joi, 4 martie 2010

Rezumate

Se spune că la Penitenciarul Târgu Jiu a avut loc o semi-revoltă a pepeleilor. Motivul, spun unii, ar fi hotărârile Comisiei de individualizare. De la venirea la comanda acestei instituţii a directorului Bălă Constantin, Comisia de individualizare a început să mai dea şi amânări, şi nu orice amânări, chiar consistente.
Dacă pe vremea lui Enache conta mai puţin un raport de pedepsire, atitudinea pepeleului, a ieşit sau nu la muncă, a dat dovadă de tendinţe spre reeducare sau nu, acum se pare că criteriile pentru a beneficia de liberarea condiţionată chiar sunt luate în considerare.
În rest pepeleii au început să realizeze faptul că şi Târgu Jiu a redevenit penitenciar. Sperăm ca acest lucru să se întâmple şi la Pelendava, unde şefii noştri ... pepeleii, ne conduc cu plăcere.


Se spune că
mâine personalul Penitenciarului Pelendava va urmări ştirile, în special cele rutiere. Astăzi s-au pus nenumărate pariuri legate de cei sau cel care vor/va supravieţui cursei pe autostrada morţii. ::))
Craioveanu, Fulga şi Popescu în aceeaşi maşină, în drum spre Bucureşti. Acuzaţi şi acuzatori, aceştia vor avea plăcerea sau neplăcerea de a petrece câteva ore împreună.
Pariurile au pendulat în jurul kilometrului din autostrada la care se va petrece agresiunea sau autoagresiunea.
Agresiunea are doar un rezultat, diferea kilometrul la care se va produce:
- Craioveanu şi Fulga îl vor bate pe Popescu până la Balş;
- Craioveanu şi Fulga îl vor bate pe Popescu pe autostradă.
Autoagresiunea:
- Popescu se va tăia (cu ciob de sticlă) pentru a nu fi agresat de cei doi;
- Craioveanu sau Fulga se vor tăia (cu ciob de sticlă) nesuportând psihic să mai stea în maşină cu Popescu.

Se spune că, de fapt Biroul de filaj al S.I.O.-O.P. susţine acest lucru, se confirmă de ce nea Nelu încearcă pe toate căile să facă loc unei domnişoare pe treptele ierarhiei în Penitenciarul Pelendava. Mai nou acest aspect a fost confirmat şi de calificativele de sfârşit de an ale directorilor adjuncţi de la Pelendava.
Cum să nu IUBEASCĂ nea Nelu Pelendava? În fiecare zi de miercuri, cel puţin pe data de 24.02.2010 aşa s-a întâmplat, nea Nelu şi-a dus juniorul la meditaţie, în Dezrobirii, la Blocul F 3, în jurul orei 16.00.
Nimic neobişnuit până aici, doar că, după ce acesta a coborât din maşină, nea Nelu a dat un telefon şi, câteva minute mai târziu, domnişoara în cauză s-a apropiat de maşină, s-a urcat pe scaunul din dreapta iar maşina s-a deplasat intr-o direcţie necunoscută. Blocaţi la o intersecţie, lucrătorii de la filajul S.I.O.-O.P., i-au pierdut în trafic.
O oră jumătate mai târziu, l-au regăsit pe nea Nelu, aşteptând ca un părinte responsabil în faţa blocului F 3 ieşirea juniorului de la meditaţie.
Ah, să nu uit, era cam transpirat şi ... ciufulit.


De la un anonim am primit această poză (vezi link). Din păcate nu am înţeles la care parte a acestui articol se referă:
- partea cu Alin Popescu;
- partea gen Casanova.
În ambele el este foarte ... căutat.




12 comentarii:

  1. Cred ca Denisa va ramane pana la urma de caruta :D

    Asta e mai frageda , ca deh , e domnisoara :D

    RăspundețiȘtergere
  2. "Domnisoarele" se poarta in ultimul timp la Pelendava....pana si amaratul ala de salut e prea greu pentru ele in ultimul timp...doar nasul nu stiu sa-l coboare din inaltul cerului.Ca tot veni vorba de nas...este destul de bine reprezentat pe stimabilele dumnealor fete,ramane insa intrebarea:alte parti anatomice (...) sunt la fel de bine reprezntate? Ar trebui sa-i intrebam pe cei care cunosc mai bine acele zone!

    RăspundețiȘtergere
  3. E MANA LUI FILIS IN TOATA POVESTEA DE LA TARGU JIU . S-A ASTEPTAT CA EL SA FIE DIRECTOR ACOLO . SIPAREZII ASTEA DIN TEAMA DE A NU RAMANE FARA FUNCTII DE CONDUCERE SI-AR VINDE SI MAMA SI TATA .

    RăspundețiȘtergere
  4. ALOOO , PELENDAVA , APROPO ?? A DISPARUT POPESCU PE AUTOSTRADA CA ELODIA ??

    RăspundețiȘtergere
  5. La auzul disparitiei lui Popescu angajatii de la Pelendava au pus o recompensa pe capul lui Craioveanu...

    vezi link..
    http://img401.imageshack.us/img401/4097/1d6e7fb2d850f553b5028e2.jpg

    RăspundețiȘtergere
  6. domnisoara lucreaza la pelendava????pt a va da eu mai multe detalii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare deja atac la persoana, chair daca e adevarat viata privata trebuie sa ramana asa...
    Daca iubeste omul trebuie admirat ce atata moralitate pe noi??? Cati din autorii de aici sunt neprihaniti????

    RăspundețiȘtergere
  8. Din ce vad eu, nu l-a acuzat nimeni de prea multa IUBEALA pe Craioveanu.

    Cred ca de fapt autorul voia un raspuns la intrebarea din articol: De ce IUBESTE nea Nelu Pelendava?

    RăspundețiȘtergere
  9. 5 martie 2010, 10:06

    Da, domnisoara lucraza la Pelendava.

    Si ceea ce este mai haios este ca lucreaza intr-un compartiment de activitate, de fapt e chiar sefa acelui compartiment, care a juatat-o probabil sa aiba experienta in cazul unei cuceriri: lucreaza la ... ACHIZITII.

    Deci i-a fost usor sa ACHIZITIONEZE o noua cucerire ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru anonomul 13:05
    Ai dreptate , viata privata a pesoanei nu trebuie sa intereseze pe nimeni , numai ca.... daca atitudinea pe care o ai fata de ceilalti din jurul tau (si ma refer aici la servici) este influentata de relatia ta privata , e rau amice , nedrept ,imoral si ... ilegal !

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta voiam sa spun si eu acum ::))

    Poate nea Nelu sa-si traiasca viata cu cine vrea atata timp cat deciziile profesionale pe care le ia sunt in functie de profesionalismul fiecaruia si gradul de indeplinire al atributiilor de serviciu.

    Cand aceasta linie imaginara este incalcata din dorinta unor "recompense" imorale legate de gradul de "indeplinire" a "atributiilor" extraprofsionale, TOTUL devine, asa cum zicea anonimul de la 18.17, NEDREPT, IMORAL si ... ILEGAL !

    RăspundețiȘtergere
  12. Intr-adesvar, "domnisoarele" sunt la putere la Pelendava cele dedicate "meseriei", lucreaza si in weekend, pt ca nu fac fata "cererii" in timpul saptamanii.Sunt multe lucra(tu)ri la Pelendava, iti prinzi urechile, nu alta!Nu-i asa, urechila?

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.