marți, 23 februarie 2010

Prostănacii ... de Siparezu


Parafrazându-l pe Ion Iliescu, tocmai citesc pe un site părerea unui postac, un site cu nume sugestiv: vindec prostia, mă gândesc la susţinerea pe care o au unii din cei care ar trebui să fie de mult la pensie, deşi nu o merită (Bill), sau a altora, cărora viaţa le-a dat o nouă şansă ... dar degeaba (Sorinel).

Lui Bill i se potriveşte şi mai bine acest apelativ, ţinând cont de faptul că a venit la putere pe vremea când Geoană era la guvernare, fiind dintr-un fief puternic PSD-ist, prieten bun, aşa cum se lăuda în acea vreme cu Ion Prioteasa, preşedintele C.J. Dolj.

Bill. Acuzat pe blog de prea puţină ştiinţă în managementul instituţiei pe care o pastoreşte cât şi de trecut dubios şi dorinţe ilicite în noua funcţie, acesta a ajuns la concluzia că trebuie să arate mai marilor de la A.N.P. că se pricepe acolo unde l-au pus.
Astfel încît, acesta a ... furat în ultima vreme câteva idei destul de interesante ale subordonaţilor, prezentându-le ca fiind proprii.

Cu ocazia trimiterii propunerilor pentru proiectul de Hotarâre de guvern privind produsele din G.A.Z.-uri, acesta trimis o propunere a unui subordonat iniţiată încă din primăvara anului 2009. Nu ar fi nimic rău în asta, dar aşa cum sunt majoritatea şefilor: când sunt idei bune şi le asumă, când nu e cazul, chiar dacă ideile puse în practică au fost ale lor, dau vina pe subordonaţi.

Mai zilele trecute acesta a sunat iaraşi la A.N.P. prezentând o soluţie, până la apariţia hotărârii de guvern, spunând că iaraşi îi aparţine. Ruşinică.

Sorinel. A fost umilit de Bill cu ocazia unei alarme ce a avut ca scop, banal, tamponarea ofiţerilor de la operativ pentru neactualizarea planului de alarmare, deşi proiectul acestuia s-a aflat la Bill pentru avizare două luni, ulterior prelungind personal termenul până în luna martie.

Acesta a purces să demonstreze că e în stare să facă singur un astfel de plan. Logic, cum nu e în stare, el neştiind nici măcar procedura disciplinară, a ... furat, cu sprijinul ofiţerului cu informaţii clasificate, din calculatorul acestuia, proiectul menţionat anterior, întocmit de un subordonat.

Mai mult de atât, a ... furat şi proiectul planului de pază şi apărare. În primul caz a schimbat semnătura care apărea la întocmit şi i l-a prezentat la sosirea din concediu lui Bill. Ruşinică.

Şi aşa A.N.P.-ul este ferm convins că cei cărora, unii din acest sediu central al sistemului penitenciar le-au acordat sprijinul la muşamalizarea incidentului din 07.01.2010, sunt intelighenţi.

7 comentarii:

  1. Nu mă rabdă inima să nu scriu despre asta. Acum, recitind articolul am observat.

    Are buzele ţuguiate, parcă pregătit să pupe dosuri din A.N.P. să-l ţină cât mai mult în funcţie, să apuce achiziţiile de primăvară de la Pelendava să-şi termine viluţa de la Novaci. ::))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt din ANP . Ce vreau sa va spun este ca astazi Cel Mare a fost la proctolog . Probabil s-a spalat pe funduletz si-l asteapta pe Craioveanu al vostru .

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur nu este Becheanu cel din fotografie ? Doamne ce mai seamana cu Becheanu cant i-l pupa in c.r pe Firinel ! Sau este Radu Schiopu prestind aceiasi activitate ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce nu face omul pentru functii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Tzara arde si baba se piaptana!

    A mai trecut ceva timp, suntem cam pe 23 februarie si inca NU AVEM NORME LA LEGEA SALARIZARII!

    DMRU nici nu se gandeste sa faca ceva cu deciziile de reincadrare, asa ca vine data de 10 si veti fi serviti tot cu o decizie " a la IOANA" - c a faceti si voi ceva , prostilor din unitati- dati o decizie ceva , ca poate prinde si de data asta!

    Multi mai sunt in sistemul asta. Si pe cati ii mai suportam inca, dar asta e!

    Stie careva ce se mai aude de normele alea? Sau voi ati adormit cu totul , ca vi se da salariul, fara sa observati ca alte sporuri in afara aluia de pericol este la COMPENSATORII?

    Si atata de adormiti sunteti , ca nu va mai interesaza ca chestia asta cu compensatoriile e valabila doar in 2010, ca dupa aia PA... CIAO... VA PUP PE PORTOFEL ... ca s-au dus sporurile pe apa MJ-ului?

    Mai trebuie sa va cante de multe ori imnul national ca sa va treziti? Ca de desteptat... e mai greu, trebuie sa ai doctorat in drept, nu?

    Mai scuturati un pic praful pe holurile ANP-ului, ca or fi adormit aia prin birouri si or fui uitat ca ziua de salarii e pe 10 ale lunii si ca februarie are mai putine zile, adica 28, ... poate nu stiau.

    La munca, dar ganditi-va si la ce bani veti lua/ ORI NU pe 10!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am gasit ceva reprezentativ pt bill http://www.youtube.com/watch?v=eCWzwlq59eo&feature=grec
    ..sper sa va placa:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca sigur este Becheanu de la P.M.S.
    Bai fratilor seamana perfect

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.