marți, 5 ianuarie 2010

Guvernator de Oltenia

Becheanu Adrian, alintat Bechi de cei apropiati si recunoscatori, supranumit Vampirul de altii, cei care au avut parte de accesele de furie incontrolabile, a descoperit rotita lipsa in angrenajul bunei functionari si a colaborarii sectoarelor de activitate din Penitenciarul Craiova.



Rotita lipsa este ...... uniforma militara, pentru toate sectoarele, mai putin medical. Deh, febleturi. ::))DD La prima vedere pare o idee minunata, doar pentru asta am primit echipament, putem sa-l numim si asa, nu?, doar pentru asta am primit la sfarsitul anului haine.

Doar ca, nu in asta sta modul de executare al serviciului pentru personalul din administrativ sau din alte sectoare de activitate ale unitatii, sectoare care nu au contact direct cu detinutii. De acord, colegii din sectorul operativ, adeseori in opozitie cu celelalte sectoare de activitate, apreciaza gestul.

Dar, aclamarea acestei dispozitii in toate mediile, ridicarea "in slavi" ca o mare realizare, in conditiile in care de cativa ani buni nu s-a mai facut nici o modernizare in foisoare, in conditiile in care rezervele nu au o incapere in care sa se incalzeasca, personalul din aceste sectoare nu au vestiare, nu au incaperi in care sa se schimbe, nu s-au rezolvat probleme de ordin managerial din unitate, rezultatele recentului control fiind cutremuratoare, duce la ridicol.

Urmandu-l pe guvernator. Sub auspiciile vestitei regionalizari, Nea Nelu de la Pelendava a urmat acelasi exemplu. El a identificat problema existentiala a penitenciarului, lipsa pietei de desfacere si mai ales a platii bunurilor produse de unitate, ca un rezultat a prestantei personalului in relatia cu beneficiarii ... lipsa uniformei militare.

Daca Bechi, are un merit, de a sti totusi sa fie si sociabil, nu acelasi lucru il putem spune despre batrana codoasa din Pelendava.
Cu exceptia a 2-3, scuzati expresia, pupincuristi, cei catalogati de acesta, ca hoti, incapabili, prosti, samd, fie ei directori adjuncti, ofiteri, agenti sau personal contractual, cunoscand sistemul nonvaloric promovat de ANP precum si sustinerea celor din aceasta categorie, nu-si doresc decat sa treaca mai repede anii care duc codoasa la varsta de pensionare.

PMT. Nea Tatu`, am lucrat atatia ani impreuna, tu ai caracter, nu te lasa manipulat de guvernator, tine aproape de oameni.

Unde esti tu, Tepes Doamne !!!


5 comentarii:

  1. Cu exceptia nasului, e leit Bechi !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Becheanu ne imbraca in uniforme si ne posteaza in fata infirmeriei cum a postat Nea Nelu florile
    Si sa vada angajatii infirmeriei ce poate Becheanul(medicul sef)

    RăspundețiȘtergere
  3. Becheanu conduce puscaria ascuns dupa fusta medicului sef.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze medicul sef numai are fusta are halat acum ca s-au dat la magazie. Si ceva mai scurt.Dar sper ca o sa-i impuna sa-si ia pantaloni si atunci o sa vedeti.

    RăspundețiȘtergere
  5. ma iubeste femeile si ma cheama Bechi!

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.