vineri, 10 septembrie 2010

Neluţu şi pândarii

De la venirea lui Neluţu la Pelendava o grămadă de mărimi din SRI, Parchet, Jandarmerie, s-au perindat pe la penitenciar. De regulă, aceştia au venit la luat. Mai cu bani, mai fără bani.

E un lucru bun să întreţii relaţii măcar principiale cu aceştia. Dar în astfel de cazuri e bun feed-back-ul. La Pelendava însă lucrurile nu prea stau aşa.

Jandarmii spre exemplu au luat bălegar, baloţi de paie pentru câini, etc, gratis. Deşi se putea transforma într-un parteneriat veritabil această colaborare, ea nu a avut decât un sens unic.
În loc să încheie un protocol de colaborare cu aceştia, în contrapartidă să îi ajute cu cele de mai sus şi altele necesare acestora, Neluţu i-a servit ... moca.

Mare greşeală. Acum a venit rândul culturilor. Fără protocol cu Jandarmeria, Neluţu a trimis personalul sectorului administrativ şi ofiţerii la pază la porumb. Şi ce poate fi mai amuzant decât să vezi pe câmpuri şareta cu agentul sau ofiţerul nostru îmbracaţi regulamentar în uniformă?

Asta ca să nu mai vorbim de bulibăşeala din sectoarele incriminate. Fiecare din cei planificaţi lipseşte de cel puţin 4 ori pe lună de la atribuţiile funcţiei pentru care este plătit: două servicii ca pândari, două zile libere.



Niciun comentariu: