miercuri, 17 martie 2010

Pitorescul Sorinel sau Picanterii cu Sorinel

Deoarece am reuşit în sfârşit să-l prind pe Siparezul cu treabă, fiind foarte în vervă în ultima perioadă, şi să-mi lase şi mie o seară pentru un articol, am zis să vă relaxez cu articolul meu. Nu am fost decis ce nume să-i dau, aşa încât i-am lăsat ambele titluri.

Sex cu detectorul. Deşi în trecut a mai rămas fără şapcă pentru că s-a luat de o colegă de serviciu pe vremea când lucra la PMT, acum a recidivat. Bănuind că aceasta i-ar fi spus soţiei aventurile sale extraconjugale, acum, ajuns la putere, a considerat că e vremea să se răzbune.
Fără să-l întrebe pe P.D. cum este treaba cu veridicitatea informaţiei, a luat de bune propriile presupuneri şi, acum 2 seri, la ora 19.00 a venit de acasă, şi, în Post Control aproape a violat-o pe aceasta cu detectorul de metale.
Nu contest dreptul său de a face, prin sondaj, aceste verificări de telefoane mobile, dar acestea ar trebui făcute la intrarea, nu la ieşirea din serviciu. Tocmai acest aspect denotă caracterul tendenţios al controlului efectuat. Ca să nu mai vorbim de sexul persoanei controlate. Pepeleii măcar sunt controlaţi de persoane de acelaşi sex, în cazul nostru, Sorinel, probabil considerându-se şi el cocota lui Bill, s-a considerat îndreptăţit să facă acest control, umilindu-şi colega de serviciu.
Dar umilirea colegilor este ceva superflu la acesta, doar a început anul 2010 la fel ....
Când acesta era la (de)formare profesională spune: să-l văd eu pe ăla care mă întreabă de telefon, eu am copilul bolnav trebuie să ţin legătura cu el. Ăştea sunt comunisme, bla, bla, bla ...

Maidanezi în loc de becuri. Punerea a 7-8 maidanezi pe perimetrul de aprox. 10 km al Penitenciarului Pelendava a fost considerat de Bill şi Sorinel ca fiind suficient pentru a reduce cheltuielile unităţii prin stingerea becurilor pe timp de noapte, după principiul: unul da, unul nu.
Aseară, în jurul aceleaşi ore, 19.30, Sorinel şi Bill au venit la unitate pentru a evalua impactul maidanezi versus becuri.
Deşi agenţii din turele de noapte acopereau per agent aprox. 20 ha teren ca zone de patrulare, în condiţiile în care şi aşa iluminatul era insuficient, din dorinţa de a-i face pe plac lui Bill, Sorinel a acceptat nocturna din Pelendava.
Că acest penitenciar este în nocturnă de la venirea lui Craioveanu asta deja ştiu din ce în ce mai mulţi. Că se afundă mai rău şi nimeni nu face nimic, asta iarăşi începe să se ştie.

50 % . A început aşa cum era normal să fie. Sorinel a sunat toţi şefii de tură pentru a cere propuneri. Însă s-a finalizat în stilu propriu al acestuia. Eu sunt director, dau la cine vreau.
Atât şefii de tură cât şi agenţii au aflat rapid de aceste expresii, şi au început întrebările, vineri acesta fiind aproape linşat.
Sorinel a avut o cădere de tensiune, intervenţia asistentei de serviciu fiind se pare, providenţială. Unii au felicitat-o, majoritatea însă au blamat-o. ::DD mai ales că deja se făcea chetă ....



În timp ce Sorinel face sex cu detectorul unii dorm sau bea cafea .....

Discuţie telefonică simbolică:
- Domnu P.D. şef birou la Pelendava?
- Da
- Sunt un salariat, aş vrea să vă relatez şi eu ceva ...
- Îmi pare rău, sunt ocupat acum, sunt la cafea cu directorul Craioveanu, îmi dă o nouă ţintă, un alt duşman al lui. Vă sun eu.
- Mulţumesc. Nu mai e cazul ....

9 comentarii:

  1. Se vede clar ca si PD este super corupt si lingau.Sunt femei care se tem sa spuna si il ocolesc sa nu mai fie"curtate".Pe motiv ca are dreptul sa le cheme in birou la "micile anchete" si fiind aparat de "securitatea functie" se plang ca le-a adresat cuvinte cu tenta sexuala sau chiar invitatii la o "cafea".Acest om este lipsit de moralitate si isi sfideaza colegii de care cu ani in urma se folosea cu o atitudine novice .In urma acestui comentariu PD verifica "veridicitatea" :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ii mai plac cafelele ,dosarelele si femeile D.lui PD -probabil prin aceste trei elemente verifica D.lui "veridicitatea"

    RăspundețiȘtergere
  3. fara cuvinte .... mai au rost?

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=TrKga-boZvE&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumit HUG. Oltenia si oltenii sunt si vor fi intotdeauna la fel pitoresti cat timp oameni ca Nelu si Sorinel vor fi lasati sa-si faca mendrele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va pare si voua deloc rau de d-l Fulga si de d-l Craioveanu,cand de fiecare data se scrie cate ceva rau de domniile lor?Oare ei dau atentie cat de putin la tot ce se scrie,se pot schimba in niste oameni mai buni si mai respectati?Cand o sa incerce o schimbare o sa aiba mare respect din partea la multi oameni,dar sa nu fie prea tarziu,ei sunt baieti de treaba,dar vor sa para si ei mai duri[adica mai sefi].

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru anonimul 22:58
    Sunt" baieti de treaba " spui? Dar, cu caracterul cum stam?Si el este tot "de treaba ". Cred ca ar fi cazul sa mai meditezi , poate te vei trezi la realitate .

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru 22:16 Eu credeam ca poate totusi citesc si ei ce se scrie si poate mai revin si ei la realitate.Ma gandeam ca o sa vedem din partea lor o schimbare in bine,sa faca si ei niste lucruri frumoase pentru a sterge toate petele urate despre care se vorbeste din trecut,dar sa mai asteptam poate o sa incerce,sau poate nu,ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  9. D-lui Fulga cred ca o sa ii faca statuie la pelendava ca ii este tare drag sa stea toata ziua la servici[pelendava],sau poate decat acasa mai bine sa isi mai clateasca ochii.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.