luni, 7 iunie 2010

Astăzi am stat de vorbă cu câțiva colegi bloggeri. Querila virtuală pornită pe 01.12.2009, ziua României, a avut în final un rezultat drag, îndelung așteptat de salariații Penitenciarului Pelendava.

Interesul manifestat de oameni de afaceri mai mult sau mai puțin onești, acompaniați și susținuți din interiorul sistemului penitenciar chiar de cei puși să diriguie interesele acestei instituții, ne-a făcut să pornim pe un drum care la final ne-a dat satisfacția de a ne numi printre cei care au contribuit la salvarea penitenciarului și a locurilor de muncă ale colegilor.

Nu am avut rolul cel mai important, dar în mod sigur am fost cei care am atras atenția asupra intereselor ilicite, am tras primul semnal de alarmă asupra intereselor plecate de la patrimoniul care ani la rând a făcut cu ochiul multor oameni "de bine".

Cei care au inventat MAROTA achizițiilor publice își ling rănile și își plâng partea de profit. Răzbunarea lor a început, vom da detalii în curând aici, dar victoria este dulce, cu atât mai mult cu cât de ea se bucură întregul personal al Penitenciarului Pelendava.

Doresc pe această cale să mulțumesc tuturor colaboratorilor Oltenia Prison, administratorului Penifest - Huggin, președintelui Sindicatului "Pajura" - Bran Gheorghe, președintelui FSANP - Dumitrașcu Sorin, și nu în ultimul rând celui fără de care nu ar fi fost posibil acest rezultat, cel care a gestionat această situație începând cu întâlnirea din 20.04.2010, directorul general al ANP Băla Ioan.

Unii ar spune că e un bun început, eu spun că este doar un început ca oricare altul, totul ține de dorința ca această unitate importantă pentru sistemul penitenciar să funcționeze la capacitatea sa maximă, de dorința ca patromoniul acesteia să nu ajungă în mâinile interlopilor craioveni.

Se spune că, intrat în dizgrația DGAului mărginean pentru faptul că nu a reușit să falimenteze Penitenciarul Pelendava și nici să "rupă gâtul" la bloggeri, Craioveanu va fi mazilit și înlocuit cu Dumitru Ene, directorul adjunct DEA de la Penitenciarul Mărgineni, o mai veche cunoștință a blogului nostru.

Poate însă, acum, DGul ardelean, va acorda atenția sa zonei Olteniei, o zonă în care, de mult timp interesele personale au fost mai presus de îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Nu ne dorim domnule director general decât să venim cu drag la muncă, să știm că echipa din fruntea instituției slujește interesele administrației și ale personalului, și nu, ca pînă acum, interesele mafiei pământurilor.

Pentru că am fost prea serios în acest articol, nu pot să închei decât spunând că subsemnatul dorește în orice clipă să scape de grija zilei de mâine, să scape de căpușile ahtiate după terenurile Pelendavei și, în loc să stea noaptea să facă un articol ce îi va face pe Ciripel și pe Firinel să li se pară cafeaua de a doua zi amară, să joace dota sau CS.


Raspuns ANP Situatie Pelendava

4 comentarii:

  1. Nu e cazul sa ne inbatam cu o aderesa in care isi declina competenta ANRMAP-ul.
    Problema e acceasi, stocuri enorme de branza, porcii deja nu mai sunt eficeinti la greutatea de peste 100 kg iar prin gradina legumele o sa inceapa sa se usuce, din lipsa de comenzi,
    Sefa achizitilor de la PMS e cea care a iscat scandalu cu achizitiile publice si prima care a inceput revolta impotriva distributiiloe in ANP nu m-ar mira sa aiba conexiune cu Berceanu,
    Oamenii o sa fie optimisti si fericiti doar cand masinile incarcate cu produse Pelendava vor iesi pe poarta...

    RăspundețiȘtergere
  2. E un inceput. Daca ne uitam in urma cu cateva zile, situatia era albastra.
    De acum incepe "reconstructia".
    Totul e sa se vrea.
    Ungureanu isi va plati politele. Indiferent de aceste razbunari, e clar ca unii vor plati, important este ca aceasta unitate sa mearga bine. Craioveanu, desi acest raspuns deschide mai multe porti, nu a facut nici un demers.
    E pacat ca aceasta unitate sa nu redevina ceea ce a fost pana cand arivistii au ajuns la putere in ea.
    Normal ca e greu sa constientizezi unitatile, doar multe din ele au achizitii in derulare sau aproape in derulare si implicit cominioane grase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata merge inainte, o sa regretati toti faptul ca ati avut coloana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru anonimul 00:38 8 iunie 2010
    Nu stiu cine esti si nici nu-mi doresc sa stiu . Doar atat vreau sa spun ,ca nu valorezi nici cat o hartie igienica , daca tu crezi ca salvarea unei unitati si implicit a celor care muncesc in aceasta unitate nu inseamna nimic . Esti dus amice , nu ti-a mai ramas decat un singur lucru de facut : pune-ti streangul de gat si roagate pentru iertarea pacatelor.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.