miercuri, 3 februarie 2010

Mircea Radu fără flori

UPDATE 1:
Se spune că articolul meu de ieri a pus oleacă în mişcare creierul lu` Nea Nelu. Acesta a realizat faptul că mişcarea mânată de instinctele primitive de a se răzbuna pe nepupincurişti, incluzând aici şi propria echipă managerială poate avea repercursiuni negative.
Astfel de la ora 08.00 până la ora 09.30, fără florile de rigoare, acesta s-a chinuit să-i convingă pe cei ce ar trebui să-i fie coechipieri de incredere, nu trepte de menţinere în funcţie, că nu are nici o vină în decizia ANPului.
Jurăminte, blesteme: să-l vadă Dumnezeu pe ăla care scrie de mine pe blog, nu e nimic adevărat, eu vă iubesc, vă apreciez, Ioaniţoaia e cel care a cerut sancţionarea voastră, eu am încercat să vă susţin (n.a. voia 100% ... să le ia ... Nea Nelu, nu Ioaniţoaia), bla, bla, bla.

Din păcate pentru el se spune că nu prea a reuşit să-i convingă deoarece cei prezenţi ştiau faptul că în data de 26.01.2010, cu ocazia vizitei de lucru de la ANP, se lăudase deja că l-a vizitat pe ... Ioaniţoaia.
Vezi măi nea Costică dacă te-ai făcut că nu vezi motorina consumată cu DEAL-ul lui Mahomed, vezi dacă nu ai verificat contractul de sponsorizare cu SC Magic Prod Com SRL, poate ai fi observat că pe bonurile de motorină nu a semnat nimeni din cei îndreptăţiţi şi că acolo scrie doar: conform contractului de sponsorizare; poate ai fi observat şi că motorina consumată abuziv în primele 10 zile când s-a încercat nivelarea cu VOLA unităţii, a fost scăzută, ULTERIOR, în baza unui contract de sponsorizare încheiat 10 zile mai tîrziu.?

Vezi, dacă din spirit de caramaderie directorială sau poate de obedienţă la DGmoldovean, nu te-a interesat afacerea VARZA, sau strugurii acri din Pelendava, cum te bagă acum în gura bloggerilor?

UPDATE 2:
Si acest articol se spune că a avut un oarecare efect. Pentru prima dată după mult, mult timp omologul S.I.O-O.P. a coborât în rândul pălmaşilor. Începând cu prima oră a dimineţii când clasa muncitoare s-a strâns la alarmă până la ora 08.00 acesta s-a strecurat în rândul acestora pentru a vedea ... starea de spirit.
A recidivat însă repede. Se spune că, motivul recidivei a fost cererea de audienţă a unui subaltern al lui Bill la DGul ardelean. Telefoane date la Bucureşti cu scopul de a intercepta cererea şi a o orienta spre DGul moldovean cât şi de a anihila orice posibilă delaţiune a acestuia. De la ora 13.00 până la ora 15.00, Bill şi Monica au făcut ca restul personalului să facă anticamera la biroul oval iar mapa directorială să intre destul de târzior.
Ca să înţeleagă şi alţii la ce ne referim, relaţia Monicăi cu Bill este cea pe care o avea Filiş cu exdoctorul Mălăescu de la Târgu Jiu (sursa: S.I.O.-O.P). Acelaşi Filiş care a dat în judecată un preşedinte de sindicat.

Apopo de alarmă. Se spune că Bill şi-a manifestat nemulţumirea faţă de neactualizarea planului de alarmare şi a spus că sunt mulţi dom`le ofiţeri la pază, doar, doar o mai detaşa ANPul din ei prin ţară. Din ce se spune în rândul acuzaţilor, se pare că s-a făcut că uită faptul că a prelungit cu mânuţa lui termenul de actualizare a acestuia până în luna martie 2010 când a aprobat planul de activităţi trimestriale al SDRP.
Sau poate că nu a uitat, nu a văzut, a semnat ca primaru'. Mai grav.

