miercuri, 16 decembrie 2009

"Vedea-v-as in locul lor" !!!

"Vedea-v-as in locul lor" !!!

Aceasta afirmatie apartine unui presedinte de organizatie sindicala si ii este adresata unui director general adjunct al ANP. Musiu director general adjunct, la discutiile privind organigrama si statul de organizare al Penitenciarului Targu Jiu, a facut afirmatia, ce probabil va deveni celebra, "dam cu el de acolo", afirmatie la adresa unui biet agent de penitenciar.

Ulterior si-a nuantat afirmatia. Se referea la aparitia acestor posturi in stat. Eu ii dau dreptate, erau mai de mult, dar ceea ce nu are logica, este de ce le-a mai scos totusi la concurs.

In viziunea respectivului DGA, predecesorii sai au fost prosti, si nu i se pare normal sa continue prostia acestora in sustinerea unor functii care nu se justifica. Respectivul agent luase in trecut un concurs de ofiter de MSU sau PSI, ceva gen.

In ceata totala am accesat site-ul ANP pentru a vedea cat de cat datele exacte cand aceste posturi au fost ocupate prin concurs. La sfarsitul lunii noiembrie 2008 aceste posturi au fost scoase la concurs, concursul fiind organizat in luna aprilie 2009.

Pasul urmator a fost logic, sa vad cine a fost sau au fost prostii care au organizat aceste concursuri dezavuate de respectivul DGA, urmand sa le desfiinteze cateva luni mai tarziu? Unul din cei gasiti la echipa manageriala .... comisar sef Ionel Cel-Mare, in postura de DGA.

Ascultand materialul de mai jos la propunerea unui coleg, nu-mi ramane decat sa spun Tatal Nostru, adresat lucratorilor intregului sistem penitenciar.

http://dl.transfer.ro/Consultare_reorganizare_stat_Targu_Jiu-Audio-Transfer_RO-10Dec-b4bf2c-Transfer_RO-16Dec-13135d.mp4

Ca sa stiti, linia verde, e ceea ce a propus unitatea ... la ordin.
Iar pastrarea agentilor femei prin redistribuirea acestora in diferite functii specifice acestora din penitenciare reprezinta protectie sociala nu stricta necesitate, zise domnu` DGA..
Planificare cica consultare


UPDATE:
Azi au fost transmise in unitati bugetele pentru echipament pe anul 2008. Sumele prevazute reprezinta: 77% suventie si 9 % din venituri proprii. La un calcul scurt din 1400-1500 RON vom primi in medie 1200 ron.
Tot astazi a avut loc intalnirea dintre ANP si reprezentantii PMS Craiova cu privire la statul si organigrama acestei unitati.

4 comentarii:

  1. sa intelegem ca se dau banutii?

    RăspundețiȘtergere
  2. bah CELMARE lasa-ne, lasa-neeeee PSD-istuleeeee

    RăspundețiȘtergere
  3. DUPĂ CE AU MUNCIZ 8-10 ANI, S-AU PERFECŢIONAT, AU CĂPĂTAT EXPERIENŢĂ AGENŢII EDUCATORI NU MAI SUN BUNI. EI TRBUIE SĂ FACĂ LOC UNOR OFIŢERI CARE AU AJUNS PE SCHEME UMFLATE ŞI ACUM RĂMÂN FĂRĂ OBIECTUL MUNCII. SUNT CURIOS CUM SE VOR OCUPA POSTURILE DE OFIŢER DE LA EDUCAŢIE. POATE MĂ LĂMUREŞTE CINEVA, POATE DOMNUL DUMITRAŞCU, CARE ÎN 2001, PE CÂND SE ŞCOLEA LA PMT, DOREA ÎNFINŢAREA UNUI SINDICAT ŞI DOREA SĂ APERE DREPTURILE SUBOFIŢERILOR. SE VOR RESPECTA PROCEDURILE LEGALE DE OCUPARE A FUNCŢIILOR SAU SE VOR FACE MAI ÎNTÂI TRANSFERURI CA SĂ REZOLVAM PE CINE TREBUIE. SORINE ADUŢI AMINTE DE DOSTOIEVSKI ŞI FRAŢII KARAMAZOV

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.