joi, 10 iunie 2010

Războiul titanilor - odiseea continuă

În același ziar cu nume predefinit mizeriei, scandal de gorj, apare de această dată un atac direct la adresa generalului ardelean.

Se pare că dedesubturile acestor atacuri au un interes aparte, e vorba atât de funcția de director la Penitenciarul ... Severin, cât și de cea de director general adjunct vacantată prin pensionarea lui Ionel CelfărăIQ.

Ultimul control al Direcției Inspecție Penitenciară la Penitenciarul Severin ar fi avut ca rezultat, printre altele, descoperirea unui prejudiciu de 1 miliard lei vechi la RK. Acest aspect ar trebui să se lase în viitor cu demiterea actualului director.

Doar că, acesta a luat un concurs în urma unei ... contestații ... cu cântec.

Președintele comisie de concurs, Ioan BĂLA, directorul general al ANP l-a picat pe acesta. La contestație, Firinel Tiberiu UNGUREANU, președinte al comisiei de contestații i-a dat notă de trecere. Din dorința de a-și păstra omul în funcție, acesta a declanșat un atac furibund, murdar și josnic la adresa directorului de Târgu Jiu, pentru ... a cădea la pace.

Frica ca urmașul lui Ionel CelfărăIQ să nu fie actualul director de la Târgu Jiu, l-a făcut pe acesta să încerce discreditarea continuă a acestuia. A apelat, așa cum fac cei de teapa lui, la serviciul secret. Angajat și susținut de Firinel, fostul ziarist Filiș, actual ofițer BPCT a apelat la vechii lui colegi.

Astfel s-a ajuns ca un fost deținut, Claudiu Matei, să arunce cu mizerii, mizerii și intoxicări furnizate de ofițerul BPCT. Acesta a instigat, imediat după împuternicirea lui Bălă Constantin la Târgu Jiu, deținuții la revoltă, doar, doar o reuși cu această ocazie să împuște doi iepuri: discreditarea atât a generalului ardelean cât și a noului director.

Că sunt simple intoxicări și doar dorințe de a murdări imaginea cuiva rezultă chiar din ultimul aerticol. Pseudodeținutul Claudiu Matei face referire la 5 numiri în funcție, în condițiile în care este vorba de împuterniciri, așa cum au peste jumătate din conducerile unităților penitenciare.

Într-unul din articole se face referire chiar la destituirea acestuia. Adevărul îl știu mulți din sitemul penitenciar. Bălă Constantin și-a dat demisia singur, pentru a-l salva exact pe cel care acum îi vrea capul: Firinel Tiberiu UNGUREANU.

Acesta urma să fie demis deoarece cazul Gorbunov a avut loc când sub coordonarea acestuia se afla Direcția Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, ce includea și Serviciul Evidență Deținuți, capul răutăților în cazul Gorbunov fiinf un lucrător de evidență și un șef serviciu siguranță, ambii în subordinea lui ... Firinel.

Ardeleanule, un amic de-al meu are o vorbă, "dacă nu-i iei capul de la glezne dușmanului, ți-l ia el".

9 comentarii:

  1. "Ultimul control al Direcției Inspecție Penitenciară la Penitenciarul Severin ar fi avut ca rezultat, printre altele, descoperirea unui prejudiciu de 1 miliard lei vechi la RK. Acest aspect ar trebui să se lase în viitor cu demiterea actualului director"

    Aceiasi Directie Inspectie Penitenciara au descoperit si alte prejudicii in alte unitati in urma unor controale si sau facut ca ploua.
    Lasa DIP nu mai da exemplu de genul asta ne-am convins de ei pana peste cap isi desfasoara activitatea la comanda

    RăspundețiȘtergere
  2. SI DACA NU E FILIS,CE DATI?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai siparezule, din mizerie te/ai nascut, adica din ma/ta. Cu privire la posturile vizate, sper ca doar imaginatia ta sa fie bolnava, nu si tu, desi semnele clinice sunt evidente.
    Daca esti "jmeker" argumenteaza/ti scrierile in mod civilizat, asa cum face "mizeria" Scandal de Gorj, fara sa jignesti, asta dupa ce treci in clasa a II/a, "Frica ca urmașul lui...", si te stergi de caca la gura.
    Claudiu Matei

