miercuri, 9 iunie 2010

Dat dreaq terenu` puşcăriei

În urmă cu câteva zile alte persoane s-au arătat interesate de terenurile penitenciarului. De această dată ţinta atacurilor sunt terenurile din jurul Secţiei exterioare Făcăi.

Avocatul Geamănu Gigi, (link) nume de interlop bucureştean, probabil simplă coincidenţă, specializat în executări silite, s-a prezentat la sediul instituţiei, unde a stat de vorbă cu reprezentanţi ai unităţii.

A menţionat următoarele:

- are titlu de proprietate pe 7 500 mp teren din grădina penitenciarului de la Făcăi, în imediata vecinătate a Hotelului Lotus, hotel care nu deţine decât foarte puţin teren;
- titlul de proprietate a fost eliberat în anul 2010, de Primăria Malu Mare;
- obţinerea titlului s-a făcut dupa obţinerea unei sentinţe bazate pe declaraţiile pe propria răspundere a unor vârstnici care "şi-au amintit" unde era pe vremuri terenul.

Coincidenţele sunt stranii:

- din ditamai grădina de la Făcăi martalogii mincinoşi din instanţă nu au identificat ca fiind acel teoretic teren din strămoşi decât prima parcelă de lângă penitenciar, exact la îndemâna Hotelului Lotus. Mai la jumăte, mai la dreapta, nu a fost, ptiu drace exact acolo;

- este cunoscut faptul că Primăria Malu Mare a mai atras atenţia organelor abilitate după elberarea mai multor titluri de proprietate lumii interlope;

- directorul Craioveanu a refuzat constant sa cultive grădina de la Făcăi, deşi nu era nevoie decât de 4 agenţi şi 8 pepelei aşa cum a făcut şi exdirectorul Cucu la preluarea acesteia în anul 2008, beneficiile instituţiei fiind pe măsură. VeZi LINK ....

- unul din patronii Hotelului Lotus (zis Dindere) fost sau actual asociat la Franolta. Alt asociat este bănuit a face parte din lumea interlopă italiană, având şi cetăţenie italiană (Feruglio).

- se spune că ar fi totuşi oamenii din faţă ..... adevăratul patron al Hotelului Lotus fiind un cunoscut om de afaceri, fost patron al echipei de fotbal Universitatea, cel care de altfel ar fi adus în oraş prima harta a centurii de Sud a Craiovei, hartă vândută în cercuri restrânse cu bani grei la acea vreme.


UPDATE: Pe data de 07.06.2010 directorul Craioveanu a fost vizitat de Niţă Narcis, patronul SC Agomec Robăneşti şi SC Biz Solutions SRL, interesat în urmă cu câteva luni de arendarea a 720 hectare teren agricol la Ferma Leu a Penitencairului Pelendava.

Imediat după aeastă vizită, directorul Craioveanu a solicitat în scris directorului general să fie primit în data de 08.06.2010 pentru discutatea unor probleme ... privind situaţia instituţiei. Pe data de 08.06.2010 acesta a fost la A.N.P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.