miercuri, 24 martie 2010

FULGAriada

La prima vedere pare vorba despre Fulga in acest articol, dar nu este asa.

Este vorba de un lider al lumii interlope craiovene, Adrian Ilie, cumnatul unui alt lider al lumii interlope rrome, Fulguta (vezi LINK). Desi numai in anul 2009 ofiterii SDRP, chiar si fostul director adjunct SDRP de la Pelendava Cruceru, au refuzat selectionarea acestuia de cateva ori de la Penitenciarul Severin, in anul 2010, gurile rele spun ca la presiunea lui CRAIOVEANU, Sorinel il va aduce la Pelendava.

Daca stau sa ma gandesc bine cumnatu` si CRAIOVEANU stau cam in acelasi cartier, ce mi-e strada Fulger, ce mi-e Fata Luncii.

Speram ca ofiterii ANP care verifica listele trimise de CRAIOVEANU vor avea mai mult discernamant si nu vor transforma aceasta unitate intr-un loc de vacanta pentru lumea interlopa craioveana cu atat mai mult cu cat deja au inceput sa vina numai dedicatii.

Sincer, cel care a venit la o nunta cu elicopterul, nu cred ca va mulge vreodata vacile din fermele Pelendavei si nici nu va rani la balegarul acestora. Dar, ma rog, poate are bani sa-si termine unii vilele.

5 comentarii:

  1. Cred ca articolul tau a avut ceva ecou , de vreme ce CRAIOVEANU se agita de mama focului sa anuleze venirea interlopului la Pelendava. Cu siguranta este la curent cu prezentarile de pe blog , fie ele ii sunt aduse la cunostinta de "binevoitori" fie si le obtine singur prin lecturare in timpul programului de lucru .

    RăspundețiȘtergere
  2. Crezi? Inseamna ca nu-i va mai canta interlopului : vecine , draga vecine ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Va spun eu ca Adrian Ilie va veni prin tranfer de la Severin la Pelendava ... cu elicopterul .
    Alooo nea STANCOVICI , nu ii da aluia aprobareeeee , ajunge BARBUT .

    RăspundețiȘtergere
  4. Tie-e frica Sorinele ca vine vreunu care vede cat esti de prostut ::)) Nu mai posta , te recunostem repede.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frate nu il stiu pe Adrian Ilie decat forte vag . Dar il stiu pe Fulguta , asa cum il stiu multi din Craiova . Ne-a facut albie de porci Stan in ianuarie dar unul cu ceva zeci de miliarde in spate , elicopter , lumea interlopa . Banuiesc 3 colegi din Pelendava de bloggerit , unul e in concediu , cand revine si asta ii invit pe toti 3 la o bere , poate-l nimeresc pe cel care a facut articolul . Dar o fac daca reuseste sa faca sa nu vina si vip-ul asta aici .

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.