marți, 15 iunie 2010

Re

Fratele mai mare Penifest vine cu câteva detalii destul de interesante legate de ultimele permutări din ANP şi unităţile subordonate.

Generalul ardelean a avut un început de săptămâna plin de ... interviuri. Ardeleni, olteni, mai puţin moldoveni, au trecut proba unui interviu cu acesta. Dacă au picat sau s-au RIDICAT în urma acestuia, se va vedea în perioada următoare.

Detalii AICI ...

Vasile Pop, directorul de la Gherla, și-a făcut cererea de pensionare. L-a lovit dorința de pace și liniște după conflictulețul de interese intre calitatea de furnizor și beneficiar de forță de muncă specială.

N-o să participe mâine la mitingul de la Parlament, cică e puțin supărat pe toată treaba asta cu sindicatele și salariații. Primise excepțional și fusese și el - cel fără de cuvinte și neuroni - propus pentru gradul de chestor de penitenciare. Halal sistem de promovare a valorilor.

Viorel Movilă, ultimul mohican pazist, este și dânsul în prag de pensionare. ANP îi caută înlocuitori, sunt câțiva pețitori, funcția nu e de lepădat. Și domnul Ion Craioveanu, directorul de la Pelendava, se gândește la pensie, l-a uzat situația conflictuală și criza pe care n-a reușit s-o gestioneze.

S-a dus și Cel Mai Inutil. Ducă-se.



Notă: Se spune pe la colţuri că Enache, exdirectorul de la Târgu Jiu, destituit din funcţie pentru un management mai mult decât defectuos, ar fi câştigat în instanţă, urmând ca în perioada următoare să fie repus în funcţie.
Fosta lui Gaşcă, Nistor & comp. se bucură de posibila revenire la putere a acestuia. Ceilalţi, au intrat în fibrilaţii convinşi că cei care au ajutat la debarcarea lui Enache vor fi vânaţi.

Chiar dacă această informaţie nu a fost confirmată decât dintr-o sursă, ceea ce este mai sigur sunt evenimentele din luna august, o lună orin definiţie încinsă (luna lui cuptor). Anunţata plecare înapoi în sânul familiei a lui Boitor, împuternicit director adjunct la Târgu Jiu a reaprins focul luptei pentru ciolan în oraşul gorjean.

2 comentarii:

  1. Se vede treaba că nimic din ultimii ani nu vă poate determina să-l iubiți mai puțin pe generalu' Băla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chichiricios esti Nimic nu te multumeste ::))

    Acum cine l-a mai laudat pe Bala?

    Sau, de care din cei 2 zici, ca nu ai folosit diacriticele? ::))

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.