marți, 28 septembrie 2010

Regele neîncoronat al fierului vechi

Pamflet: se spune că Orian Omănescu, regele neîncoronat al fierului vechi din Valea Jiului l-ar fi dat in judecată pe directorul Penitenciarului Pelendava, Ion CRAIOVEANU, supărat pe faptul că acesta l-a detronat din onorabila funcţie de Rege neîncoronat al fierului vechi.

Glumim, normal, dar tot credem că cineva al trebui să-l întrebe pe Neluţu unde au dispărut zecile de tone de fier vechi din Penitenciarul Pelendava, Ferma Leu şi Secţia Făcăi.

Anul acesta aproximativ 7 camioane de la Secţia Făcăi, 5 camioane de la Ferma Leu (cond. auto R.N.) au luat drumul REMAT-ului din spatele SUCPI. Toate acestea fără să existe o comisie, fără să se întocmească procese-verbale de cântărire, fără ca banii astfel câştigaţi să fie reliefaţi într-o contabilitate.

După cum o să vedeţi în pozele de mai jos, sunt, mă rog, ERAU, zeci de tone de fier vechi. Pozele sunt făcute de Comisia de preluare a Secţiei Făcăi de la Penitenciarul Craiova şi puse la dispoziţia noastră de unul din membri, ultragiat de jaful descris anterior.

Se povesteşte prin penitenciar că, un salariat oarecare, ar fi dus fier vechi la acelaşi REMAT. Întrebarea şi insistenţa reprezentantei REMAT au fost uluitoare: "chiar vreţi factură pe toată cantitatea? Haideţi domne, parcă e prima dată când Pelendava aduce la noi fier vechi?!" Era vorba probabil de prima maşină din cele menţionate anterior, să existe măcar o factură pe câteva sute de kg, că atâtea maşini ieşite pe poartă sigur băteau la ochi.

Dar tonele, zecile de tone .....



8 comentarii:

  1. Ceva acte o fi făcut Craioveanu ca nu e prost. Bine, pe ele poate apar doar cateva sute de kilograme, nu zecile de tone de care spui aici.
    Că nimeni nu stie de existenta acelei comisii de trebuia sa asiste la cantarire si nu a vazut-o niciodata e altceva. Asta nu inseamna ca ea nu exista insa macar in acte.
    Daca nu exista, inseamna ca Craioveanu s-a prostit la batranete de nu se mai acopera macar cat de cat de acte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cazanele din poza 3 din actuala magazie de cereale cantaresc enorm. Sunt cazane de centrala termica si au aproape 800 kg unul singur. Am numarat vreo 20 deci 16 tone. Daca inmultesc cu 0.80 kg iese 12 800 LEI noi.

    wow, scumpa poza !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. De GîVî, GîVî, nu spui nimic? Să nu spui că nu ştii că el a fost cel ce s-a dus cu brigada la Făcăi şi la Leu de a încărcat fierul vechi.

    RăspundețiȘtergere
  4. LA CRAIOVA A STAT 4 LUNI DIRECTOR ADJUNCT SI TOT A DUS 3 CAMIOANE DE FIER VECHI DE LA GAZ ISALNITA.

    RăspundețiȘtergere
  5. cu banii pe fier vechi, probabil cumpara gazonul de care urmeaza sa-l planteze in interiorul sectiei pelendava :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar fi bine numai că şi banii, ca şi fierul vechi, sunt duşi de câteva luni de zile.

    Ultimele camioane s-au dus prin august când a văzut Neluţu că nu-i vine împuternicirea de la ANp şi cred că şi-a zis să compenseze de aici diferenţa de bani.

    Acum i-a venit împuternicirea, până la sfârşitul lui octombrie, dar s-a sfârşit şi fierul vechi ::))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu aveti tati ce sa-i faceti. Dupa articolul de ieri deja se lauda ca rezolva problemele cu un telefon la tatucu Ungureanu.

    RăspundețiȘtergere
  8. 28 septembrie 2010, 21:58

    Asta e la oha. Nu cred că e cazul să pui o anatemă pe Firinel doar pentru că zice Craioveanu că-l protejează.

    Din ce ştiu eu, CelMare era bodyguard-ul. Firinel o avea poate vreo mică slăbiciune pentru Neluţu din perioada cînd acesta îi "ciripea" prin Penitenciarul Craiova.

    Dar aştea sunt legile nescrise ale ofiţerilor de informaţii şi ale informatorilor lor.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.