duminică, 28 martie 2010

Inaugurare de ... gazon

Se spune că Nelu vrea să inaugureze pe data de 31.03.2010 o bază sportivă. M-am uitat şi eu ca tot omul prin curtea Pelendavei să văd unde-i baza aia pe care vrea să o inaugureze. În final, am înţeles. De fapt Nelu inaugurează gazonul bazei, nu baza cu gazonul !!

În urmă cu câţiva ani, fostul director Cucu, a amenajat o bază sportivă pentru personal şi pepelei. Aceasta era foarte utilizată de toţi aceştia. În anii 2006-2007 a fost organizat un campionat de fotbal la care au participat echipe din mai multe penitenciare şi zone ale ţării: PMS Craiova, PMT Craiova, Arad, Slobozia, Târgu Jiu.

În fuga după aplauze, Nelu încearcă să fure munca înaintaşului său. După ce a dus acest penitenciar aproape pe o linie moartă, dintr-un penitenciar etalon ce aproviziona peste 15 penitenciare, acesta îi fură şi realizările. Cu un simplu gazon pus în locul celui vechi, acesta anunţă inaugurarea unei noi baze sportive ... veche de 3 ani !!


Se spune că Sorinel, din dorinţa de a arăta ce poate şi cât duce, la plecarea ofiţerului delegat prin decizia lui Nelu să îndeplinească şi atribuţiile de şef secţie, a preluat aceste atribuţii, deşi, până de curând acestea erau preluate fie de şeful de birou, fie de cel de-al doilea ofiţer instructor.

Partea haioasă a apărut imediat:
- la cererile pepeleilor Sorinel a propus şi semnat din partea şefului de secţie. Apoi, deşi era delegat de Nelu să aprobe din partea sa cererile acestora, şi-a dat seama de incompatibilitate. Nelu a început să aibe de lucru, că doar Sorinel nu putea să centreze şi să şi dea cu capul.
- în cazul în care Sorinel va trebui să declanşeze o cercetare disciplinară ca şef secţie, nu va mai putea să facă parte din comisia de disciplină a acestora ca şi director adjunct.
- la recompense va fi la fel, Sorinel va propune ca şef secţie recompense, dar va sări din schemă ca director adjunct, din aceleaşi motive.

Şi uite aşa, din dorinţa de a arăta ce poate, Sorinel a făcut varză şi atribuţiile de şef secţie şi cele de director adjunct.

Clonarea de la Pelendava. La începutul lunii ianuarie Sorinel a luat atribuţiile de şef secţie de la şeful de birou şi le-a dat unui ofiţer instructor.
Nimic rău până acum, doar că acesta trebuie să se cloneze de două ori pe zi. Este şi ofiţerul instructor ce are ca atribuţii accesul în unitate, drept urmare între 07.00-07.30 trebuie să fie în post control, dar trebuie şi să fie la apelul pepeleilor în acelaşi interval orar.
Între 15.00-15.30 acesta trebuie să fie iaraşi în post control fiind oră de vârf, dar trebuie şi ca, şef de secţie să fie în biroul directorului adjunct, la raportul de sfârşit de zi, conform directivelor.

Şi aşa, nu avem nici acces supervizat, nu avem nici şefie de secţie perpetuă. Dar îl avem pe Sorinel, aşa că, staţi liniştiţi, Sorinel veghează, dar nu garantează :::)))

3 comentarii:

  1. Inaugurare de.... gazon,este tot ceea ce-i lipseste Pelendavei in acest moment si in cele ce vor urma sa vina . Felicitari directore , da-i inainte , cu lectia pe care ai invatat-o!"Afara-i vopsit gardul si-nautru leopardul "

    RăspundețiȘtergere
  2. Pelendava si Tg Jiu seamana foarte mult in ceea ce priveste existenta unor oameni de proasta calitate. Daca la Pelendava Craioveanu e tartorele la Tg Jiu ne confrunta cu un om care nu are scrupule, care ar dori ca puscaria sa fie a lui cu toate ca a facut si face numai prostii. E vorba de FILIS care face jocurile pentru altii in loc sa prvina criminalitatea. FILIS ii invata pe hoti sa reclame si ii agita se faca revolte asa cum a fost pe 1 martie. Se stie ca ele este autorul moral al actelor de dezordine din acea zi pentru ca stat de vorba cu hotii si le-a dat foc. Dar nimeni nu ia masuri cu el asa cum n se ia masuri nici cu Craioveanu. Speram ca va veni si ziua in care se va face dreptate iar cei ca FILIS se vor duce acolo unde le e locul....la stiri la adio sau dupa......gratii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Filis ar trebnui sa recunosti ca ai invins si tu pe cineva. Te-ai invins pe tine....HI, HI.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.