miercuri, 3 martie 2010

La tupeu ...

Faptul că zilele acestea CRAIOVEANU şi judecătorul delegat sunt la convocare la Sinaia a adus un aer de primăvară în penitenciar. Parcă a răsărit şi soarele, chiar dacă doar pentru câteva zile. Am mai vazut şi eu câte un zâmbet pe feţele colegilor.

Se spune că Ion CRAIOVEANU nu a reuşit să plece însă înainte de a face încă o boroboaţă, ca de obicei, cu mâna altcuiva. I-a cerut înlocuitorului la comanda, luni, când a stat câteva ore în Pelendava să încerce să intimideze licitatorii de la magazin.

Drept pentru care, având în vedere că pentru una din firme, SC 3G C SRL, cea care a şi câştigat licitaţia, s-a prezentat cu împuternicire, la licitaţie, soţul patroanei, funcţionar public, nea Nelu a considerat că acesta a încălcat statutul profesional. Se încearcă acum intimidarea sa, atât pentru a nu face contestaţie la ANREMAP, cât şi pentru a nu mai participa la licitaţie dacă acesata se va relua, amenintându-l cu ... Comisia de disciplină.

Comisia de disciplină, atât cea din unitate cât şi cea din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au devenit sperietoarea preferată şi ... arma lui nea Nelu în lupta cu cei care nu pleacă capul în faţa abuzurilor sale.

Acesta fie a uitat, fie nu a ştiut niciodată că există şi bun simţ, profesionalism, stimulente morale, ruşine, abnegaţie, dăruire profesională. Crede că lucrătorii de penitenciar ştiu numai de frică, toţi sunt proşti, slab pregătiţi profesional şi nerecunoscători că nu-l apreciază la trista lui valoare.

Ruşinică. Ascultă-l pe Mărgineanu şi continuă la cizmărie, cea mai tare meserie.







2 comentarii:

  1. Fragment de zi 1.03.2010 Penitenciarul Tg Jiu

    In timp ce Filis doarme in biroul sau (ca frumoasa adormita),in penitenciar ii canta serenade ppleii :Avram,Stefanescu si Clipici. Aceiasi pplei cu care Filis avusese discutii cu o saptamana mai devreme !
    A inceput revolta! Filis se inchide in birou si trimite agentul pe sectie. Filis evita sa discute cu ppleii,oare de ce ? Nu cumva sunt aceiasi pplei care au primit telefoane celulare de la Filis,sau invoiri ?De ce ti-e frica Filis ?
    Din cauza combinatiilor tale este nevoie sa vina o echipa de la PMS Craiova !

    Din cauza TA colegul nostru de la Craiova -DUMITRESCU MIHAITA a suferit un grav atac cerebral.Acum posibil sa ramana paralizat pe partea stanga. Te consideram vinovat de stresul creat acestui coleg !
    Daca esti barbat asa cum afirmi - Dispari din ANP !!! Altfel o sa ne constituim intro echipa si o sa te dam in judecata pentru ce a patit DUMITRESCU MIHAITA ! PPleii tai au pornit revolta ,deci tu esti vinovat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Fragment de zi 03.03.2010 Penitenciarul Tg Jiu

    Filis ca un mare domn se plimba in Audi gri metalizat al Adminstraţia Naţională a Penitenciarelor alaturi de Directorul General. In fata sta directorul P Tg Jiu- Constantin Bala, in stanga spate Filis ,iar langa el Directorul General.In masina se discuta despre meritele deosebite ale,, Frumoasei Adormite-Filis,,. SOC SI GROAZA ! Filis renunta sa mai ceara postul lui Stef si se multumeste doar cu postul lui ACADEL ! Filis se foloseste de argumentul ca ,ACADEL nu are CV,iar el ( FILIS) nu are nici un merit profesiona,deci sunt compatibili ! La plecarea Directorul General ,Filis se plimba mandru prin penitenciar,asemeni unui dulau comunitar la tomberoane ! E fericit,o sa aiba in sfarsit functia lui Acadel pe care a mai cerut-o cu un an in urma !

    Fragment de zi 04.03.2010 Penitenciarul Tg Jiu

    Filis apare la penitenciar in aceiasi pantaloni si cu aceiasi chiloti ca in ziua precedenta. A jurat ca nu-i mai schimba,acum au miros din Audi al Directorul General ! In restul zilei se inchide in biroul sau si viseaza la scaunul lui Acadel.In sfarsit o sa devina si el MARE !


    Filis i-ti uram sa visezi la functii in Adminstraţia Naţională a Penitenciarelor pana o sa te stranga chilotii !!! Iar atunci cand nu te mai suporti sa te duci.... sa ne lasi !

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.