duminică, 20 iunie 2010

Cei ca el previn CE?

Filiş George provine din mediul ziaristic gen Claudiu Matei condamnat pentru calomnie şi încarcerat în Penitenciarul Târgu Jiu. În prezent acesta publică într-o fiţuică gorjeană aceleaşi calomnii la adresa întregului personal din penitenciarul care l-a avut în custodie.

Actualul ofiţer DPCT "servea" patria la începutul activităţii sale în foişor. Prin diferite relaţii a apelat la fostul director Simescu Eugen, iar cu ocazia unui bilanţ la care a fost prezent şi fostul director general Stănişor "s-a remarcat" lăudându-se cu activitatea sa anterioară de jurnalist, fără însă să menţioneze că a fost dat afară din jurnalistică tocmai pentru a nu-i urma lui Claudiu Matei la carceră.

Mutat la reeducare unde şefi i-au fost pe rând Hortopan şi Enache, acesta îşi arată şi în prezent recunoştinţa faţă de cei care i-au acoperit nenumăratele abuzuri.
Păla Constantin, Colţescu Alin, Ilie Daniel, sunt doar câţiva din pepeleii care-şi anunţau familiile să le aducă pachete consistente cu hrană şi dulciuri, o slăbiciune a lucrătorului de reeducare menţionat anterior.

Când aceştia nu au mai avut pachete s-a rezumat la ghium. Atât şefii lui câţi şi alţi colegi au remarcat, în acea perioadă, şapca ţinută îm mâna stângă, şapca cu care acoperea castronul cu fasolea furată din ghiumul deţinuţilor.

Au apărut apoi prietenii din copilărie. Fraţii Anghel (Neagra şi Bardac), cu care Filişul nostru a copilărit pe Aleea Plopilor, i-au devenit prieteni nedespărţiţi. De la discuţiile la per-tu purtate în prezenţa colegilor, la alcoolul adus în semn de recunoştinţă pentru aceştia.

La începutul anului 2004 s-a strâns şurubul. Simescu Eugen şi Călugăriţa, fostul siparez, i-au pus în faţă dosarul. De la obiecte interzise la favorizarea deţinuţilor până la luarea de legături cu familia acestuia. Sunt celebre afirmaţiile lui Simescu despre aceste cazuri din diferite şedinţe.
Există procese-verbale de la şedinţe, există materialele întocmite de Călugăriţa, arhiva SIPA fiind la îndemâna A.N.P.

A îngenunchiat în faţa lui Simescu după cum chiar acesta a povestit, şi a promis că va pleca din sistemul penitenciar. Simescu l-a iertat, Filiş nu a plecat. A continuat la fel. Salvarea lui a venit în 2006 când a ajuns ofiţer la DPCT, şi astfel, el a devenit prevenitorul principal.

Întrebarea care se pune este cine îl previne pe el ....., cine ne fereşte şi ne apără de un astfel de prevenitor?

7 comentarii:

  1. Cine il apara pe Filis?!!....raspunsul este Dir.Gen.Adj. Ungureanu. Intrebarea este.... cat primeste Ungureanu pentru al acoperii??? De ce nu sunt dati afara Filis si Ungureanu!!!....fac de rusine sistemul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Siparezule sa scrii si de Mihnea Bogdan, prieten cu Filis. I-a dat o gramada de bani pentru chefuri in oras cu amicii lui Livezeanu.

    RăspundețiȘtergere
  3. FILIS ESTE TIZUL LUI UNGUREANU DIN MAI MULTE MOTIVE:

    *amandoi sunt fosti lucratori ai sectorului educatie si au facut afaceri cu ppleii

    *amandoi au acelasi caracter

    *amandoi vor functii cat mai mari

    *amandoi promoveaza in functii numai pe pile si relatii

    *amandoi sunt lingusitori si mincinosi

    Deci ce va mai mira ca Filis nu pateste nimic ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Filis a fost la chefuri si cu Gigi Kent si au dat 4000 de euro la lautari la Visina e periculos si umbla cu smecheri iar cu Livezeanu e ruda dupa moasa lui are un audi A6 si-l tine la tacsu in garaj ca s-a dus caseta de directie e rosu si are numarul tm 99 mwj

    RăspundețiȘtergere
  5. stii cine il previne pe filis?MA/TA

    RăspundețiȘtergere
  6. 21 iunie 2010, 00:13

    Draga Filis puteai sa scrii si fara "/", tot ti-as fi publicat comentariul.

    Apropo vad ca ai devenit insomniac, cam tarzie ora comentariului. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Filis
    21 iunie 2010, 00:13
    noi stiam ca te previne MA/TA
    Hary si ca voi pasati ppleii de la unul la altul,dar nu credea ca esti atat de fraier sa recunosti!
    De fapt si voi aveti dreptate,daca acestea sunt transferati tot trebuie sa plateasca cuiva ratele la spaga!Ce mai conteaza daca platesc la Tg Jiu sau la Craiova?

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.