joi, 10 decembrie 2009

UPDATE la garduri, tuie, gazon, samd

Inca din primele sale zile de sefie directorul Craioveanu si-a manifestat intentia de a mari parcarea personalului. Intentie laudabila la prima vedere, doar ca modul de punere in practica a fost gresit. Pavimentul a fost constituit din dale de ciment de la Ferma de porci a institutiei.

Repercursiuni: seful de ferma, consuma, in prezent, zeci de saci de ciment in incercarea de a acoperi dalele sparte, confectionand altele noi ca poate Doamne fereste pica vreun guitator prin gaurile din podea si apoi il pune Nea Nelu sa-l plateasca.

O alta gaselnita in asteptarea controlului de fond care se afla deja in aceste zile in unitate este sahul cu garduri. Mutate de la o ferma la alta, iar inapoi, indecis asupra aspectului, coroborate cu fierul folosit la copertina parcarii, toate acestea au dus la consumul a zeci de baxuri de electrozi.

Repercursiuni: avand in vedere austeritatea bugetara, achizitionarea necesarului de electrozi necesar desfasurarii in bune conditii a activitatii a facut ca detinutii-sudori sa puna in practica dexteritatea capatata in ani de ucenicie in libertate, sustragand electrozi de la celelalte compartimente de activitate. Dar parca prea multi electrozi s-au dus. Offf, uitasem ca are vila de la munte in constructie.

Vestita vie, juma vin, juma balegar. In zilele din ce in ce mai scurte de toamna, pentru ca salariatii sectorului operativ sa nu fure, cel putin asta i-a fost exprimarea, a ordonat maritul comandant ca cei din administrativ, printr-o planificare spusa judicioasa, sa pazeasca via Luminatiei sale.

Repercursiuni: activitatile compartimentelor din care erau lucratorii din administrativ au fost grav perturbate, mai grav fiind faptul ca intarzierea diverselor lucrari ale acestora nu a avut nici o relevanta ulterioara, zeci de tone de struguri au ramas neculesi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.