vineri, 12 martie 2010

Bilanţul A.N.P.

Astăti 11 martie 2010, ora 10.00, a Cercul Militar Naţional, în Sala de Festivităţi, a avut loc Bilanţul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru anul 2009.

La eveniment au fost invitaţi să participe Karin Dotter Schiller, preşedintele Mesei Rotunde a Penitenciarelor din Europa Centrală şi director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor din Austria, Tony Cameron, preşedintele ICPA (Asociaţia Internaţională a Penitenciarelor şi Instituţiilor Corecţionale), Ministrul Justiţiei, Cătălin Marian Predoiu, Subsecretar de stat Radu Ragea, reprezentanţi ai ambasadelor, reprezentanţi ai diferitelor instituţii guvernamentale şi neguvernamentale, directorii unităţilor penitenciare şi reprezentanţii mass-media.

Craioveanu Ion şi-a început discursul mulţumind călduros ministrului justiţiei, domnul Cătălin Marian PREDOIU pentru şansa acordată, pe data de 12.02.2010, când i-a prelungit prin Ordin al Ministrului Justiţiei până pe 18 aprilie 2010 împuternicirea ca director al Penitenciarului Pelendava.

I-a transmis acestuia că va investi, cu spor, atât indemnizaţia de conducere cât şi vestiţii 10 % dividente din contractele de achiziţii de primăvară ale Pelendavei, în finisarea vilei de la Novaci, urmând ca la sfinţirea acesteia, după finalizare, să-l invite împreună cu amicul CEL-MARE.

Îi va creşte chiar şi un purceluş la Pelendava, cu lapte de văcuţă, să fie mai fraged, pentru Crăciunul anului 2010.



3 comentarii:

  1. E idilică poza. Parcă ar fi tot nea Nelu.

    Cel mai mult îmi place cum stă cu funduleţul în sus, doar, doar o veni Cel-Mare ... pe la spate ....

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am vazut pe CRAIOVEANU astazi , mergea cam greu . Cred ca a "stat" de vorba cu vreun director general pe la bilant .

    RăspundețiȘtergere
  3. Directorul Craioveanu apreciază oamenii din unitate după un singur principiu:cel al SERVILISMULUI,începând cu echipa managerială de lângă el şi terminând cu ultimul salariat de la coada vacii..totuşi zi de zi oamenii din unitate sunt tot mai nemulţumiţi de modul lui agresiv şi impulsiv de a conduce unitatea şi într-o zi poate o să aibă o "surpriză" de raportat la A.N.P. ..aaa dar nu se raportează că nu este "mutilare",îl va sfătui Fulga de modul cum trebuie raportate evenimentele din unitate .

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.