sâmbătă, 26 iunie 2010

Direcţia Prevenirii Criminalităţii şi Terorismului croită după chipul şi asemănarea şefului Firinel "NoCv" Ungureanu ?


Fratele mai mare PENIFEST in data de 24.06.2010 facea o referire la Rebrandingul sau Perestroika din Direcţia Prevenirii Criminalităţii şi Terorismului (http://penifest.blogspot.com/2010/06/directia-de-prevenire-criminalitatii.html#more). Cred ca important este cine, cum şi în ce scop foloseşte informaţiile acestei direcţii. Din ceea ce urmează se poate deduce faptul că este nevoie şi de o epurare a D.P.C.T. în sensul rebranduirii acestei direcţii. Nu este posibil ca această direcţie să fie încă controlată de Ungureanu care nu mai are atribuţii şi competenţe asupra acesteia. Ungureanu obţine informaţii de la această direcţie prin oamenii pe care îi are infiltraţi.

Astfel, o parte din „oamenii de bază” aduşi de Firinel în cadrul DPCT sunt următorii:

• George Oltean
In data de 4 octombrie 2008, pe blogul Penifest a aparut articolul ,,Directoriada Administraţia Naţională a Penitenciarelor,, (http://penifest.blogspot.com/2008/10/directoriada-anp-rezultate-test.html)
Din acest articol cităm:
„Toţi candidaţii au fost admişi, cu excepţia lui George Oltean, candidat pentru funcţia de director al Direcţiei pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul Penitenciar (DPCMP).
.
George Oltean a confirmat, dacă mai era nevoie, că nu poate face faţă unei testări psihologice. I s-a mai întâmplat şi prin 2007, nu e prima dată. Un personaj ciudat, care a reuşit să supravieţuiască desfiinţării DGPA şi care a fost reactivat alături de Tiberiu Ungureanu, la proaspăt înfiinţată DPCMP. E adevărat că nimeni nu l-a testat la transfer, dar se vede treaba că este nevoie de astfel de filtre.
Şi mai ciudat, în ceea ce-l priveşte pe Oltean, este faptul că a îndeplinit funcţia de ofiţer coordonator în cadrul DPCMP, înainte de a fi mutat definitiv la Penitenciarul Gherla. Ofiţerii şi agenţii coordonaţi au criticat deschis modul în care susnumitul îşi exercita atribuţiile. Agresiv, paranoic, instabil emoţional, aşa a fost descris de colegi.
Pentru şefia spionilor s-a înscris un personaj mai mult decât dubios. George Oltean a picat testarea psihologică de vreo două ori încercând să fie ceva şef pe la spioni. Cei care-l cunosc pot să garanteze că are probleme la mansardă. Ar fi culmea să treacă acum de testul psihologic, dar la ANP se poate întâmpla orice.”

• George Filiş
Şi acesta este alt lucrător DPCT care are probleme la mansardă şi care în timpul programului de lucru vizionează filme porno. Filiş a câştigat în ultima săptămână dreptul de a fi numit „Cel mai mare onanist din A.N.P”.
Mai nou apare scandalul cu George Filiş, şeful de Biroul pentru Prevenirea Criminalităţii şi Terorismului de la Penitenciarul Tg. Jiu. Acesta, ajutat de un fost puşcariaş, Claudiu Matei, actual mare ziarist la publicaţia Scandal de Gorj, atacă sistematic diverşi directori din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, dar şi membri ai sindicatelor de la P. Tg. Jiu şi P. Pelendava Craiova.

