marți, 1 iunie 2010

Cei care roşesc obrazul DPCT

cenzurat de hacheri.

19 comentarii:

  1. Kelly ppleul OZN iti transmite sa nu-i mai aduci telefoane,are destule pe care inca nu le
    -a vandut !

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos articol. CEI CARE ROSESC OBRAZUL DPCT. Sunt cateva specimene de acest gen. Un exemplu este si Mr. BEAN de la Tg Jiu. E vorba de celebrul FIFI, FIFINEL pe numele sau George Filis, care nu face munca de prevenire. In afara de faptul ca atunci cand sta de vorba cu cineva spune glume de 2 bani si se stramba mai rau ca Mr. Bean, altceva nu stie sa faca.
    Dar asta este Romania, suntem obligati sa suportam intre noi asemenea mamifere, care nu tin pasul cu evolutia si cu civilizatia.
    Nici nu stiu daca pe Filis il putem include in categoria mamiferelor pentru ca nu are coloana vertebrala. Nici blonda Kelly nu poate fi inclusa in specia umana pentru ca nu are neuroni, nici macar unul.
    Poate intr-o zi cu soare se va face curatenie de primavara si la DPCT.

    RăspundețiȘtergere
  3. Manoleasco sau Moraroaica sau cum te-o chema pe tine. Iti aduci aminte ce faceai cand erai la reeducare la Tg-Jiu? Pe ppl-ul Mara il cunosti? Cate telefoane i-ai adus? Poti sa nu recunosti ca dupa ce ai plecat la Craiova, ai venit in vizita la TgJiu, ai intrat in spatiu de detinere si i-ai adus telefon lui Mara? Nu poti, pentru ca asa ai facut.
    Cine iti trimitea scrisori? Mara, Calu, si altii.
    Alo, siparezul de la TgJiu, caine comunitar ce esti, tu nu stiai nimic de aceste aspecte?Sau stiai si le-ai tinut pentru tine. Sau pentru a o proteja pe coana Chirita Laurica.
    De fapt aveti ceva in comun, amandoi ati adus telefoane la pplei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce au oare in comun siparezul comunitar Fifinel de la Tg Jiu si Mata Hary Kelly blonda sipareza de la Craiova?
    Raspuns: Pasiunea pentru picturi si pentru ppleii care picteaza.
    Acolo unde sunt detinuti pictori, intervin ei sa-i ajute sa aiba o pedeapsa usoara in schimbul tablourilor.
    Exemplu: ppl PALA

    JOS FILIS, JOS MANOLEASCA, JOS CORUPTIA, JOS MAFIA, JOS ACADEL TATUCUL LOR.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine are pasiune pentru masturbare la telefon?
    Raspuns: FILIS SI LAURA, cand vorbesc intre ei.
    Acest obicei Laura l-a capatat la TgJiu, a invatato Filis.
    Bafta, aveti grija la maini si degete.

    RăspundețiȘtergere
  6. A mai recomandat cineva o avocata si da cu subsemnatul la Parchet,iar avocata respectiva e la bulau.Oare in acest caz(daca exista dovezi)nu este sinonimitate?Infractiune cumva?Va recomand sa consultati un procuror,dar puneti cartile pe masa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bud este avocat penal?


    http://www.barouldolj.ro/index.php?idPagina=321&show=anunturi

    ,,A fost investit dl.av.cons. Radu Marinescu să verifice şi să refere cu privire la legalitatea activităţii pe care o desfăşoară dl.av.Moraru Claudiu din Baroul Olt în cadrul societăţii „Moraru şi Asociaţii Lawyer SRL", cu sediul social în Craiova, în care are calitatea de asociat.,,

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru 2 iunie 2010, 18:30

    Te contrazic ! Filis a invatat sa se mansturbeze la telefon in timp ce asculta convorbirile telefonice dintre Dobocan cu Laura!Ticul cu buza umflata si ochii bulbucati ai lui Filis a aparut dupa ce a vazut rezultatul intilnirii dintre cei doi !

