joi, 14 ianuarie 2010

Bilant anost si boicotat

Astazi 14.01.2010 a avut loc bilantul anual al Penitenciarului Pelendava.

Vazand ca personalul sectorului operativ a boicotat bilantul, prin absenta, nu masiva, chiar in totalitate, singurul participant din acest sector important intr-o unitate penitenciara fiind directorul adjunct comisar sef Fulga Sorinel, directorul Craioveanu, cu cateva minute inainte, a dispus sefilor de sectoare, sa adune, "cu japca", ceva, ceva participanti.

In fuga dupa un strop de simpatie.
Vazand esecul din ziua anterioara cand nici un membru al personalului nu s-a inscris la seara traditionala organizata in vederea serbarii bilantului anual, directorul Craioveanu Ion a invitat doi fosti directori ai unitatii, comisarii sefi in rezerva Cucu Emanoil si Preda Eugen, oameni apreciati pentru caracterul si profesionalismul lor.

In scurt timp, acestia au observat atmosfera sumbra si apasatoare din jurul lor, privirile plecate la trecerea directorului, care aratau dreptatea pe care a avut-o inginerul ce a intocmit o satira la sfarsitul anului:

Mie insumi:
Pe vremea lui Lazaroiu, Preda, Cucu si Dumitru,
Invarteam ferma pe deget lafaindu-ma-n pupitru.
Toate mergeau ca pe roate, nu ca azi cu schiopatura,
Iar de spui ce nu-i convine, iti baga pumnu-n gura.

Privirile triste aruncate la plecare, au exprimat adancul dezgust pentru ceea ce a ajuns aceasta unitate.

Marlania. La scurt timp dupa ce a ajuns in functia de director, comisarul sef Craioveanu Ion si-a intarit pozitia prin critici aduse predecesorului sau Cucu Emanoil, atat in fata sefilor de la ANP cat si in fata actualilor subordonati:

- "pe Cucu il stiu din facultate, am fost colegi, dar adevarul este ca a pus unitatea la pamant, a furat si el si cei din jurul lui."

Sarutul lui Iuda sau sarut de fariseu. La sosirea fostului director in unitate, salariatii au asistat siderati la „pupaturile” de rigoare. Craioveanu l-a privit cu seninatate in ochi, iar mai tarziu, la bilant, i-a multumit pentru activitatea depusa in trecut. Fara cuvinte …..

Adevarul. Pe vremea fostului director unitatea aproviziona cu produse peste 17 penitenciare din toate colturile tarii, colectivul de conducere era bine inchegat, profesionist si impreuna cu cei din subordine, vorba unui salariat, veneau cu placere la serviciu, iar la bilanturi veneau mai-marii ANP-ului si .... presa.

Atmosfera tensionata, jignirile si epitetele adresate de Craioveanu atat subordonatilor cat si directorilor adjuncti (se exclude Fulga din ecuatie), au facut ca aceste vremuri sa fie doar o amintire placuta.

Parcarea, bordura si gazonul sunt insa infloritoare.

Si apropo de bilant, tot vorba inginerului de mai sus:

D-lui director
Ai facut fara un sfant,
Doua lucruri de -,,anvergura’’,
Netrecute in bilant:
O parcare si-o bordura.



UPDATE: Preluand un comentariu postat de un cititor, va rog sa urmariti imaginile de mai jos, imagini care descriu ce urmareste directorul Craioveanu de la fiecare subordonat.

Se exclud reactii ca:

- domnule director este ilegal ceea ce imi cereti;
- domnule director nu pot pune Bun de plata pe aceasta afacere ilegala;
- domnule director nu mai vorbiti de furat cand pentru gestiunea frauduloasa a banilor publici ati fost destituit;
-samd

indiferent de situatie. Din pacate sunt cativa oameni fara demnitate, onoare si curaj care au exact reactiile din imagini (n.a. Fulga, etc.)

http://www.trilulilu.ro/alex4311/a397b2c5555f94

5 comentarii:

  1. HOTUL STRIGA HOTUL.

    NU STITI VOI , DAR UNUL DIN MOTIVELE PENTRU CARE A FOST DESTITUIT CRAIOVEANU DE LA PMT ESTE PENTRU CA A FOST PRINS FURAND MATERIALE DE CONSTRUCTII PENTRU VILA DE SI-A FACUT-O PESTRADA FULGER.

    RăspundețiȘtergere
  2. Destituirea de la PMT Craiova a fost urmare a uni control efectuat de vestita Eremia de la corpulde control.
    Motivele ? Cheltuirea ineficienta a banilor publici.Adica intr-un cuvant joaca cu banul public.
    Acum la controlul efectuat de aceiasi vestita doamna Eremia nu s-a mai gasit nimic ca de ne Nelu este bine pus.Desii acelasi Craioveanu recidiveaza si la PMS si la Plelendava cu acelasi cheltuieli pe gazon floricele si borduri.
    De fapt s-ar putea multe din borduri floricele si gazon sa se gaseasca pe terenul vestitului Craioveanu de la Novaci Gorj.
    Deci!!! Directia inspectie joaca dupa cum vor altii .Acelasi lucru si la controlul de la PMS.Daca erai bine pus erai bine mersi daca nu la fund.

    RăspundețiȘtergere
  3. ca intotdeauna, adevarul iese mereu la iveala.Si in acest caz a aparut un filmulet cu dl.Fulga reactionand prompt la "mana" conducatoare a lui...Craioveanu

    http://www.trilulilu.ro/alex4311/a397b2c5555f94

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari siparezule ! Multa dreptatea ai in cele ce le-ai scris . Ai facut o radiografie perfecta a ceea ce a fost colectivul Penitenciarului Pelendava in trecutul nu prea indepartat si ceea ce este astazi .Haideti sa uitam umilintele la care suntem supusi zi de zi , sa ne dam mana si sa luptam uniti impotriva celui care incearca sa ne dezbine si sa ne invrajbeasca pe unii impotriva altora .

    RăspundețiȘtergere
  5. din constatarile molahului omar,la pelendava 14.01.2010:
    -filmul zilei:"atunci i-am condamnat pe toti la moarte"
    -meseria zilei: gropar
    -evenimentul zilei:2 nunti(vezi bilantul si cheful de dupa)si o inmormantare.(ptiu,sa nu vorbesc cu pacat).

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.