joi, 17 decembrie 2009

Incetarea reorganizarii ordonate

Se pare ca in sfarsit organizatiile sindicale au realizat ceea ce era mai important.

Nu se poate dialoga cu ANP. Pozitia de forta adoptata de acestia inca de la inceputul asa-zisei reorganizari, era o pozitie de forta.

Ordinele date de ANP si puse in executare atat de directorii unitatilor, cat si, din pacate, colegii celor care vor ajunge in diferite unitati ale tarii la redistribuire sau care vor realiza ca participarea la un concurs nu denota un pas inainte in cariera, oricand se poate gandi vreun sef de la ANP sa-ti desfiinteze postul, membri Consiliilor de conducere au oferit conducerii ANP o portita pentru a-si impune punctul de vedere.

Reascultand inregistrarea discutiilor pe stat de la Targu Jiu si replica Directorului General Adjunct Ionel Cel-Mare, ce spunea: "voi unitatile ati cerut", mi-am dat seama de manipularea ieftina in care au cazut unii din directorii unitatilor penitenciare.

Felicitari cu aceasta ocazie celor care au avut taria de caracter sa nu cedeze presiunilor, atat directori cat si membri ai Consiliilor de conducere, si care s-au dus la consultari cu solicitari reale, conform necesitatilor, si nu s-au dus acolo cu un proiect de stat care sa arate conform dispozitiilor primite de la Inalta Poarta.


Incetare reorganizarii ordonate

3 comentarii:

  1. huo botanistilorrrrrrrrrrrrr

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt mari interese aici din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg de ce tin se opune sindicatul la reorganizarea propusa,ca se pierd locuri de sefi si asa unele dintre ele nejustificate,ca se mareste la majoritatea penitenciarelor schema la operativ ceea ce e de dorit,tinem 2-3 oameni la organizarea muncii-cand noi scoatem sub 100 hoti la munca,2 la isu si protectia muncii,acum mai nou s-a marit la resurse umane,pai ce faceti fratilor sindicalisti ii tinem in continuare pe unii in spate care nu prea isi justifica activitatea in mare masura?IN timpurile trecute lucrau mult mai putini la administrativ si tineau puscariile in spate cu mai multi ppl,iar acum s-au dublat statele la administrativ ,oare de ce ? pt. pile?Sindicatul sa tina cu realitatea si necesitatile unitatilor nu cu anumiti oameni,nimeni nu trebuie dat afar dar sunt destule locuri la operativ.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.