duminică, 21 februarie 2010

Secretul carierei - azi bârfe sau poate că nu ....

Se spune că, la Pelendava, pentru a avea un aorecare succes în carieră şi pentru a intra în graţiile lui Bill trebuie fie să fii de sex feminin, fie să fii efeminat, nu în sensul practic al cuvântului bineînteles.

O oarecare donşoară, se pare că i-a intrat în graţii lui Bill destul de repede. Pe 21.12.2009, cu ocazia discutării ştatului de funcţii al penitenciarului, aceasta a fost susţinută de acesta impunând in consiliul de conducere anterior acestei şedinţe, păstrarea acesteia pe funcţia de şef birou, deşi erau două salariate în această postură.

Dar cum una nu-i prea agrea privirea hulpavă, Bill a susţinut-o pe această donşoară. Mai mult de atât, în prezent încearcă pe mai multe căi să o sprijine în avansare, logic ,,săpând,, la greu la A.N.P. cei doi şefi ai acesteia, doar, doar, o pica unul din ei.
Domnişorica noastră încearcă de asemenea să se afirme din greu, pe oriunde se duce, acuzând singura subordonată de lipsă de profesionalism (acum cîteva zile chiar am asistat la o discuţie gen: offf, nu am încredere să-i dau nimic de lucru, sau dacă îi dau, până nu verific eu, nu am curajul să o las, bla, bla, bla). Mai nou, cafeaua de dimineaţă o bea în biroul omologului S.I.O.-O.P. probabil acesta a început vreo mapă documentară la vreun şef al cucoanei.

Se vede că a avut cine să o înveţe meserie, Bill al nostru de câte ori se duce la Bucureşti are replicile pregătite: bine că m-aţi pus director să stopez furturile, bine că m-aţi pus director să-i învăţ meserie, şi alte bla, bla-uri asemănătoare.

De câte ori aud că a fost pe la A.N.P. şi iar şi-a spus replicile îmi aduc aminte de reclama la Altex :D

- Bă berbecule ... ţi-am spus că nu e economist (n.a. Craioveanu). Tu, NU, Batman, Batman.
continuarea, AICI ...





4 comentarii:

  1. Urechilă, "bineânteles" și "nu-i prea agreea" sunt două greseli pe care ar fi frumos să le corectezi. Fără supărare! O.K.?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru anonimul de la 22:19
    Daca taceai filosof ramaneai . Domnule Pruteanu ambele cuvinte " bineinteles " si " agrea " sunt scrise corect . Daca vrei explicatii ti le voi da . 1)Bineinteles este un cuvant compus din doua cuvinte bine si inteles , caz in care nu se realizeaza modificarea pe care o sustii .
    2) In contextul dat este vorba de o "ea " care nu " agrea" . Daca ai sti sa cojugi verbul " a agrea " ai realiza ca forma din text este cea corecta . Numai bine !Succes la invatatura !

    RăspundețiȘtergere
  3. cel de la 22:19 nu era anonim.

    A avut dreptate. Inainte, in text, era forma expusa intre ghilimele de Pruteanu.

    Acum textul a fost "reparat", de aceea are forma corecta.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.