sâmbătă, 5 decembrie 2009

Greva in penitenciare?

Unii da ....

Conferinta Nationala Extraordinara a Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a aprobat azi, dupa verificarea indeplinirii conditiilor legale, declansarea grevei in sistemul penitenciar. http://www.fsanp.ro/

Altii nu ....

Declansarea grevei a fost motivata in primul rand de suma penibila aprobata initial de Guvern ca subventie pentru echipamentul pe 2008 - aprox 90 lei (6%) http://www.snlp.ro/

Vazand o oarecare discrepanta, unii ar spune chiar majora, colectivul de redactie de la Oltenia Prison, dedica celor 2 presedinti de organizatii sindicale, urmatoarea melodie:

http://www.youtube.com/watch?v=mJwS8KM-LQA

7 comentarii:

  1. Este ceva potential si in Oltenia dupa cate se vede... Felicitari pentru alegerea dedicatiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai buna solutie este sa fim uniti cu totii la nevoi si la durere!Cel mai bun imbold pe care-l puteati transmite!Asta spune ceva, nu?Corectitudine, fair-play, seriozitate, realism,altruism ...lista poate continua pe sensul pozitiv.Caracteristici de care sistemul are din ce in ce mai multa nevoie.In asa vremuri incrancenate mai rar indemnuri de unire.Ramane sa la mai si urmam!

    RăspundețiȘtergere
  3. da,Huginn,este potential şi în Oltenia şi sunt cnvins că nu te surprinde... Iarba verde de acasă..
    Cu stimă,

    RăspundețiȘtergere
  4. Păcat că unii aşteptă să se lupte alţii ptr.ei,ba sindicatele,ba un alt coleg,că de ,de ce să fiu eu luat în vizor..de ce nu putem să avem onoare şi curaj măcar... ptr. o zi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vom putea spune ca avem onoare si curaj atata timp cat ne vom ascunde in umbra anonomatului si vom fi pregatiti sa ne bagam in gaura de sarpe sa nu fim prinsi de sefi ca avem curaj sa ne spunem deschis pasurile!Pana atunci insa,bafta colegilor olteni!

    RăspundețiȘtergere
  6. In Oltenia este si mult potential dar si multa lene, ticalosie, viclenie, parvenism, incompetenta.Sa speram ca noi toti sa cream o sita fina prin care sa cernem gunoaiele si pleava.Sa ramana cei capabili, curajosi si inimosi.Treptat, ceilalti isi vor da seama ca nu conteaza decat la numar si sunt temporar bagati in seama.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.