marți, 16 martie 2010

Lady GAGA - produs de marketing

http://www.adevarul.ro/societate/vedete/Lady_Gaga-produs_de_marketing_0_198580696.html

Solista pune succesul enorm pe care l-a avut pe seama talentului şi creativităţii sale, în timp ce gurile rele spun că Lady Gaga este produsul finit al unei campanii agresive şi bine ticluite a unui departament de marketing. Incompatibilităţile dintre imagine şi conţinut şi absenţa unui dar aparte fac ca povestea Gaga să scârţâie la încheieturi şi să nu poată oferi trăinicie pe scena muzicală.



Îmi aduc aminte de un articol mai vechi de pe blog: garduri, tuie, gazon. Adevărul este că la acest capitol Nelu excelează. Se pricepe foarte bine la marketing, doar că nu la marketingul de care are nevoie Pelendava pentru a-şi vinde produsele, se pricepe la marketingul propriu, cel de sine, îşi vinde imaginea falsă foarte bine.

Prin acuzele şi denigrările la adresa posibililor contracandidaţi la postul de director finalizate fie cu pedepse fie cu calificative de BINE, acesta a ajuns să fie considerat de mai marii noştri ca unul din puţinii compatibili pentru acest post.

Astăzi, aşteaptă vizita directoarei DEA, doamna Ioana Şerban. Unii spun că ar veni şi Ungureanu, directorul general adjunct. Ca de obicei, întreaga brigadă de deservire a muncit cu spor ... la imagine. Aceştia au spălat geamuri, au spălat pe jos pentru prima dată întregul pavilion administrativ, totul mirosea a primăvară, a piersici, marfă rusească însă.

Gospodarul unităţii, acelaşi care a contribuit la rechiziţionarea juristului, a fost ameninţat cu repercursiuni dacă nu pune până la venirea acestora în practică planul lui Sorinel de reducere a posibilelor sustrageri din unitate: 7 cuşti de şi cu câini. Cuştile se vopseau ieri dimineţă, mai lipsea semiBăsescu, gospodarul şi-a luat inima în dinţi şi a prins câţiva căţeluşi.

Deci oaspeţii sunt aşteptaţi cu drag, departamentul de imagine a directorului Craioveanu şi-a făcut treaba: garduri vopsite (afară e vopsit gardul, înăuntru-i leopardul), tuie încă neînflorite, hârtie igienică la toaletă (în sfârşit se găseşte - mulţumim doamna Ioana), miros de piersici.

Trebuie însă să dea de lucru la personal, s-ar putea ca privirile triste ale acestora să-i întristeze vizitatorii.

Şi să nu uit, spune că nu are bani pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale personalului, însă, din dorinţa de a da bine la vizitatori, de a arăta că se pricepe şi la reintegrarea pepeleilor, dar şi pentru a încerca să se pună bine cu presa, a dat dispoziţie să se organizeze un meci între aceştia cumpărând din fonduri proprii ... tricouri. Cel puţin ieri directiva era clară.

11 comentarii:

  1. molahu omar este foarte nemultumit pentru ca,din cele spuse de talibanu-spion de la pelendava,sunt oameni incompetenti si slabi pregatiti profesional la nivel inalt in unitate.acesta propune o reexaminare si o reevaluare pe functii a unora ,care s-au trezit peste noapte cu stele pe epoleti si care sunt complet straini de atributiile si problemele cerute de functia pe care o ocupa.nu de alta dar din cauza incompetentei lor cad si victime colaterale nevinovate!! si a mai aflat molahu omar ca la pelendava,pentru prima data de la infintare, se practica actiuni comunisto-securiste cu fulga sorinel in rol principal, de colectare de telefoane mobile de la subordonatii care nu au autorizatie de la stapanire. sorinele,mai bine ramaneai pe vechea functie ca aia macar nu iti scotea in evidenta asa rau incompetenta dar mai ales caracterul!! e doar o parere!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mi-am dat seama de pe la ora 11.00 ca nu mai vine nimeni. Se terminase hartia igienica la WC de pe la ora 09.00 si nu o mai inlocuise nimeni pana la ora aceea.
    Asteptam o noua vizita sau macar anuntul ca va fi o noua vizita pentru ca Craioveanu sa spele iar podelele si sa puna hartie igienica.

