joi, 3 decembrie 2009

Papucei cu monograma

Tatulescu Nicolae - directorul Penitenciarului de Minori si Tineri Craiova.
Craioveanu Ion - directorul Penitenciarului Pelendava.

Ambii au avut o relatie profesionala directa de 8 ani. Tatulescu, director adjunt DEA la PMS Craiova fiind seful lui Craioveanu, sef birou productie bugetara, pe scurt, la fabrica, la aceeasi unitate.
Craioveanu Ion este acelasi care facea papucei cu monograma pentru sefi, sau fosti sefi, gen Cioaca, etc.

Desi multi au spus ca cei 2 nu prea s-au suferit profesional, Craioveanu incercand mereu sa-l faulteze pe Tatulescu pentru a-i lua ciolanul, dar acesta, destul de bine orientat profesional a fost mai greu de mazilit, cei care stiu, cunosc traseul ulterior stabilit de catre cel cu care chefuiau la convocari, fost loctiitor comandant logistica la Focsani, acum mare stab la Bucuresti.

Doi directori, doua penitenciare, o firma intermediara. Prin intermediul unei firme cei doi directori au pus-o de o mica afacere profesionala, a se citi familiala, ca, deh, cam toti directorii cu pile la Bucuresti, incep sa creada de la un timp, vazand ca nimic nu li se intampla, ca sunt pe propriile mosii, ca sunt niste mici Dumnezei intangibili.

Si astfel, au purces ei la asigurarea, prin colaborare comuna, a necesarului de iarna pentru pepelei (:D). Unul a dat varza, din gradina proprie, altul a primit-o si a inmagazinat-o. Doar ca unul a vandut-o cu 0,7 RON/kg, iar altul a cumparat-o cu 1 RON/kg. Aceeasi varza.

De ce? Pentru simplul fapt ca, la Pelendava s-a prezentat o firma cunoscuta a celor 2 directori, a incarcat cu 0,7 RON la Pelendava si a descarcat cu 1 RON la PMT. In aceeasi zi. Unii spun ca in acelasi fel s-ar fi procedat si cu Colibasi, penitenciarul sau spitalul, dar cum resursele noastre informative nu sunt chiar asa dezvoltate ca ale celor cu atributii in domeniu, ii lasam pe ei sa verifice.

Suma nu e mare, dar astfel de mici afaceri familiale mai sunt, firme care incarca ingrasamant natural de la Pelendava, gratis, sau ma rog, favorurile lor nu se vad direct, si multe altele, care vor urma.

13 comentarii:

  1. De ce nu sesizati voi Parchetul? Cel Mic nu va da voie niciodata la DIP sa-i faca ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal ca Cel Mare nu va da voie la cei de la inspectie sa-i faca ceva lui Craioveanu. Nu vedeti ca nu respecta in cazul asta planul inspectiilor generale? Astazi 03.12.2009 trebuiau sa vina la Pelendava, dar probabil vor sa-i lase lui Craioveanu timp suficient sa culeaga strugurii stricati din vie ca sa zica ca a cules-o.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasati-l mai oameni buni pe Craioveanu in pace. Va rog mult de tot, ca daca il schimba aia de la Bucuresti, vine Doamne fereste inapoi peste noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este are dreptate anonimul de la ora 17.11
    Deja membrii din cadrul DIP ,Eremia impreuna cu colegii ei au inceput sa afirme ca la pelendava nu prea au ce controla ca unitate este mica si merge foarte bine.
    In schimb la PMS fac ravagii,cu un tupeu fantastic ca pe timpul comunistilor,unii ar cataloga comportamentul celor de la Directie Inspectie Penitenciara ca abuz in serviciu.

    Este clar care sunt directivele.Rupeti-l pe BECHEANU. Cu CRAIOVEANU mai usor ca vin sarbatorile si ramanem fara carne ,carnati,etc.

    Rusine ,Rusine ,Demisia

    RăspundețiȘtergere
  5. anonimilor cititi pe site pmt unde sunt afisate toate contractele si o sa vedeti ca pmt a achizitionat varza la sub o,5 lei/kg.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru anonimul de la ora 18.47

    Cu atat mai grav este daca s-a achizitionat la alt pret in afara celui prevazut in procedura de achizitii trimise la SEAP. Nu cumva in articolul de astazi se face referire la situatia in care s-a achizitionat direct, eludandu-se legea achizitiilor publice?

    RăspundețiȘtergere
  7. cu varza sau fara varza....?
    asta e intrebarea

    RăspundețiȘtergere
  8. La Pelendava niste libidinosi semianalfabeti avizi de putere se lupta sa ii ia ciolanul din farfurie unui comunist care pare ca nu a realizat ca au trecut 20 de ani de cand am spus nu comunismului. Pacat ca a plecat Cruceru. Era printre putinii OAMENI rataciti intre hiene, pupincuristi, comunisti si securisti ce viermuiesc pe aleile de la Pelendava.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacat de Cruceru ... sa-l regretati ... au ramas iar neprofesionistiii ... amar de voi!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Va doresc la Plendava sa vina Becheanu director ,Fulga director pentru paza , Veronica director DEA,salarizarea sa o faca Eliza,reeducare fica lui Cone-doamna Dinu,evidenta Radu ,medical Romica si Cioabla,Siparez sa fie ARMANi... Si daca nu va saturati mai avev citiva.....!

    RăspundețiȘtergere
  11. cine esti de-ti este fica de ei?

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu la salarii sa fie ALINA LAZAROIU ca sigur
    s-ar marii salariile de la ea putere.
    Alina a marit instantaneu salariile compensatorii lui Cone si Cranta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt ACADEL,mai esti curios?

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.