 Articole din Scandal de Gorj:
Cuibuşor de nebunii în locuinţa de serviciu a directorilor Penitenciarului Tg-Jiu
http://www.scandaldegorj.ro/investigatii/cuibusor-de-nebunii-in-locuinta-de-serviciu-a-directorilor-penitenciarului-tgjiu/
După cazul Gorbunov, Directorul Bălă a trimis în permisie un deţinut bolnav psihic
http://www.scandaldegorj.ro/investigatii/dupa-cazul-gorbunov-directorul-bala-a-trimis-in-permisie-un-detinut-bolnav-psihic/
Relaţia extraconjugală a „generalului” ANP, speculată la Penitenciarul Tg-Jiu
http://www.scandaldegorj.ro/dezvaluiri/relatia-extraconjugala-a-generalului-anp-speculata-la-penitenciarul-tgjiu-/
Penitenciarul Tg-Jiu, puşcăria rubedeniilor
http://www.scandaldegorj.ro/dezvaluiri/penitenciarul-tgjiu-puscaria-rubedeniilor/
Şchiopu l-a încoronat pe Bălă rege al castraveţilor
http://www.scandaldegorj.ro/investigatii/schiopu-la-incoronat-pe-bala-rege-al-castravetilor/

 Articolele apărute pe Oltenia Prison care descriu faptele de vitejie ale acestui SIPAREZ sunt:
Războiul titanilor - odiseea continuă,
PseudoZiaristul puşcăriaş versus Siparezu,
Cei ca el previn CE?,
Filiş: Mi-am prevenit propria sărăcie,
Buna dimineata domnu` Raicu,
Filișisme,
Filiș maniacul,
Filiș missing
În prezent, George Filiş ameninţă pe toată lumea că dacă va fi cercetat de comisia de disciplină pentru faptele enumerate mai sus, o să se judece cu toată Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi nu se lasă până când şefia acestei administraţii îşi pierde funcţiile. Este cel mai criticat ofiţer D.P.C.T. în ultimul an pe blogurile Penifest, Oltenia Prison dar şi în comentariile din ziarul Scandal de Gorj.

• Vlad Pompiliu
Şeful de Biroul pentru Prevenirea Criminalităţii şi Terorismului de la Penitenciarul Ploieşti, fost ofiţer SIPA. Acesta, zilnic, după ora 12, în timpul programului, este sub influenţa alcoolului. Este de o aroganţă şi un tupeu fantastice şi se laudă că este protejat de prietenul Acadel.

• Dorobanţu Adriana
Agent Direcţia Prevenirii Criminalităţii şi Terorismului la Penitenciarul Târgşor. Fostă stripteuză. Încă mai regretă perioadele în care se ondula la bară şi nu poate să uite că cei mai dotaţi sunt şoferii de TIR (din nu se referă la nivelul intelectual).

• Adrian Oltenaş
Pseudosiparezul lui Ungureanu care lucrează la documente clasificate în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Acesta spionează mailurile angajaţiolor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, traficul pe internet al acestora şi retrage autorizaţiile de secret oricărui angajat A.N.P. care l-a deranjat pe Ungureanu.
În articolul “Incidentul Sobo” din data de 25.06.2010, (http://penifest.blogspot.com/2010/06/incidentul-sobo.html), al fratelui mai mare Penifest, este redat faptul că Firinel "NoCv" Ungureanu nu va fi însă niciodată anchetat pentru faptul că a transmis pe mail documente secrete încălcând toate regulile în materie, dar şi faptul că Adrian Oltenaş spiona poşta electronică a salariaţilor.

• Tiberiu Firinel Ungureanu
Marele Tătuc al tuturor corupţiilor şi incompetenţilor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Este cel care manipulează orice incompetent din Administraţia Naţională a Penitenciarelor care visează la o funcţie de conducere fără examen. Este cel care protejează toate abuzurile sau incompetenţele unor persoane cu funcţii de conducere din penitenciarele româneşti. Persoanele protejate devin marionetele lui Ungureanu.
 Articole apărute pe blogul Oltenia Prison în legătură cu “activitatea” lui Ungureanu:
Atac la general ...
MiniLecţie pentru siparezii ameţiţi gen Pelendava
Al 3-lea atac la general
Mafia pământurilor ataca pământul puşcăriei
Scandal de Gorj şi războiul titanilor din ANP
Se clatină Ungureanu?


