sâmbătă, 19 iunie 2010

Se clatină Ungureanu?


Ultimele zvonuri spun că Ministrul de Justiţie va fi remaniat de către actualul Guvern şi fiecare Ministru trebuie să rămână cu 2 secretari de stat. În concluzie, trebuie să dispară un post de secretar de stat dar şi postul de subsecretar de stat pe care-l deţine Ragea.
Din păcate pentru Ungureanu, care timp de un an de zile s-a zbătut să-l atragă de partea sa pe Ragea, de această dată va rămâne din nou singur în războiul pe care-l duce cu directorul general al ANP. În momentul actual Ungureanu şi copilul lui de suflet de la DPCT, Raicu, sapă cât mai adânc să afle din timp cine va fi ministru al justiţiei, ca să poată să-l tragă de partea sa. Din păcate pentru Ungureanu, există şi opţiuni pentru ocuparea postului de Ministru de Justiţie care nu-i convin deloc. Simţind că-i fuge pământul de sub picioare, a trecut la ameninţări dar şi la atragerea foştilor ofiţeri SIPA de partea sa. În concluzie, Ungureanu care simte că pierde teren în Oltenia vrea să aducă în locul lui Fulga pe Cojocaru V. – fost ofiţer SIPA la Penitenciarul Pelendava. Toată stima pentru Cojocaru V. care a fost un bun profesionist şi care sperăm că nu o să se lase păcălit de Ungureanu aşa cum a păţit Craioveanu şi Filiş. Mai nou, Filiş ar putea plăti pentru faptul că a servit interesele lui Ungureanu criticându-i acestuia contracandidaţii în ziarul „Scandal de Gorj”. Penreu cine nu ştie, în ziarul „Scandal de Gorj” au fost aspru criticaţi directorul general al ANP şi Băla Constantin, actualul director de la Penitenciarul Tîrgu Jiu. Anumite voci spun că Băla Constantin va ocupa locul lăsat liber de Ionel Celmare. Dacă aceste lucruri se vor întâmpla şi Ungureanu va rămâne fără sprijinul lui Ragea, este posibil ca pe Ungureanu să-l tragă cineva la răspundere pentru tentativa de falimentare a Penitenciarului Pelendava şi împărţirea terenurilor acesteia interlopilor craioveni, pentru faptul că el a fost cu ideea reorganizării penitenciarelor, ceea ce a dus la un consum imens de carburant dar şi pentru diferite achiziţii dubioase pe care ANP-ul le-a făcut în perioada 2009-2010.
Ungureanu mai poate răspunde şi pentru faptul că majoritatea acoliţilor săi au primit împuterniciri pe funcţii foarte bune în penitenciarele din ţară. Cu acest prilej tragem un semnal de alarmă faţă de sindicate, atrăgând atenţia că în scurt timp DEA din cadrul ANP se va umple de ofiţeri de la Mărgineni şi Găeşti (reamintim faptul că Ungureanu a crescut în Găeşti). Mai nou, Ungureanu încearcă să câştige simpatia foştilor colegi din SIPA promiţându-le diferite posturi de conducere în penitenciare sau la ANP. Din păcate pentru aceştia, doar îi foloseşte, pentru că vrea să întocmească "o listă neagră" cu oamenii care sunt în teritoriu şi sunt de partea directorului general.
La precedentul articol postat de subsemnatul am fost acuzat că sunt de partea directorului general, lucru neadevărat şi vă rog să vă puneţi în postura lucrătorilor de la Penitenciarul Pelendava pe care Ungureanu a încercat să-i lase fără loc de muncă. Singura mea simpatie faţă de directorul general a fost că, în urma acţiunilor întreprinse de sindicate, în legătură cu Penitenciarul Pelendava, acesta a dat o decizie prin care a salvat Penitenciarul Pelendava, deci era vorba de recunoştinţă nu de simpatie faţă de directorul general al ANP.
Încercarea lui Ungureanu de a falimenta Penitenciarul Pelendava este motivul pentru care sunt hotărât să vă ţin la curent cu toate acţiunile sale întreprinse pentru preluarea conducerii ANP-ului.

4 comentarii:

  1. Parerea mea colegule Ciuri Buri este ca totusi ai mare curaj.
    Daca Ungureanu asmute pe tine siparezii.
    Inteleg ca de Raicu si Filis poate mai scapi dar cu CITINA GICU frate nu te juca , nu ti-as dorii sa intrii pe mana lui .Sa sti ca ai putea fi arestat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare , cat timp va trebui sa mai treaca pana cand sa ajungem la un asemenea grad de consiinta , incat sa nu ne pese doar de interesele personale ci si de cele ale celor multi ? Suntem noi in stare sefii acestui sistem sa privim cu alti ochi aceasta mare familie a sistemului penitenciar romanesc , sa rezolvam problemele pentru oameni si in interesul acestora ? Sunt doar cateva intrebari pe care este absolut necesar sa ni le punem in momentul in care ocupam o functie de conducere la nivel central sau local . Cred ca va puteti face putin timp si pentru meditatie .

    RăspundețiȘtergere
  3. Cateva observatii daca permiteti:

    1. Nu cred in războiul lui Ungureanu cu Băla. Dacă era așa Ungureanu era acasă de mult.
    2. E putin probabila venirea lui Bălă C. la ANP. Sunt 2 variante: fie rămâne liber până la desființare fie îl ocupă alt bătrân.

    3. Cojocaru V. este un om de toata isprava, nu l-as baga in gasca lui Ungureanu. Sper sa fie asa si sa fie pus director adjunct. Are un atu de exceptie: bun simt. Asta nu da gres niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate actiunile lui Ungureanu de pana acum lasa sa se inteleaga ca doreste transormarea ANP ului intrun IMPERIU AL CORUPTIEI,bineinteles condus de EL ! Ceva de genul :

    http://www.trilulilu.ro/lastexit/9ce4802e664134

    Daca va uitati cu atentie la acest videoclip o sa observati ca cel care manevreaza scaunul SEFULUI (UNGUREANU) chiar seamana cu FILIS !

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.