miercuri, 16 iunie 2010

Zvonuri mai mult sau mai puţin adevărate

Deşi de obicei ne putem verifica informaţiile din mai multe surse, de această dată informaţiile sunt multe şi uşor contradictorii.

- la Târgu Jiu se pare că va fi repus în funcţie fostul director Enache. Motiv de bucurie pentru Filiş, Nistor, etc. Directorul adjunct va pleca şi el spre casă, locul lăsat liber de acesta deschizând o cutie a Pandorei în Penitenciarul Târgu Jiu.

- la Penitenciarul Pelendava se pare că vor fi iaraşi schimbări. Se spune că în locul lui Craioveanu, acuzat de încercarea de falimentare a instituţiei ar apărea un nou nume, iar în locul directorului adjunct Fulga ar fi împuternicit şeful serviciului regim din Penitenciarul Craiova, Vişanu.

- la Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova. Directorul adjunct, împuternicit, Mazilu Gheorghe, ar pleca pentru o funcţie de conducere în Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Locul său ar urma, se spune, să fie luat de unul din şefii de serviciu, Corâci Dumitru.

- la Penitenciarul Craiova se spune că directorul Becheanu încă rămâne în funcţie, nefiind găsit un înlocuitor pentru el.

- la Penitenciarul Severin directorul Săvescu este cercetat în continuare atât de DIP cât şi de cei în drept.


2 comentarii:

  1. Stimati colegi craioveni,
    Vedeti-va de animalele din ograda voastra si lasati Severinul in PACE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu auzisem ca ala al mic si negru ar vrea pe la PMT,dar e bine si Pelendava...,cand vrei functie!Ca doar Neamtu si unul din Mesterii sai au pus-o de mult malai cand au lucrat impreuna,si mesterasul a putut sa dea in 96 vreo 180 de milioane sa-l bage pe ala micu in Academie,sa-i ia apoi apartament(tot pe bani munciti-hoha!)si Neamtu(n.n Tatulescu)sa isi construiasca o vilisoara ca de,economisea omul banii de benzina ca trabantul consuma putin...!Nu credeti faza cu Academia?!Intrebati pe fratele Vocheascai...!A,scuze,nu mai poate da detalii ca l-au turnat procurorii si l-au bagat la kaka.Si stfel multi colonei au ramas cu odraslele proaste si nerealizate,si mare pacat ca nu mai avem acum o caruta de ofiterasi gata -gata sa isi doreasca functia lui Calota,Mazilu si Fulga!Sa nu uit...!?!Gioni postul se ocupa prin concurs,sau numit de ministrul de resort sau directorul general la ANP,nu de cel al transporturilor!Pa,va pupa JEAN!

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.