P.S.
Domnule Ungureanu, Ministrul de Justiţie şi Directorul General ştiu cui şi cu cât vreţi să vindeţi informaţiile referitoare la măsurătorile efectuate în penitenciare? Dincolo de motivaţia că se realizează o cadastrare a penitenciarelor în vederea gestionării incidentelor, cei doi ştiu şi motivul real al măsurătorilor? Dacă nu, mai aveţi timp să-i informaţi pe aceştia pentru că scrisoarea noastră deschisă va ajunge în posesia lor în maxim o săptămână.

15 comentarii:

  1. " Puterea nu corupe oamenii. Insa prostii, atunci cand pun mana pe putere, o corup."
    (George Bernard Shaw)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciuri Buri să vedem la instanţă cu ce maxime vii şi cîţi bănuţi vei plăti pentru că în loc să îţi culci copiii la ora aia,încerci să culci duşmanii prietenilor tăi.Lasă că va fi bine,poate plăteşti în cîrnaţi,în curând te vei uita PE SUS şi nu vei mai cunoaşte pe nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  3. filis a inaintat demisia din sistem si a trimiso prin posta la unitate da cu ceilalti ce facem?

    RăspundețiȘtergere
  4. A-ti putea trece pe lista si pe sipareza de la Vaslui , fost subofiter la sri dar plecata pe usa din dos pentru ca voia putere dar cei de la sri au observat ca nu are minte destula pentru a ajunge ofiter. A ajuns in ANP si protejeaya coruptii din penitenciarul inchis Vaslui pentru ca se stie ca ciinii pot fi manipulati dupa cum vor stapinii.To ea se afla in spatele unui scandal de la sri Vaslui cind a aparut o scrisoare deschisa in presa cica scrisa de oamneni din interior dar se pare ca ea cu barbatasu se aflau in spate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Exceptia de la regula:Subinspector Timis Ciprian,sef Birou P.C.T. la P.Oradea;atat de viteaz si de iscusit incat evaluatorul sau a fost nevoit sa-i acorde calificativul "exceptional" pt. anul 2009 si va fi avansat la 01.07.2010 inaintea implinirii stagiului minim in grad.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai fratilor imi pare tare rau pt ca nu ati inteles ca cei de la prevenire nu au nici o putere, indiferent ca e vorba de Vlad Pompiliu sau de impompilita de madam Dorobantu, de Oltean, de Ungureanu sau altii. Daca nu ar specula neregulile din unitati, libidinosenia unora sau evenimentele create de hoti ar avea doar varianta Filis care da mana cu prietenul sau cel mai bun. Rolul lor este acela de sifoneala iar dac le interziceti accesul undeva sau la informatiile scrise va pot lua eventual caii de la bicicleta pentru ca ei nici nu au mare caca in ceea ce priveste stabilirea atributiilor de serviciu, mai mult unii dintre ei nici drepturile nu si le cunosc si mizeaza doar pe tupeu, dezinformare si slabiciunile voastre. Rolul lor este de asi informa conducerea profesionala ca la directori oricum le dau cum vor ei, nefiind obligati la informari complete ci surogate. Oamenii buni au cam plecat din serviciul asta satui de incompetenta, slugarnicia si incompetenta colegilor lor. Un siparez onanist ca Filis, nespalat ca subalternul sau, de moravuri usoare ca madam Dorobantu, pantagruelic asa cum e Pompi,de fapt de moravuri usoare asa cum sunt toate madamele de pe la prevenire, intrati fara concurs ci pe usa din dos, la ce rezultate va asteptati de la ei? Cu ce vreti sa va uimeasca?
    Ce vreti de la Raicu un individ care da dovada doar de un soi de schizofrenie in setea lui de rezultate; stiu ce spun, nici nu stie sa scrie,insa e protejatul lui Ungureanu!
    Nu aveti de a face cu profesionisti in munca de informatii ci cu niste sifoane de doi lei de aceea noua lucratorilor de rand nu are de ce sa ne fie teama de ei ci de represaliile sefilor nostri ajunsi in functii prin aceleasi metode ca unii dintre ei si carora le-au devenit vasali. Pe noi nu ne inghit dar pot sa ne s..a ca suntem subofiteri in niciun caz suptofiteri!

