joi, 21 ianuarie 2010

Bârfe de bilanţ



PMS Craiova. Directorul Becheanu a dat iaraşi dovadă de posibilitatea de capacitare a subordonaţilor, numărul participanţilor din acest penitenciar fiind destul de mare. Oamenii destinşi, voie bună, dans şi joc, inclusiv câteva dedicaţii primite de la slujbaşi.
Mda, să nu uit, aproape l-ai sufocat pe directorul general adjunct Chiş, săracu`, cred că din cauza ta a plecat aşa devreme. Posibil să se fi dus direct la ORL, cu urechea dreaptă ferfenitză.

PMT Craiova. Directorul Tătulescu destul de abătut în prima parte a serii, mult mai volubil spre sfârşit. Deşi la început s-a contrat un pic cu directorul Craioveanu pe scaunul din stânga tatălui (Chiş), nu numai că a avut câştig de cauză, dar, mai târziu s-a întreţinut o mare parte din seară cu acesta.
Unii din cei aflaţi mai aproape spun că directorul Craioveanu i-a mulţumit pentru sprijinul acordat la menţinerea bugetului familiei, Tătulescu aprobând decontarea unor ochelari pentru soţia acestuia, de doar 2 400 RON.
Oamenii destinşi, voie bună, dans şi joc, fără dedicaţii primite de la slujbaşi.

P. Târgu Jiu. Directorul Enache, după perioada de început, când postacii gorjeni spamau fratele mai mare Penifest, pare să fi reuşit să strângă în jurul său o echipă. Destul de mulţi participanţi şi din această unitate.
Oamenii destinşi, voie bună, dans şi joc, fără dedicaţii primite de la slujbaşi.

P. Severin. Directorul Săvescu este în aceeaşi situaţie. Rezultatul este evident. O echipă omogenă, destinsă, dedicaţii berechet (adică multe, nu fostul Beri de la DIP :D). Poate prea multe, actualul director adjunct, împuternicit, Stoianovici, fiind luat la un moment dat în băşcălie, pentru insistenţa de a intra în graţiile şefului.

P. Pelendava. Directorul Craioveanu, după ce a pierdut primul scaun în defavoarea lui Tătulescu, l-a pierdut şi pe al doilea în defavoarea lui Săvescu. Astfel încât, cu excepţia discuţiilor cu Tătulescu, a stat stingher, într-un colţ de masă, trist şi abătut că nu a prins un loc mai aproape de urechea tatălui.
Prezenţa subalternilor, să zicem jenantă. Ceilalţi 4 omologi ai săi şi-au adus la masa regală câţiva subordonaţi, în schimb acesta a fost trădat până şi de omul de casă, Sorinel, care a stat la masa severinenilor.
Restul participanţilor, aşa cum a remarcat fostul medic al Penitenciarului Pelendava D.M., au stat retraşi, abătuţi. Momentul de tensiune maximă a fost când aceştia au constatat că nu au bani suficienţi să dedice o melodie directorului Craioveanu. Bine că nu au avut bani, pleca Craioveanu mult mai devreme acasă dacă asculta melodia deja aleasă de aceştia. Oricum şi-a scurtat staţionarea la serată, plecând la 5 minute după ce întreaga suflare i-a cântat cu simpatie directoarei adjuncte DEA La multi ani. Deh, caracterul omului mon cher.
Amuzant la partea cu plecare a fost că a trecut pe la masa subalternilor de la Pelendava şi, cu excepţia directorului adjunct tehnic, nu a dat mâna cu nimeni, ceilalţi fiind ignoraţi cu desăvârşire. (cum să se coboare ditamai directorul să dea mâna cu toată plebea)


Şi aşa şi cu bilanţul regional.

Uitasem să spun şi câteva cuvinte despre invitatul de seamă de la ANP. Asasinat vocal de Bechi în interior, era aşteptat cu înfrigurare în afara sălii de sindicalişti, ce sperau să mai afle una, alta. Diplomatic, DGA-ul a evitat să dea răspuncuri tranşante, oricum nimic nu e sigur în ziua de astăzi.
În rest, a relaţionat cu foarte multă lume, având un aer mai mult de profesor decât de şef, propice unor discuţii conform ambientului, amicale şi probabil constructive.
Din pacate, permanent, de la distanţă, era încadrat, unii ar zice informativ, de doi siparezi, singurii prezenţi de astfel la serată. Prezenţa acestora, a făcut ca mulţi să evite orice discuţie.


7 comentarii:

  1. Mister G, am ales sa sterg partea din articol care facea referire la dumneavoastra deoarece am fost admonestata de seful meu virtual.

    Insa, nu ma consider vinovata de declansarea nici unui razboi, asa incat nu avem ce secure a razboiului sa ingropam. Acelasi motiv m-a determinat sa nu va public nici comentariul.

    Nu am facut, cu exceptia acestui articol, nici o referire la dumneavoastra, si nici nu inteleg comentariul postat pe Penifest. Am vrut doar sa fac o mica gluma plecata de la acest comentariu. Imi pare rau ca am fost inteleasa gresit.

    Legat de invitatia adresata la un suc, imi pare rau, dar trebuie sa va refuz, amandoi avand obligatii familiale.

    Cu consideratie, Lizuca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea Lizuca
    Se dovedeste pana la capat ca esti o finuta!Ai dreptate ,nu avem ce secure a razboiului sa ingropam deoarece noi nu avem nimic de impartit !
    Tu ai dreptate si in legatura cu comentariul meu de pe penifest unde am facut o gresala si am confundat numele de Raduca cu cel de Lizuca .Scuze !Mai greseste omul ! Totusi nu este frumos sa rupi din context invitatia mea de a merge la un suc. Eu doream doar sa ne cunoastem mai bine ,poate sa facem si un schimb de impresii si informatii. Deci nu doream cea ce crezi tu. Amindoi avem nu obligatii ,ci familii frumoase si fericite ,deci ce rost ar avea sa ....?
    Draga mea Lizuca te asigur ca de azi incolo o sa ai parte doar de respect si pretuire.Totusi parea interesant sa o vezi pe Raduca in fusta,ce parere ai ?
    Cu drag al tau Cirtina Gicu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Traind intr-o epoca de sorginte economica, cu dese suisuri si coborasuri, in care importanta este ... informatia, nu pot spune decat ca ... M-AI CASTIGAT.

    O sa te contactez.

    Cu aceeasi consideratie, Lizuca

    P.S. Ar fi sexi si incintant sa vad aceasta persoana in fustitza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Totusi nu pot sa adorm pana nu spun asta.

    La modul figurat vorbind, de multe ori, cred ca am vazut aceasta persoana in fustita, de regula ... in fata sefilor. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. blogheri din SEVERIN nu aveti nevoie?

    Zilele astea VOINEA SORIN se lauda ca la bilant s-a inteles cu CRAIOVEANU sa vina director adjunct in locul lui FULGA.
    A incercat si la noi dar nu a avut loc de STOIANOVICI, mult mai dibaci si mai priceput si in ale slujbei si in ale culiselor.

    Deci nana o sa aveti tot un SORINEL acolo.

    RăspundețiȘtergere
  6. propun domnilor administratori sa dezvolte un subiect privind "Flacara Violeta" in penitenciarele din Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru 22 ianuarie 2010, 16:14

    Eu am auzit ca nu vine VOINEA SORIN in locul lui Fulga Sorin. Vine Sorinel Pustiu. Nici acesta nu sta mult ,vine doar sa-i oftice pe ceilalti doi Sorinei si dupa aceia pleaca !

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.