vineri, 19 februarie 2010

18.02.2010 la Pelendava

Craioveanu Ion. Supărat încă din primele clipe în care a ajuns în unitate, normal, tot în concediu, acesta s-a consultat aproape o oră cu juristul unităţii. Se spune că supararea i s-a tras de la articolul meu de ieri şi copy paste-ul nereuşit după buclucaşa adresă.
După ora de consultaţie gratuită, i-a mai tras câte un perdaf înlocuitorului, s-a mai răstit la 2-3 pălmaşi, şi-a mai dat cu parerea pe ici pe colea, să nu uite păsămite oamenii cine e şeful.
A plecat de abia după ce a primit câţiva vizitatori care l-au mai pus la curent cu bârfele din unitate, nu înainte de a fi auzit vorbind la telefon cu dom director general .... care din ei, nu ştim din păcate, putem doar banui. :D

Fulga Sorinel. Oarecum îmbujorat şi vesel zilele trecute, facând confidenţe celor presupuşi apropiaţi, că va rezolva la Parchet, că procurorul care îl anchetează a fost în urmă cu 5 ani procuror judiciarist iar a sa soaţă ofiţer judiciarist, şi au rezolvat câteva dosare împreună aşa încât îi este dator jumătăţii sale.
Trebuie să caute în acest caz şi pe Parchetul de pe lângă Î.C.C.J. aceleaşi relaţii, nu prea cred eu că ofiţerul vânat de Bill, Sorinel, DIP, ş.a.m.d., să se lase intimidat aşa uşor. Ruşinică dacă nu mergi mai departe, mon cher.

Personalul. Se spune că magazinul din incinta penitenciarului a făcut o grămadă de bani în aceste zile. Atât Bill cât şi Sorinel au fost în concedii, Sorinel chiar pe la Bucureşti să-şi mai rezolve din probleme ..., oricum atmosfera a fost propice desfăşurării activităţii în cele mai bune condiţii.
În sfârşit vedeai un zâmbet la aceştia, o glumă, simţeai că au şi ei câteva zile în care vin cu drag la serviciu. De confeti nu mai spun ..... :D


Mai lipseşte la Pelendava doar un director şi probabil lucrurile vor fi pe drumul cel bun. Mai bine în loc să-l ducă pe Bălă Constantin la Târgu Jiu, îl aduceau aici iar lupul paznic la oi îl duceau înapoi la fabrica personală din PMS.




5 comentarii:

  1. Asa este. Am vazut si eu. DDul a fost la el iar cu mapa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat priveste pe Bala puneti-va pofta-n cui.Este al nostru.In rest fiti sanatosi.Un prieten.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat priveste atmosfera din Pelendava in ultimul timp (cca 2 saptamani )se poate spune ca a fost una propice muncii . In asemenea conditii ar tebui sa se desfasoare o activitate eficienta .Incearca stimate coleg ( avertizorule ) sa readuci zambetul pe chipul colegilor tai . Iti urez succes !

    RăspundețiȘtergere
  4. Bafta si de la Barcea Mare, sper ca stii de la cine vine urarea !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu sa traiesc ziua in care vor veni la conducerea penitenciarelor patriei directori onesti, care sa nu poata dormi noaptea de grija penitenciarului pe care il conduc si a oamenilor care-l populeaza (in afara de ppl-ei ),fara sa fie ranchiunosi daca vreun anume subaltern a indraznit sa-i contrazica. Tind sa cred ca asa ceva chiar nu exista.
    Un salut calduros din Braila pentru toti sindicalistii adevarati din Penitenciarul Pelendava si imprejurimi.Fruntea sus fratilor!

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.