    Rolul lor este ala de sifoneala

    RăspundețiȘtergere
  7. filis a fost foarte criticat ca il deranjeaza pe schiopu si clica lui se va afla adevarul si vor pica toti acesti exceptionali ai sistemului,de nota 4.

    RăspundețiȘtergere
  8. despre aventurile Ramonei BERTA mai tirziu,mai ales despre vara anului 2007

    RăspundețiȘtergere
  9. desfintati prevenirea la tg jiu sa ajunga si schiopu ofiter angela popescu director la educatie si alinus la paza director pentru ca a sarbatorit la jiul ziua de nastere in martie si o spera si el si frati lui puneti sefi birouri si fini sefi compartimente toc nu e vinovat aici e vorba de natura sopoteanu e locu liber la prevenire so pe el da sa nu scri de nasu ca e de rau tot nastase va fi director la paza

    RăspundețiȘtergere
  10. FILIS 27 iunie 2010, 21:30 SIMTI CA-TI PIERZI FUNCTIA SI ACUM LOVESTI IN COLEGII TAI? IAR INCERCI PSHIOLOGIA INVERSA?
    PS
    CAND VII IN INSTANTA SA O IEI SI PE SOTIA TA,SI IA ARE BLOG !
    DIFERENTA INTRE ALTII SI TINE ESTE CA TU AI FURNIZAT DATE PENTRU ARTICOLE IN PRESA CARE ESTE DESTINATA TUTUROR.BLOGURILE SUNT CEVA MAI PERSONALE,MAI INTIME...( VEZI CE SCRIE PE BLOGUL SOTIEI TALE)
    NU TEA INVITAT NIMENI PE ACEST BLOG,NICI SA CITESTI ,NICI SA-TI EXPUI PARERILE ! ACEST LUCRU ESTE VALABIL SI PENTRU TINE SI PENTRU ALTII .ASA CA MAI SCUTESTENE CU AMENINTARILE TALE. TU AI VIOLAT INTIMITATEA ACESTUI BLOG,NU UITA CA NU ESTE CEVA PUBLIC-SIPAREZ DE DOI BANI!CONFUNZI BLOGURILE CU PRESA,DAR LA INTELIGENTA TA NU MA MIRA NIMIC.

    RăspundețiȘtergere
  11. Filis (27 iunie 2010, 09:38 ) stiu ca tu ai o slabiciune pentru carnati,dar carnatii de Pelendava nu poti fi mansturbati!
    Deci daca vrei sa-ti platesc despagubiri in proguse cere altceva,poate niste fudulii....

    Cand ma uit in sus data viitoare stiu ca tu te astepti sa vad o GREBLA,dar nu ai tu norocul ala!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. TE ROG SA NU INTELEGI GRESIT (27 iunie 2010, 16:49
    ),NIMENI NU ARE NIMIC CU LUCRATORII DPCT SERIOSI.
    PROBLEMA ESTE CU USCATURILE CARE DUPA CE CA SUNT NONVALORI MAI SUNT SI PROMOVATE!

    RăspundețiȘtergere
  14. Dedicatie pentru Filis de la mata sa:

    http://www.youtube.com/watch?v=SO88LbFcsmE&feature=related

    Mata lui Fils:

    http://www.youtube.com/watch?v=JPfkqR5eOCs&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=6aUhyTtcCfk&feature=related
    Reclama AntiFilis:

    http://www.youtube.com/watch?v=qX61wnAKUho&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  15. cata dreptate ai cu puscariasul mare jurnalist Claudiu matei. un individ care a trecut bacul a 5-a oara si atunci cu nota de 6, cu o sotie invidioasa si urata. astia santajeaza pe toata lumea

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.