luni, 21 iunie 2010

Buna dimineata domnu` Raicu

Domnu Raicu este un ofiter DPCT de la centru care se afla de vreo ora impreuna cu o colega, din aceeasi structura, la Penitenciarul Targu Jiu. Vizita lor a fost oarecum inopinata, desi gurile rele spun ca pe timpul deplasarii de la Bucuresti la Targu Jiu domnu` Raicu ar fi corespondat prin sms-uri cu domnu` Filis.

Întrebarea care se pune este cine îl previne pe el ....., cine ne fereşte şi ne apără de un astfel de prevenitor?

Asa se termina articolul nostru de acum 2 zile. Vazand ca domnu` Raicu este unul din cei care teoretic il controleaza ne intrebam care este rolul sau acolo: ne previne pe noi de prevenitor sau previne prevenitorul.

Sa continuam, pana la proba contrarie, ii acordam credit lu` domnu` Raicu.

In anul 2003 Filis a ingenunchiat iarasi. De aceasta data a fost acuzat de trafic de influenta la primarul din Targu Jiu, Carciumaru. Filis a cerut si a primit o suma consistenta de bani de la un coleg sustinand ca il va ajuta pe acesta sa obtina o aprobare pentru o locuinta ANL.

Timpul a trecut, banii s-au dus pe datorii sau chefuri ... si atat. Colegul s-a plans, sefii au aflat, Filis a ... ingenunchiat. Pentru a doua oara in fata directorului Simescu. Acesta l-a iertat si de aceasta data.

Se pare ca stie sa fie recunoscator, desi Simescu are doua fete angajate la penitenciar, si o gramada de alte rubedenii, nu apare nimic despre acestea in fituica gorjeana. Am mentionat acest aspect doar pentru a reliefa discrepanta vadita intre realitate si articole.

Sef BPCT. Devenit sef BPCT acesta a incercat sa mai multumeasca unul din cei care au inchis ochii la abaterile domniei sale: Hortopan.

Astfel incat, impreuna cu doctorul Malaescu, iesit la pensie dupa demascarea abuzurilor sale, in anul 2008 a instigat detinutii la reclamatii impotriva directorului adjunct de la paza, Nastase Tony. Aceste reclamatii, coroborate cu propriile note informative l-au etichetat negativ pe acesta, in final, amicul de pahar, fost sef, Hortopan a ajuns director adjunct.

Prevenirea ... la pahar. Odata ajuns sef, Hortopan si-a aratat recunostinta. Impreuna cu Filis, Drula, Daianu si Groza (preotul), acestia au devenit prieteni nedespartiti de pahare, la barul Olimp, in timpul serviciului. Apoi chefurile au continuat la Gorjeanul si la Stanesti.

Odata cu venirea lui Bala, excesele extraprofesionale ale acestora s-au mai temperat, iesind in prezent cu bilet de voie pe poarta.

Samsarul de masini. Bolovan Bebita este seful de garaj. Acesta se mai ocupa, extraprofesional, cu afaceri cu masini aduse din strainatate. Pentru ca notele informative ale lui Filis sa nu-l mentioneze si pe el, acesta ii face diferite servicii: ii plimba sotia cu masina, ii aduce masini din strainatate.

Ultima aventura a celor doi a fost un mic santaj. Acestia s-au dus peste agentul Medeleanu acasa, in cartierul Meteror, si l-au santajat sa faca schimb de masini. Filis ii dadea o Mazda din 1996 cu numere de Bulgaria in schimbul masinii acestuia, o Nubira, aproape noua, in leasing.

Din fericire, deoarece timorat de cei doi era aproape gata sa accepte, sosirea sotiei acestuia a pus capat santajului. Povestea este deja cunoscuta in penitenciar.

Cuibusorul de nebunii. In biroul lui Mischiu, in studiou, se spune ca se petrec multe lucruri necurate. Acolo Filis isi petrece o jumatate de zi. Cealalta jumatate de zi o petrece pe banca de la terenul de sport, unde supervizeaza vip-urile penitenciarului cum joaca tenis de picior si savureaza tacticos cafeaua data de pepelei.

Si astfe, acesta considera ca a facut munca de teren, ca doar figureaza ca intrat in sectorul de detinere, nu?

Maine vom discuta despre revolta de la Targu Jiu, prevenita de domnu` Filis cu antologicul: "faceti ce vreti!"

9 comentarii:

  1. Gata, m-am prins. Stiu cine e siparezul.

    Siparezul este Filis.

    Siparezul este alter-ego-ul lui Filis.

    Cum afla Siparezul de vizita de la Targu Jiu asa de repede? Clar. Filis e siparezul si traieste in doua lumi paralele. De fapt e PARALEL in tot ce face !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ziua este Filiş - prevenitorul propriei sărăcii, calomniatorul profesionist, noaptea devine Siparezu si se autodenunţă pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Plictisitor !!!
    Povesti,o naratiune un monlog repetitiv !!!

    Un om slab folosit de alti oameni cu interese.

    RăspundețiȘtergere
  4. Faptul ca Filis are dubla personalitate nici nu mai trebuie sa ne mire.Acest lucru reiese si din articolele publicate in SCANDAL DE GORJ,omul intai critica pe altii,ca mai apoi sa se critice singur!Cred ca are o problema grava la masarda!
    Mai nou sufera si de mania persecutiei si se crede o victima!
    Tot ce face el seamana izbitor cu bancul cu doi nebuni care fac greva doar ei doi.La un moment dat unul din nebuni ii da doua suturi la glezna celui de-al doilea.Acesta nervos intreaba de ce da in el,dar primul ii raspunde ca in acea multime nu stie cine da,in orice caz nu el!

    RăspundețiȘtergere
  5. Era mai bine daca Filis avea sindromul ,,mainii ucigase,, si se strangula singur! Dar poate in curand....

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru cei care nu stiu Filis a fost prins la Amara la o convocare de catre colegul de camera , ghici cine ? , pe cand practica onania . De atunci se fac multe glume pe seama lui .

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru 21 iunie 2010, 21:22
    Raspunsul este: Siparezul de la PMT care dadea cu ciocanul in rotile de la tren!

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci asta este motivul pentru care siparezul de la PMT nu mai sta in camera la convocari cu Filis! Ii este frica sa nu-i faca Filis buba!

    RăspundețiȘtergere
  9. umblați va rog la culori, exista un ghid cu ceva culori compatibile
    sau consultați un specialist

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.