vineri, 18 iunie 2010

PseudoZiaristul puşcăriaş versus Siparezu

PseudoZiaristul liberat din penitenciarul Târgu Jiu prin 2003 ameninţă cu dezvăluirea identităţii adminului Siparezu sperând că adminii Oltenia Prison vor începe să se teamă şi nu vor mai demasca interesele ascunse din spatele articolelor din mizeria gorjeană cu nume sugestiv: Scandal.

Legat de Siparezu, încă de la apariţia blog-ului, mulţi au considerat că identitatea acestuia este secretului lui Polinichelle. O fi nu o fi aşa, cred că asta contează mai puţin. Blog-ul va exista fie că vrea, fie că nu vrea fostul pârnăiaş. Aşteptăm reclama gratuită din paginile fiţuicii gorjene.

Ultimul articol al acestui pseudoZiarist, nu-i voi da numele pentru că i-aş acorda o prea mare onoare, aduce acuze lucrătorilor din penitenciarul unde a fost în detenţie privind cariera aleasă de aceştia.

Indiferent de momentul în care aceştia s-au cunoscut, indiferent de sentimentele care au apărut între aceştia, indiferent de prieteniile şi amiciţiile născute din munca colectivă privind asigurarea deţinerii celor de teapa lui Claudiu Matei (na că i-am dat numele), fostul deţinut arată din nou că nu are nimic sfânt şi că de fapt atacurile sale asupra personalului penitenciarului Târgu Jiu sunt de fapt reminiscenţe ale perioadei în care a fost după gratii.

Din păcate dejecţiile sunt primite din interiorul instituţiei. Faptul că încearcă subtil să se folosească de tehinca psihologiei inverse, acuzându-l pe Filiş, ofiţerul DPCT de lipsa transmiterii unor note informative legate de această situaţie către forurile superioare ... arată clar că ştie că acestea există, că ştie că fostul ziarist, actualmente ofiţer, a scris elucubraţiile apărute în fiţuică şi în notele sale.

Că între cei doi există o strânsă legătură rezultă şi din conţinul articolului. PseudoZiaristul din dorinţa de a-l disculpa pe ofiţerul DPCT îl deconspiră fără să vrea:

Claudiu Matei: Filiş nici măcar nu s-a deranjat să răspundă la telefon jurnaliştilor curioşi să afle dacă a înaintat vreun raport despre neregulile de la Tg-Jiu conducerii ANP.

Am încercat şi eu să fac rost de numărul de telefon al acestuia, să-l sun. În mod ciudat, inclusiv la dispeceratul penitenciarului mi s-a spus că numărul este confidenţial. Claudiu Matei îl are probabil din perioada când făceau afaceri cu icoane. Ceilalţi ziariţti îl au .... dreaq ştie de unde, probabil pentru a ţine mai uşor legătura cu dejectorul din penitenciare frustrat de stagnarea carierei sale după pensionarea lui Enache.


Ne revedem săptămâna viitoare la secretul lui Polichinelle.


Despre cariere:

Parintii sunt pentru copii sursa primara si cea mai puternica de invatare, de sprijin afectiv si securitate, pot avea o influenta in alegerea copilului pentru o anumita cariera prin: atitudinile lor; stilul educativ care influenteaza increderea in sine, directia si masura ambitiilor; modul de apreciere pozitiva sau negativa a unor activitati; faptul ca familia este cea care opteaza pentru anumite scoli, care ingradesc mai mult sau mai putin posibilitatile copiilor; faptul ca ei sunt cei care transmit expectantele, acele asteptari sociale adecvate pozitiei lor sociale statutul socio-economic joaca un rol important; etc.


Ia uite măi pârnăiaşule ce zic ziare cu nume despre subiecte identice:

In anii ''80 se nascuse o adevarata criza in SUA - angajatii aproape ca renuntasera sa fie loiali companiei si erau in schimb loiali colegilor de serviciu.
Prieteniile sunt la fel de valoroase si atunci cand sunt implicati si sefii. Nu. Nu este vorba despre nepotism sau alte tipuri de favoritism, ci de prieteniile casual care se leaga intre lideri si subalterni sau colegi.
Jan Yager, autorul cartii "Business Protocol", povesteste ca, in cadrul studiului facut pentru carte a descoperit ca din 126 de manageri, o treime au avansat in functie si datorita prietenilor.
Dincolo de avantajele de care beneficiaza sau nu compania (sau sefii) de pe urma relatiilor stranse dintre colegi, exista foarte multe avantaje care ii privesc strict pe angajati.
Foarte multi sunt cei care si-au cunoscut viitorul cel mai bun prieten, sot sau amic de petreceri la locul de munca. De fapt, studiile arata clar ca, daca nu ti-ai cunoscut jumatatea in liceu sau facultate, cu siguranta o vei cunoaste la serviciu.


Dar eu nu au interesele tale şi ale lui Filiş.

4 comentarii:

  1. du-te si impusca-te ca esti pe linga si se vede ca esti disperat ca vei fi deconspirat si vei plati pentru toate timpeniile tale si ale lui Schiopu Florin ceasul bate tic tac tic tac si nu stii pe cine ai deranjat tic tac

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. 18 iunie 2010, 21:12

    baga mare Filiş tati !!!

    Deconspiră-l !!!

    Cât de idioţi puteţi fi amândoi, şi tu şi pseudoZiaristul. ::))

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.