KAMIKAZE.

Pages From Kamikaze 2010 Nr12 Iun02

5. Fără să aibă un plan de producţie pe anul 2010, solicitări ale penitenciarelor pentru acelaşi an, fără să cunoască necesităţile privind necesarul acestora pe anul următor, acesta investeşte în achiziţionarea de utilaje agricole in valoare de 355203.18lei, respectiv tractor Landini. 222321.75lei, masina de tocat porumb furajer: 110000 lei şi masina de tocat masa verde de furaj: 22881.43 lei. CONTINUAREA AICI ...

Penitenciarul Pelendava – unitate strategică a sistemului penitenciar

În conformitate cu dispoziţiile HGR nr.1849/2004, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, respectiv unităţile subordonate, face parte din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Prin profilul unic şi specificul propriu de activităte, Penitenciarul Pelendava reprezintă o componentă deosebit de importantă a sistemului penitenciar, pe lângă funcţia de custodie a persoanelor private de libertate, calificare şi recalificare a acestora în diverse activităţi proprii, funcţia economico-productivă este o componenta reprezentativă a acesteia: – aprovizionarea cu hrană (brânză şi carne) pentru un număr de 10-13 penitenciare şi 7.000 – 10.000 persoane private de libertate. CONTINUAREA AICI ....
Document 3

Document 2

3 comentarii:

  1. De Manolescu de ce mu scrie nimic?
    El este principala veriga intre ungureanu si lumea interlopa craioveana !?

    Ce rol are fica lui Manolescu,marea MATAHARi sipareza de la PMS in toate acestea ? Uitati ca sotul ei este mare executor judecatoresc,fost avocat in baroul Olt ?Nu cumva tocmai el urmeaza sa ,,execute,, terenurile de la Pelendava pentru DORU MAGARU ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate poate sa ne spuna MATAHARI ce cauta la cheful lui Fulguta(interlop craiovea) cu Pile(interlop si mare diler de droguri din Valcea)?
    Sau poate sa ne spuna ce cauta la priveghi la Caiac?
    Sau ce cauta in diferite crame alaturi de spuma interlopilor din Craiova ?

    Este o simpla coincidenta,sau cauta marfa care trebuie executata de ,,avocatu,,?

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi noapte am visat ca mergeam prin unitate sa desfasor activitatile de zi cu zi. Aveam o presimtire ciudata, parca simteam ca sunt animale periculoase in jurul meu. Nu vedeam nici un coleg prin curte, parca disparusera toti. Nu mai erau nici hoti. Am salutat un coleg, iar la doi pasi era sa fac infarct...m-am intalnit cu o Vipera..de sex masculin.Era vipera cu doua coarne, veninoasa rau, era FILIS.
    Am mers in sectie la camere. In curte vad un Crocodil periculos, feroce cu bale la gura...era...Drula, pleca la masa...am reusit sa ma feresc.
    Mai tarziu, cand am crezut ca am scapat de animalele astea salbatice si imputite, mai ales vipera nespalata FILIS care pute de la doi metri, am dat nas in nas cu un ....DRAC....era GROZA imbracat in negru.Mi-am zis, Doamne, a venit iadul la Tg Jiu, numai draci si animale salbatice.
    Ceva mai incolo radea Rinocerul DAIANU, care probabil saliva la gandul ca a mai aparut un articol in Scandal de Gorj.
    A lipsit din tablou doar fiorosul sacal ENACHE si scarboasa Hiena Dumitriu Malaescu.
    M-am gandit atunci ca poate ajunge cu un telefon pentru vreun hot si Scroafa Mata Hari Laura Moraru Manolescu Blonda de la Craiova.
    Ii mancasera deja pe toti colegii, de la directori pana la ultimul agernt care nu era cu ei.
    Eram hotarat sa fug, dar nu am reusit pentru ca m-a muscat de....vipera de Filis si mi-a supt .....sangele.
    M-am trezit, am vazut ca ma lnga mine copii si sotia, nu sunt animale.
    La servici am vazut toate aceste animale, dar colegii ceilalti erau bine si incercau sa supravietuiasca. Cat despre vipera de Filis o sa ma mai muste ...si o sa ma mai suga....de sange.
    Pana intr-o zi.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.