joi, 25 februarie 2010

1 magazin, 3 firme ... doar 1 comision

Chiar se puneau întrebări prin unitate legate de simpatia bruscă a fostului director adjunct Preda, fost coleg la PMT, pe vremea lui Cioacă, cu Craioveanu.
Acesta, cu începutul lunii februarie, a venit mai des în Pelendava decât de la pensionare.

Se spune că acesta a negociat cu Bill ca firma nepoatei sale, SC Achimix SRL, să câştige licitaţia pentru magazinul din incinta unităţii pentru un comision destul de gras.

Drept pentru care Bill a refuzat prelungirea contractului cu firma SC Viltib SRL, actuala deţinătoare a spaţiului comercial, solicitând o nouă licitaţie. Numai că surpriza a fost mare. Nu numai că s-a mai prezentat o firmă (SC 3G C SRL), dar preţurile licitate de acestea au fost destul de piperate.

Astfel încât rezultatul a fost:
- SC 3G C SRL;
- SC Viltib SRL;
- SC Achimix SRL.

A fost considerată câştigătoare la deschiderea ofertelor firma SC 3G C SRL (16.02.2010). Nici una din firme nu adusese certificatul constatator cu datele la zi ale ofertanţilor. Acesta este valabil până la data începerii activităţii însă, în cazul nostru fiind necesar a fi adus până la data de 01.03.2010.

Invocând o înştiinţare, V2 17175, din ziua licitaţiei, înştiinţare ce nu a ajuns niciodată la cele două firme neagreate SC 3G C SRL si SC Viltib SRL, Bill respinge câştigătoarea licitaţiei motivând: nu aţi răspuns la adresa V2 17175/16.02.2010 prin care vă solicitam certificatul constatator cu datele la zi.

Probabil se speră ca aceştia să priceapă mesajul şi să nu facă nici contestaţie şi nici să nu mai participe fără comisionul de rigoare.

Sub auspiciile favorabile ale ANP-ului continuă serialul: După PMT, PMS mă îmbogăţesc şi la Pelendava.






19 comentarii:

  1. Si totusi...comisionul...(halatul)...cat e comisionul? poate ca dincolo nu e mai ieftin..

    RăspundețiȘtergere
  2. Craioveanu nici daca ar vrea sa procedeze corect la licitatii nu are cum .
    Este total paralel de aceasta meserie .

    RăspundețiȘtergere
  3. cine a scris acet comentariu a fost tare destept,nu este posibil pentru un certificat constatator sa se respinga licitatia.Cred ca a fost groaznic pentru cei ce au fost anuntati castigatori si dupa o perioada sa ii anunte ca licitatia a fost respinsa,mai rau decat geoana cand a fost anuntat castigator pentru o zi..... rusine sa le fie.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Partea haioasa sau tragica este ca cel care prin procesul-verbal de licitatie a fost declarat castigator a investit deja in marfa 6 000 Ron.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha,ha,ha,pai stiti ce trebuia in legatura cu ce se comenteaza mai sus in legatura cu banii bagati in marfa???Sa-i fi dus marfa d-lui Craioveanu sa o vanda dumnealui.Ha,ha,ha,nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Este foarte simpla problema .
    Contestatie la ANREMAP .
    Acolo nu mai este nici Craiovaeanu Nici Cel Mare nici alti m....i de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. la pushcarie cu hotul asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru 22:36
    La puscarie este deja , dar a gresit locatia. Poate ii arata cineva drumul .
    Si ca o gluma : la care dintre ele ?(PMT,PMS,sau Pelendava )

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnilor va spun ca am vorbit cu cei care castigasera de drept,erau foarte suparati ca dupa ce in afara de cei 6000 de ron,mai luasera de 4000 de ron de la un alt furnizor,ei au vrut sa aiba marfa sa fie toti multumiti.va dati seama ca este greu,dar acum cred ca este multumit DUC......ca face si el din nou cumparaturi,de el pot sa spun ca este foarte fericit,pacat, ca astia sunt sigur ca nu au licitat sa se imbogateasca ca nu au din ce,dar pentru cei doi copii care pe fiecare zi fac atatea drumuri sa ii duca si sa ii ia de la scoala,ar trebui sa intre si ei pe blog sa isi spuna parerea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hotul tot hot. Cum a fost toata viata lui. Sa povesteasca cei care au fost SPL cand isi facea vila din strada Brestei cu detinutii, ar iesi multe la iveala, masinile care veneau cu materiale de la PMT, etc

    RăspundețiȘtergere
  11. Dar ce-a fost fratilor PMT-ul? Vaca de muls .Iata ca acum s-a terminat .A venit Tatu care a dirijat lucrurile pe fagasul normal . Inlaturati hotii si dati-i bataie si la Pelendava .

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabi , te asteptam sa-ti spui parerea pe blog . Nu te sfii , esti binevenit.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca se face contestatie,ce se rezolva?Apropo de comentariul anonimului de la 22:27,nu se mai rezolva nimic,cei ce au magazinul nu prea mai baga marfa,iar cei ce au pierdut[de fapt au castigat] au marfa,dar nu au magazin.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mii de multumiri la cei care sau gandit sa scrie pe acest blog si despre aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ptr anonimul de la 21:05
    Tatu tu esti, te lauzi singur, esti neluat in seama si suferi.
    Poate este un pupincurist de-al tau pe care il pui tu sa scrie.
    Poate ai pus flacara violet pe PMT ca unele cadre au tampit de tot,au inceput sa creada ca tu esti izvorul de liniste, dar ei nu cunosc adevaratul tau caracter, te vor cunoaste ei pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru 19:02
    Amice , nu este niciun pupincurist de-al lui Tatu , sincer , desi nu l-am apreciat niciodata pentru caracterul lui , chiar cred ca a reusit sa aduca linistea in PMT . Cred ca nu este aia dinaintea furtunii .Daca ai o alta parere spune-o .

    RăspundețiȘtergere
  17. esti prost ca magazinul are marfa vino tu si cere ce vrei si ti sa da bolovane

    RăspundețiȘtergere
  18. Bolovan?Cine?Eu?Sunt un fidel cumparator de seminte si asa mi sa parut,daca ma insel imi cer scuze,dar bolovan nu sunt sigur,asa ca nu mai jigniti clientii ca este rusinos din partea d-voastra....tare rusinos....

    RăspundețiȘtergere
  19. FELICITARI PENTRU CEI CARE AU CASTIGAT DIN NOU.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.