luni, 20 septembrie 2010

Parcarea din locul parcării

Uite aşa prin anul 2009, abia împuternicit director la Pelendava, Neluţu a ajuns la concluzia că trebuie să facă ceva care să le ia ochii şefilor din ANP.

Şi aşa purcese măi nană, cum zic severinenii, să facă un părculeţ în locul în care predecesorul său, Cucu Emanoil făcuse o parcare. Constatând faptul că numărul maşinilor personalului depăşea capacitatea celor 3 linii de copertine, Cucu Emanoil a mai făcut în spatele terenului de fotbal o mică parcare pentru aproximativ 30 maşini.

Neluţu al nostru, tătucul tuielor, gazoanelor şi trandafirilor (probabil trandafiri PSD-işti), şi-a pus ambiţia cu lucrarea predecesorului său, a făcut harcea parcea parcarea şi a plantat pomi.

În anul 2010 a ajuns însă la aceeaşi concluzie privind stricta necesitate a acesteia. În prezent, se pregăteşte să taie micuţii pomişori şi să refacă parcarea distrusă cu nesăbuinţa fostului conducător al poporului Ceauşescu.
Motivele sunt identice, trăiri de moment, trăiri care nu au nimic de a face cu managementul şi utilul ci cu demagogia.

Probabil la prima vizită de mărimi din ANP acesta îşi va etala cu mândrie "calităţile" de gospodar şi şef apropiat de oameni, arătând noua parcare făcută în sprijinul subalternilor.

Îmi amintesc aici, cu mare haz, de inaugurarea de la începutul anului 2010 a "noului teren de fotbal" de la Penitenciarul Pelendava, în fapt inaugurare de gazon. (vezi link)

Uite şi gazonu, sărăcuţ ca Pelendava din timpul lui Neluţu precum şi pe Neluţu cu mâinile pe piept. Ah, da, scuze, cu mâinile la piept.


Nu pot să nu reamintesc aici şi cimiliturile (vezi link) dedicate directorului Ion CRAIOVEANU de fostul inginer zootehnist.

D-lui director

Ai facut fara un sfant,

Doua lucruri de -,,anvergura’’,

Netrecute in bilant:

O parcare si-o bordura.


Un comentariu:

  1. Lasa ca va face Mihai Barbulescu post de observare ,ca e bun Nazi,bine ca l-ati luat spalati-va pe cap cu el innapoi sa nu-l mai aduceti.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.