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce nu dati nume de ppl-ei care au fost reprezentati de avocat Moraru in penitenciare, pentru a putea fi verificati de catre Parchet sau structurile centrale ale ANP?
    Ce interes are un executor judecatoresc ca un ppl sa fie mutat in Craiova?
    Ce venituri realizeaza avocatul de isi permite ca dintr-o firma de avocatura, una de insolventa si un birou de executor judecatoresc sa aiba un Audi ultimul tip?
    Ce legatura are executarea, insolventa si recuperarile de creante cu dreptul penal?
    Daca raspundeti la aceste intrebari cred ca veti fi credibili!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu l-am vazut si nici nu am auzit ca avocatul sa reprezinte pe cineva in penal ci eventual in dosarele economice unde nu prea sunt arestati.Oricum stiu ca merge intr-un Audi de 70.000 Euro si banii astia nu avea cum sa i faca cinstit.Nevasta-sa are un Vertu telefon de peste 5000 Eu.
    Stiu ca avocatul in prezent executor judecatoresc are vreo 7 case si 3 masini,de care sunt convins ca au fost facute de navasta-sa din vanzarile de telefoane.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru anonimul de la ora 19.35, in urma verificarilor efectuate de avocat Radu Marinescu asupra activitatii derulate de firma de recuperari creante Moraru&Asociatii Lawyers se pare ca ulterior avocatelul s-a transferat in Baroul Dolj.A dracu mafia asta din avocatura!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru 2 iunie 2010, 21:07

    Una din acele case este si cea de langa Judecatoria Craiova,ultima executare silita a lui ,,avocatu,,?
    Nu trebuie sa te mire ce avere are ,,avocatuu,,,el executa silit tot ce vine pe tava de la lumea interlopa craioveana,acolo unde sclav este socruso Manolescu si animatoare la chefuri este nevastasa MATAHARI de PMS !

    RăspundețiȘtergere
  13. Am si eu o intrebare pentru conducerea ANP:

    Ce cauta un asemenea personaj in DPCT ?
    DPCT trebuie sa lupte impotriva infractorilor sau trebuie sa faca afaceri cu ei ? Astfel de oameni trebuie sa ne verifice pe noi si sa ne dea lectii de moralitate ? Domnilor MA UMPLETI DE SCARBA !
    Aveti pretentie sa nu aducem telefoane mobile la hoti si moaca asta vinde tot ce se poate vinde,bani sa iasa !!! HUOOOOOOOO!

    RăspundețiȘtergere
  14. Laura Moraru(Kelly) in jargonul hotilor este;
    -muma
    -sefa
    -matahari-fata lu Manolescu
    -mama telefoanelor cu ,,licenta,,
    -zaza

    Acesta tanti isi permite sa ameninte hotii ca daca nu colaboreaza cu ea,la liberare vin interlopii craioveni si pleaca cu ei in porbagaj!

    RăspundețiȘtergere
  15. Din informatii sigure va spun ca avocatul Bud nu se intelege cu socru-sau, este de fapt ofiter acoperit deoarece nu avea cum sa reuseasca in atatea domenii diferite, adica a derulat afaceri prin MORARU&ASOCIATII LAWYERS SRL, in paralel cu avocatura si-a deschis o firma de insolventa MORARU&POPA INSOLVENTA, a continuat cu firma de audit si consultanta financiara si nu in ultimul rand s-a dus executor judecatoresc unde primul lui dosar a fost executarea unei firme cu 2000 de angajati pentru suma de 14 miliarde lei onorariul lui fiind de 10% adica nici mai mult nici mai putin de 1 miliard si jumatate.
    Mai ganditi-va si voi la partea cu telefoanele si dosarele ppl-ilor date de Kelly cati bani crezi ca i-ar fi adus? Raspuns 0 lei sunt mizilicuri, nu de acolo vin banii.

    RăspundețiȘtergere
  16. CE CAUTA FILIS INTRE ATITIA OAMENI PERFECTI?

    RăspundețiȘtergere
  17. siparezule,ai ajuns sa urasti oameni pe care nu-i cunosti,ai o problema,nu,tu esti perfect.

    RăspundețiȘtergere
  18. claudiu moraru? pacat sa stai cu o persoana doar pentru bani si putere!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt fierbinte! Am bikini rosii!Mai neim iz Lora,anderstend bai lake care esti?!Beibi ma ating doar pentru tine,yeahhhhh!Du iu spic englisi,facmi pliz! :)))

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.