vineri, 19 martie 2010

un RMS şi un RSD

Se spune că, în prima zi când deţinutul Bărbuţ Constantin a venit în Pelendava, ofiţerul BPCT a cerut dosarul acestuia.

Uimitor sau poate nu, în primul raport de recompensare a acestuia dupa sancţiunea din 1996, pe undeva prin 1997, apare o modificare. Acesta a fost propus la recompensare cu suplimentarea la pachet şi vizită, recompensa a fost aprobată, fără modificări. Însă, in dreptul a 3 semnături, apare scris, cu un 3 pixuri diferite faţă de semnături, RMS.

Pare uimitor faptul că, atât şeful secţiei unde era cazat pepeleul în ianuarie 2010, comisar şef M.S., cel care a întocmit raportul de recompensare cu ridicarea sancţiunii disciplinare (RSD) cât şi membri comisiei de recompensare (care au acordat recompensa cu dosarul în faţă), cei de la reeducare (care au studiat dosarul şi au notat sancţiunile), evidenţa (care pe ultima filă nu a notat RMSul), în frunte cu guvernatorul zonal Becheanu, nu au observat că acesta avea RMS în anul 1997. Poate nu au observat deoarece de abia la Pelendava a apărut această menţiune.

Şi mai uimitor este faptul că lucrătorul de evidenţă care i-a dus dosarul siparezului, aşa cum mi-a relatat cineva, ştia exact numărul filei ce conţinea raportul cu RMS, 59, 69, 79, ma rog, ceva cu 9 la sfârşit. Ptiu drace ...

Dar deh, pepeleul cică făcea nişte încălţări BETON pe la Fabricuţa de bocăncei şi cizmuliţe a lui Nelu ... mai e şi din Ghidici .....

6 comentarii:

  1. Nu mai asteptati DIP-ul: au umplut portbagajele la Craciun, acum -vine Pastele...Un alt serviciu de oportunisti al ANP-ului!Si daca i-ai vedea ce importanti se dau cand vin in unitati, ce mai cauta hartii ...ptiu!ai zice ca fac cel putin ...deratizare!!!Dar de, oameni sunt si ei, si nimic din ceea ce este omenesc nu le este strain!?

    RăspundețiȘtergere
  2. da,da trebuie sa asteptam D.I.P.-ul sa faca curăţenie în propria ogradă..STOP BLATURILOR...cu sau fără p.p.l.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca deranjeaza pe cineva faptul ca DIP-ul scormoneste prin hartii . Pana la urma, printre altele si asta este un obiectiv al muncii lor. Deranjant este faptul ca majoritatea controlelor DIP au rezultate "la comanda" .Ele s-au transformat intrun mijloc prin intermediul caruia sunt pedepasiti cei care nu stiu sau nu vor sa cunoasca sensul cuvantelor "supunere ", "slugarnicie "etc. Pacat ,pacat, pacat !" Mizeria " este la rang de lege .

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai daca in comisie nu mai este Xena, normal ca pe Bechi nu-l mai intereseaza ce se discuta acolo.

    Dar nu trebuie neaparat ca la noi se se fi intamplat ceva. Exista posibilitatea ca la Pelendava sa fie BUBA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum sa nu faca fatuca de la evidenta orice blat acum ? de la aventura cu DD , pepeleul , o are la mana si Craioveanu si siparezul , ca doar ei au musamalizat tot .

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca adevarul spus aici incomodeaza si supara - si nu numai pe cei pe care acest blog ii acuza in mod direct!Acesta este adevarul, dlor, fie ca va place sau nu, sunt lucruri reale, intamplate in unitatile patriei!Va place filosofia si la umbra abuzurilor cresc multi pupin..., dar poate nu asta este atitudinea tuturor!Uneori avem un mod cam abrupt de a ne exprima pt ca si "raul" din jurul nostru capata dimensiuni nebanuite, poate "raul" nostru nu este si al vostru, dar cred ca acel "ceva putred" din fiecare unitate trebuie dezvaluit si taiat din radacina.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.