    RăspundețiȘtergere
  3. NU SPALA CRAIOVEANU PODELELE , ARE OAMENI : PARASCHIVA , DIHORU , MAICANESCU , CARMENCITA , VANCEA , MECEA , FULGA , UPS S-A CAM TERMINAT LISTA . :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Siparezule cine este ăla care îi dă lui Craioveanu la popou, Ionel de la Focşani ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sorinel, mana drepta a lu' Alfi, miroase (ca sa nu folosesc un termen mai urat) a incompetenta.
    In afara unor actiuni zilnice de umilire a personalului din subordine si nu numai, incerca din rasputeri sa castige tot mai mult dragostea lui Alfi sau cum i-oti mai zice, prin linguseli de-a dreptul scarboase prin zone dorsale si acoperite ale corpului.
    Vreau sa-si aminteasca domunul PAZIST, marele Sorinel cum isi tinea el ascuns telefonul mobil cand era la formare profesionala si cum acum isi umileste subalternii perchezitionandu-i ca pe pplei la iesirea din serviciu in cautarea maretelor telefoane.
    Si mai mult decat atat pune capac spunandu-le ca de fapt nu are nimic cu ei ci cu o doamna care i-ar fi pus in carca o amanta (o fi reala,n-o fi reala ... amanta,desigur) si pe care vrea sa o "facă".
    Si se pare ca Alfită nu are nimic de spus in sensul asta, ba mai mult cred ca e mandru de campaniile de umilire duse de pazist.
    Domnule, cat treburile merg ca pe roate ??? si cat timp toaletele pelendavei, put, pardon miros a piersicuta de la hartia igienica comandata special cu ocazia maretei vizite, maria sa nu are ce sa comenteze; si sunt convins ca oricum nu ar fi facut-o.
    Rusine, Rusine, de trei ori rusine.
    Cu stima si deosebita consideratiune,Bibicule,
    Al vostru ... Anonim

    PS
    Nea Sorinele, vezi sa nu-ti rupi cumva pantalonasii prin gardurile pelendavei in actiunile tale de panda nocturna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am convingerea ca investim prea mult in imagine si nelijem lucrurile de fond . Forma mai poate astepta ( pana cand o sa fie fonduri si pentru ea) , arzator este , asa cum spuneam , fondul : situatia de moment in care se afla Pelendava . O unitate uitata de marii din ANP,care , nu vor , nu pot, sau nu stiu in acest moment ce directie sa-i indice . Totul se desfasoara din inertie , oamenii sunt derutati , sefii lor de asemenea , nimeni nu stie cat va mai trece pana cand cineva va avea curajul sa decida soarta acestei unitati . Vremurile prezente si cele viitoare imi dau fiori !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vânătoarea de vrăjitoare se pare că a început din nou:
    -Fulga a făcut un control pe un anumit schimb încercând să depisteze pe subordonaţii care intră cu telef.mobile...rezultatul "0"(zero)..ca de altfel tot ce face el..şi apropos MARE PAZIST controlul se face de către de o persoană de acelaşi sex(L275/2006),nu prea aveai dreptul să faci control asupra dmnei.asistente decât dacă tu însuţi eşti un travestit,dar probabil(sigur) nu cunoşti legea sau la cum te ştim noi de afemeiat probabil...dar doamna a fost o doamnă,ptr.că meritai o poşetă în cap cât eşti tu de director..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu numai ca e mandru de campaniile de vanatoare, dar il ajuta ca pe vremurile PMT cand veneau la VANATOARE numai cate 2, in haita.
    In aceasta seara, la ora 19.30 au intrat in acelasi timp in unitate la vanatoare, doar ca, ca de obicei, dar ei nu au de unde sa stie asta din moment ce nimeni in afara de ei nu-si face treaba, asta e citat marca Craioveanu, oamenii erau in regula.

    RăspundețiȘtergere
  9. Completare la 19:05
    Nu iese fum pana cand nu faci foc . De ce se supara Sorinel , vis-a- vis de amanta lui . Doar toata lumea stie ca ea exista . Nu mai este niciun secret pentru nimeni , nici macar pentru sotia lui .De ce s-ar mai ascunde ? Doar toata lumea stie idila lor . Rusine ,rusine , rusine .... de trei ori rusine !

    RăspundețiȘtergere
  10. Numai cuvinte urate spuneti de fiecare data,de ce nu puteti sa mai si laudati pe cei din unitate,sunt multi care merita sa fie laudati,adica ma gandeam sa vada cei care citesc ca mai sunt si oameni buni la PELENDAVA,nu numai rai,adica pe langa cei rai sa mai apara si cei buni,dar aveti dreptate mai bine sa fie ei buni in secret,cred ca este cel mai bine deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru anonimul 16:47,chiar este adevarat?Nu imi vine sa cred,adica nu chiar de toti,de o parte din ei da,dar d-l Mecea?,d-l Vancea?aaaaa,nu,nu,chiar nu cred.....

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.