miercuri, 10 martie 2010

Idiotul de Dostoievski

Îl sfătuiesc pe Craioveanu să citească această carte a lui Dostoievski. El este întruchiparea definiţiei din DEx a acestui cuvânt - idiot. Poate o aplecare spre literatură l-ar ajuta în a deveni , împreună cu cel aflat de-a dreapta sa, Sorinel, doar simbolic denumit astfel. Că şi ăsta e idiot s-a văzut la criteriile prin care i-a recompensat pe cei din operativ: l-a ales pe cel mai bun ţintaş ... la rastelul de armament, singura calitate fiind că era singurul ofiţer din operativ ce nu era martor împotriva lui.

In data de 05.03 2010 a avut loc Consiliul de Conducere al A.N.P. ce a avut pe ordinea de zi acordarea primei lunare pentru lucrări de excepţie sau misiuni speciale de până la 50% din salariul funcţiei de bază pentru anul 2010. A.N.P.-ul nu a respectat proporţia între unităţi, motivul enunţat fiind acela că la unităţile unde au fost probleme trebuie să fie mai puţine lucrări de excepţie şi misiuni speciale în acest an.

Dacă pe vremea directorului Cucu, la Pelendava veneau un număr destul de mare de astfel de prime, din motive plecate de la modul în care înţelege directorul Craioveanu să ţină de funcţie, la Pelendava a fost repartizat cel mai mic număr din toate unităţile din sistemul penitenciar.

Personalul Penitenciarului Pelendava, salariaţi civili, ofiţeri, agenţi, de la directorii adjuncţi până la îngrijitorii de noapte a ajuns denigrat de directorul Craioveanu. Acesta de cîte ori ajunge în A.N.P., aşa cum s-a mai scris pe acest blog, din hoţi, proşti, incapabili, nu îi scoate pe aceştia.
E oarecum normal, deoarece aceştia nu au posibilitatea să se apere, ca mai marii A.N.P.-ului să creadă toate minciunile acestuia.

La un moment dat, Craioveanu s-a plâns de imaginea negativă creată de Oltenia Prison Penitenciarului Pelendava, spunând că articolele de pe blog vor aduce repercursiuni negative asupra personalului.

Nu, domnule Craioveanu, dacă domnia ta nu ne-ai da motive, dacă domnia ta nu ai avea un trecut mizerabil, noi nu am avea ce scrie aici.

Dacă domnia ta ai respecta personalul acestei unităţi,
Dacă domnia ta ai respecta profesionalismul majorităţii lucrătorilor acestei instituţii,
Dacă domnia ta nu i-ai face pe toţi hoţi, proşti, incapabili,
Dacă domnia ta te-ai debarasa de obiceiurile care au dus la destituirea de la P.M.T.,
Dacă domnia ta ai aprecia subalternii după muncă depusă la serviciu şi nu în particular,
sunt mulţi de dacă ....

Oltenia Prison nici măcar nu ar exista.

Domnia ta eşti vinovat de această imagine negativă pe care o are Penitenciarul Pelendava prin minciunile permanente la adresa colegilor şi subalternilor, prin denigrarea acestora în faţa conducerii A.N.P. şi prin ceea ce faci zi de zi în această unitate, şi toate acestea ca să te erijezi într-un MESIA al Pelendavei.
În realitate eşti un fariseu.

Nu noi suntem cei care-l cunoaştem pe
Silvestru ....


Nr crt
UNITATEA
Nr de prime acordate
1
AIUD
21
2
ANP
30
3
BACAU
15
4
BAGR JILAVA
10
5
BAIA-MARE
12
6
BISTRITA
12
7
BOTOSANI
20
8
BRAILA
13
9
BUZIAS
7
10
CODLEA
13
11
COLIBASI
15
12
CR. TG. OCNA
7
13
CRAIOVA
22
14
DEVA
12
15
FOCSANI
14
16
GAESTI
7
17
GALATI
13
18
GHERLA
25
19
GIURGIU
40
20
IASI
25
21
JILAVA
30
22
MARGINENI
22
23
MIERCUREA CIUC
13
24
ORADEA
14
25
PELENDAVA
5
26
PLOIESTI
12
27
PMT CRAIOVA
14
28
POARTA ALBA
32
29
RAHOVA
40
30
SATU MARE
12
31
SEVERIN
10
32
SFPPA TG. OCNA
15
33
SLOBOZIA
15
34
SPITAL COLIBAS
9
35
SPITAL DEJ
9
36
SPITAL P. ALBA
9
37
SPITAL RAHOVA
9
38
SUBUNITATE TRANSPORT
8
39
TG. JIU
12
40
TG. MURES
15
41
TICHILESTI
10
42
TIMISOARA
25
43
TIRGSOR
15
44
TULCEA
15
45
VASLUI
10