UPDATE 3:
Autoflagelarea. După ce a privit într-o seară filmul: Mesia, lui Bill i-a venit o ideea interesantă. Ce ar fi dacă aş susţine că sunt o victimă nevinovată?
Astfel, se spune că, toată sptămâna trecută, acesta a susţinut că primeşte dom`le ameninţări pe telefonul mobil. Partea cea mai hilară, a dreaq coincidenţă, în data de 28.01.2010, la Comisia de individualizare, a primit un sms. După ce l-a căutat vreo 3 minute prin telefon l-a citit auditorilor.
Vezi dom`le săraca victimă, bietul de el, hărţuitul ::))
O altă variantă, mult mai aproape de adevăr, este că mai şi citeşte. Tot citind, s-a hotărât să-l imite pe Leo de la Strehaia, şi-a luat o cartelă, şi-a rugat consoarta sau vreun pupincurist să-i trimită sms-uri, şi apoi, în baza lor să ceară ascultarea telefonului indezirabililor, doar, doar o identifica cu ocazia asta şi bloggerii.



6 comentarii:

  1. La fel ca Mircea Radu işi roade şi Bill al vostru unghiile când îi aduce D.D. de la R.U. listarea de pe Oltenia Prison în loc de ziarul de dimineaţă.
    Ia deschideţi odată mapa cu care intră la el să vedeţi cum pică ultimul articol.
    Dacă ar fi la serviciu şi nu ar fi în concediu, de dimineaţă ar pica din mapă poza lui Mircea Radu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt I.C si vreau sa va spun o poveste:
    A fost odata ca niciodata un om sarman (sa ii zicem D.D) cu frica de D-zeu care lucra intr-o unitate indepartata si nestiuta de nimeni inainte de "Oltenia Prison". Si, intr-o zi, cum mergea el prin unitate a descoperit un cerb mare si frumos. Asa ca, D.D al nostru, de frica altor nenorociri, a decis sastea pe linga acesta si sa aiba grija de el cat o trai.
    Intr-o dimineata, pe cand D.D se duse la lucru, in unitate se intamplau evenimente care mai de care infricosatoare. Se facea ca......
    ...scuze, tocamai ma sunase D.D care dorea sa ma pupe putin in cur inainte de culcare.
    Bun, si cum va spuneam...
    ...stati, stati, vad ca D.D are chef sa linga la greu la poponetul meu. Cred ca vrea sa-i mai acord ceva facilitati la serviciu. La dracu` cu povestea! Las` ca asteptati voi continuarea alta data fiindca mi s-a deschis apetitul de stat la pupat in cur.
    A, a, a.... macar sa va spun sfarsitul povestii: ...si peste ani, D.D al nostru este vazut ca un angajat harnic in unitate, dar care nu avanseaza de ceva vreme. Totusi el este fericit fiindca la lucru are un cerb pe care-l pupa zi de zi.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Bloggerilor ziceti ceva si de SENATA , afacere pasata de D.D. prima data lui C.E. , si dupa plecarea acestuia la pensie lui I.C.

    Ziceti si de ARO camioneta tinut 3 luni in service la SENATA ca sa creasca orele de plata la manopera si adus in Pelendava in prima zi dupa plecarea controlului de fond la cea de-a doua descalecare (cand s-au intors in ianuarie).

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule, trebuie o dihotomie:
    Ce intelege prin “pupat” si ce intelege prin “cur”?, glumesc. da’ nu face nimanui rau sa dea dreptate sefului,daca are dreptate!!!
    In cazul lui pupatul in cur e cel mai odios atunci cand da dreptate cuiva care NU are dreptate sau a carui parere, de fapt, nu il intereseaza, doar ca sa aiba ala o parere mai buna despre el. Atunci pupatul in cur se ridica la adevarata lui valoare... Daca ii analizezi saliva remarci cu stupoare faptul ca doar 5% e saliva lui,iar restul e rahatul sefului...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel din poza este Mircea Radu ,sau Voicila cand face spume ?

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.