duminică, 19 septembrie 2010

OUT magistratul de sute de milioane

Prin Nota Direcţiei resurse umane şi organizare, Serviciul resurse umane pentru instanţele judecătoreşti, nr. 18395/1154/2010, ministrul justiţiei a solicitat încetarea detaşării domnului BURLIBAŞA NECULAI, judecător la Judecătoria Bârlad.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât pe data de 16.09.2010 încetarea detaşării în cadrul Ministerului Justiţiei – Administraţia Naţională a Penitenciarelor a domnului BURLIBAŞA NECULAI, judecător la Judecătoria Bârlad, începând cu data de 20.09.2010.

Vezi: Hotărârea CSM

Cererea a fost motivată în principal de modul în care a fost gestionat incidentul din 04 iunie 2010 care a dus la decesul unui deținut, judecătorului fiindu-i imputată lipsa de implicare și încercarea de a se disculpa dând vina pe subordonați.

Conform ANP judecătorul Burlibașa “a afirmat cã în situatia producerii unor evenimente negative, întreaga responsabilitate revine directorilor adjuncti, ca specialisti în cadrul sectoarelor de activitate pe care le coordoneazã, precizând cã nu poate fi tras la rãspundere de cãtre conducerea ANP, întrucât nu este functionar public cu statut special si nici de cãtre CSM, întrucât îsi desfãsoarã activitatea în ANP.

Aceastã situatie a fost consolidatã si prin adoptarea unui program lejer, prin prezentarea la unitate, în general, dupã ora 8.00 si plecarea din unitate, de multe ori, înaintea terminãrii programului de lucru, în general în zilele de miercuri si vineri, când se deplaseazã în localitatea de domiciliu, respectiv municipiul Bârlad, judetul Vaslui


3 comentarii:

  1. Trenul disperării19 septembrie 2010 la 16:31

    Daca treci prin gara Galati vei auzi urmatorul anunt : ATENTIUNE! TRENUL SPECIAL DE MARFA supranumit si TRENUL DISPERARII va pleca din gara Galati cu destinatie NECUNOSCUTA, urmand a avea urmatoarele statii unde vor fi debarcate colete cu nume, astfel : Vaslui (colet Balica), Botosani (colet Dajboc), Tg. Ocna(colet Racu), Aiud(colet Varlam), Gherla(colet Maxim)!!!. Va rugam sa asigurati prezenta coletelor la tren. In caz contrar coletele vor fi imbarcate in barje si vor fi transportate pe Dunare in Portul Braila, …dana1(macacio). Va multumim pentru intelegere!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa vezi ce disperare o sa-i cuprinda pe ai de la Pelendava, noi am dat petrecere ca am scapat de NAZISTU, mai putin Tati si Batmanu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru acest blog,imi place foarte mult sa citesc despre tot ce se intampla si despre cele mai noi barfe,in mod special despre Pelendava.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.