luni, 11 ianuarie 2010

Macelarul de la PMT

Cine cunoaste acest specimen stie cu siguranta faptul ca, in vremurile dinaintea anului 2004, cand a agresat o jurnalista si a fost destitut din functie atat din aceasta cauza cat si pentru faptul ca 3 minori au decat la PMT Craiova, era un bun sportiv ... la sarit garduri de penitenciar.

In dorinta de a arata, pe atunci, bietilor subofiteri, unde a ajuns fiul paznicului fermei de meri, ciresi, etc de la Podari, acesta intrerupea, ILEGAL, centrala tefomica pentru ca acestia sa nu se anunte intre ei, si vana orice neregula, de la praful pe gratii, pana la sireturile descheiate de la pantofi.

Din pacate oameni ca, Chiuia, Marsiu, Constantin, Buse, samd, nu mai sunt in sistem sa povesteasca bravurile acestuia. Amintirile au ramas memorabile, la un pahar de vin, actualii pensionari, isi aduc aminte de el, timp in care Fulga sughite cu pofta.

Cel care in prezent se roaga de agenti si de ofiteri sa-i arate cum se porneste un calculator, cel care inca de la controlul de fond le-a aratat colegilor ofiteri ce baza pot pune pe el: "eu nu stiu nimic, sunt de 2 saptamani director adjunct, ei sa raspunda", se lauda in prezent cu prietenia ministrului penitenciarelor Radu Ragea.

Oameni lipsiti de caracter vor fi intotdeauna, sefi care vor vinde de la agent la director sunt in multe unitati. Eu unul, nu am o parere buna despre Craioveanu, actualul director de la Pelendava, dar il compatimesc deja, avand in vedere ca Fulga deja face ceea ce a facut o viata intreaga, directorul mi-a dat ordin sa fac ilegalitati.

Sorinele tati, tu chiar nu stii legea de baza a sistemului penitenciar, chiar nu stii articolul art. 4, alin. 3: "Funcţionarul public cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare are dreptul să refuze, în scris şi motivat, îndeplinirea dispoziţiilor primite de la superiorul ierarhic, dacă le consideră ilegale. Dacă cel care a emis dispoziţia o formulează în scris, funcţionarul public cu statut special este obligat să o execute, cu excepţia cazului în care aceasta este vădit ilegală. Funcţionarul public cu statut special este obligat să aducă la cunoştinţă superiorului ierarhic al persoanei care a emis dispoziţia aceste situaţii."?


Offf am uitat , activitatea ta profesionala s-a desfasurat pe vremea Legii 23, si pe atunci nu exista nici Legea 293.

Acelasi caracter pervers de la PMT il manifesti si aici. Mai mult de atat, nu ai invatat nimic de la viata, acum esti sus, acum esti jos.

Ai doar sindromul tiganului ajuns imparat.

3 comentarii:

  1. este o plapumă mare pt.Fulga, el nu putea să-şi dea seama că de ,tot timpul a avut o părere bună despre el, dar alţii?..... cu ce i-a momit?, ce le-a promis? ceva de genul "EU ŞTIU,EU POT?vai de voi ,râd p.p.l.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul director,dacă tot aţi început să numiţi locţiitori la pază din rândul cadrelor de la R.U.F.P.să-i aveţi în vedere şi pe BAROI şi Badea că şi ei au lucrat la pază,tot pe legea 23.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Tiganu' ajuns Imaparat"....oooo...Doamne cate exemplare de acestea exista prin Pelendava =))puneti-i in palma si cerneti ca nisipul...oare cati mai raman profesionisti si nelipsiti de caracter?

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.