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu se poate ca acesti directori de la Tg-jiu Bala si Boitor sa fie inproscati cu noroi intr-un mod josnic,acestia au adus unitatea pe linia de plutire punind in aplicare legea si respectind-o,sunt niste profesionisti, cinste lor.Aceste mizeri au fost aruncate pe piata de un ziar care nu este ziar apartine unui nume obscur si sunt date de gasca fostilor directori pentru ai discredita pe actuali directori.Oameni care vor binele acestui penitencir va sustin domnilor directori nu va intimidati de aceste articole mizerabile.Domnilor haideti sa fim oameni sa ne respectam sa fim mai buni

    RăspundețiȘtergere
  5. 11 iunie 2010, 10:41

    Claudiule ce limbaj de parnaias ai.

    Se vede unde ti-ai definitivat studiile, expuscariasule.

    Pai tu nu ai argumentat nimic, sa-ti dau un exemplu, "vecinii au reclamat la politie", fa dreaq o copie dupa plangere, scaneaz-o si posteaz-o.

    Ce dreaq parca noi nu stim ca asta e recompensa lui Filis deoarece a avut "grija" de tine pe cand el era la reeducare si tu pepeleu?

    Mizerabil si penibil in toata povestea este faptul ca un fost detinut, si un fost ziarist, ambii cu caractere indoielnice, au ajuns sa murdareasca improste cu murdariile lor in stanga si in dreapta, unelte intr-un razboi teoretic de DOMNI.

    Cei sau cel care au apelat la serviciile voastre e de aceeasi factura umana.

    RăspundețiȘtergere
  6. 11 iunie 2010, 10:41

    numai niste tampiti ar face ancheta la Targu Jiu pe mizeriile pe care le scrii tu cu Filis asa cum te lauzi tu in fituica aia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru voi si pentru multi altii ar veni ca o manusa faptul ca eu sunt in spatele acestor razboaie.Nu sunt si nu am avut in nici un fel grija de domnul Matei cind era detinut,n-am nici un fel de legatura cu acesta si nici nu-mi doresc.V-am spus inca din octombrie anul trecut,aduceti probe si haideti sa terminam odata,daca nu scoateti-va o carte de povesti cu ce scrieti,s-ar putea sa prinda.Ne vedem in instanta,mi-am luat costum nou pentru asta.Despre caracterul indoielnic,stati linistiti,nu sunteti voi in masura sa apreciati si nici nu avem acelasi sistem de referinta.Inca ceva,ii respect pe domnii Bala Constantin si Boitor Dorinel pentru ca i-au pus pe toti la munca si sunt fermi,echilibrati si buni profesionisti.Nu ma intereseaza viata lor personala.N-am avut sansa sa ma sune domnul Ungureanu din anul 2008 cind era directorul D.P.C.T. si atunci strict profesional.
    Ii multumesc domnului Florin Schiopu pentru ca a ingropat securea razboiului dind dovada de mare caracter si intelegere,ceea ce in ziua de azi e rar.Eu sunt prea mic sa ma bat cu voi si nu am de ce,se pare ca altii isi permit si o fac intr-un mod care ma afecteaza ,culmea,tot pe mine.Va multumesac ca m-ati facut atat de cunoscut chiar si la modul negativ si ca-mi atribuiti forte pe care nu le-am avut niciodata si un mediu atit de puternic de ma sperii si eu.Multumesc pentru tot ce ati facut ,veti face si faceti,pentru tot ce ati scris,scrieti si veti scrie,imi faceti viata interesanta si imi ascutiti simturile.Multumesc,stimati colegi!



    Filis George Daniel

    RăspundețiȘtergere
  8. astazi Bechi, Nelu si Tatu au negociat posturi de directori adjuncti.
    Nelu l-a cerut lui Tatu pe Mazilu, dar apoi nu au mai cazut la intelegere.
    Tatu vrea director adjunct de la el din PMT, Bechi vrea sa-i bage pe gat unul din PMS.
    Om trai si om vedea.

    RăspundețiȘtergere
  9. In legatura cu severinul nu mai scrieti degeaba.Lucrurile in urma controlelor recente s-au rezolvat.
    Nu s-au confirmat cele reclamate.In realitate sunt nereguli grave, care au fost musamalizate.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.