şi altele, aici şi aici ....


7 comentarii:

  1. Domnule Craioveanu , cum iti explici faptul ca Pelendavei i-au fost repartizate doar 5 salarii 50% , mai putine decat CR-urilor si Spitalelor Penitenciar ? ( 7,9) Oare nu-ti este rusine cand te privesti in oglinda si vezi un chip necioplit cu-n suflet negru intunecat care aduce numai rau pe acolo pe unde trece? Ce ti-au facut oamenii din aceasta unitate sa-i ponegresti intrun asemenea hal la mai marii din ANP?Cat timp crezi ca le va trebui acestor oameni pana sa se revolte ? Rabdarea are limitele ei . Dintro unitate model , asa cum a lasato predecesorul dumneavoastra a ajuns sa fie considerata o unitate cu probleme . OARE , DE CE ?Nu credeti ca vina va apartine ? Oamenii sunt aceiasi . Nu sunt nici mai buni si nici mai rai decat ...INAINTE. DE UNDE ACEASTA SCHIMBARE DE ATITUDINE A ANP-LUI FATA DE PELENDAVA . Daca , mai ai un pic din ceea ce se cheama omenie , te rog mediteaza asupra raului pe care l-ai facut si incearca sa-ti recuperezi gresala , poate asa vei obtine iertarea oamenilor si a lui DUMNEZEU .

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusine sa-i fie acestui " om" Craioveanu, care a terfelit numele Pelendavei in cele mai mari noroaie si care a jignit in cel mai grosolan mod profesionalismul salariatilor acestei unitatii .
    Pacat ca sefii nostrii din ANP nu au ochi si urechi sa auda din toate partile .Dati-ne domnilor directori din ANP , sansa sa ne facem auzit cuvantul . Blogul vuieste de faradelegile savarsite de Craioveanu de-a lungul carierei profesionale, dar parca nu vedeti si nu auziti strigatele oamenilor . Coborati in teritoriu , luati pulsul evenimentelor , cantariti si apoi "taiati" capete .

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca Pelendava a fost una din unitatile cu "probleme " , drept pentru care i s-au acordat 5 salarii 50%, atunci intreb , de ce Penitenciarul Craiova , care la control ...prost , are 22 de salarii pana la 50 %???????Unde este dreptatea ? Ea , oare mai exista ? S-au Becheanu .... nu este Craioveanu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Să te bată Dumnezeu aşa cum îţi baţi tu joc de noi NENOROCITULE.

    RăspundețiȘtergere
  5. A ajuns Pelendava vai de ea . Nu m-as mira ca el sa aiba 50 % . De cand a venit el sunt pedepsiti in unitate peste 15 agenti si ofiteri , iar jumatate din Consiliul de conducere are calificativul Bine .
    Pai ce manager e asta , daca nu a reusit sa inchege o echipa , nu e reusit sa-i faca pe oameni la lucreze ca inainte .
    De fapt cred ca eu gresesc , oamenii lucreaza , dar trebuie denigrati la Bucuresti , sa creada toata lumea ca numai Craioveanu munceste acolo .

    Cat de nemernic poti fi !! Toti cei care credeai in mintea ta bolnava de conspiratii ca ar vrea sa-ti ia locul au sanctiuni sau calificative proaste . Nu ti-e rusine sa te uiti in ochii celor pe care i-ai nenorocit din dorinta de putere ?

    RăspundețiȘtergere
  6. CRED CA NU MERITA NICIUNUL DINTRE CEI CARE SUNT ANGAJATI IN PENITENCIARE

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.