luni, 27 septembrie 2010

Umilinţe, umilinţe

Doamna Drăgotescu, ca și milioane de români, a beneficiat din plin de candoarea președintelui – jucător: știind că este grav bolnavă președintele nu s-a sfiit să o insulte. La fel a făcut cu un contracandidat căruia i-a murit soția de cancer. Tot președintele este autorul lui “țigancă împuțită” și “băi, găozarule”.

Neluţu se pare că a avut un week-end chinuit. Asemenea preşedintelui, acesta a avut o ieşire nervoasă în faţa câtorva zeci de pepelei, la prima oră a dimineţii. Posibil vreo problemă de erecţie. Sau mai ştii, deh, vârsta, l-o fi lăsat prostata şi s-a supărat madam pe el că a udat cearşaful.

Primul atac. Se spune că Neluţu Ciripel şi Prostomel şi-au dat mâna şi încearcă pe toate căile să-l discrediteze pe noul director adjunct de la Severin. Neluţu strânge materiale şi Prostomel sună la foştii săi colegi de la SDRP-ANP.

Gospodarul bun la toate.
G.V. este unul din cei câţiva pupincurişti ai lui Neluţu. Cum vineri ofiţerii de la pază au făcut o percheziţie scurtă şi de succes pe la pepelei, Neluţu şi Prostomel s-au arătat foarte nervoşi, că doar ei s-au lăudat de atâtea ori că au scos telefoanele.
Şi, a apărut săgeata, Valerică, omul bun la toate. Pentru a stopa percheziţiile la pepelei în vederea păstrării falsei imagini de bun management la operativ, Valerică s-a deplasat la secţia de deţinere împreună cu Neluţu unde i-au acuzat pe aceştia de distrugerea unei uşi de termopan şi a 3 plăci de gresie!!!

Replica unuia din ofiţeri a fost destul de directă. Acesta i-a sfătuit pe Valerică şi pe Neluţu să treacă mai des pe secţie, gresia fiind distrusă de timp, placând duşurile încă de pe vremea altor directori. Valerică fiind de fapt gospodarul secţiei cu obligaţii în consecinţă.

O vină mare nu prea are pentru felul în care arată secţia de deţinere. În loc să se îngrijească de secţia care arată îngrijorător, Valerică e de fapt grădinarul lui Neluţu, cel care a luat 50 % pentru modul în care a plantat tuie, gazoane, a mutat garduri, a mutat porţi, care se pregăteşte să reînfiinţeze parcarea., are buze maronii. Bine că CPT-ul nu ştie de existenţa Pelendavei, altfel ... vedea mult mai curând decât se aşteaptă Neluţu cum e să fii un vremelnic derector.
Sau crede că dacă îi umple portbagajul gratis cu brânză şi produse de la carmangerie exgeneralului Velicu, actualmente la OADO, LADO, una din ele, scapă de controale pe această temă. Aşa cum s-a întâmplat pe 17.09 dacă nu mă înşel cu o zi sau două în urmă.


Băselu de Pelendava. Şi cum spuneam, Băselu ăsta de Pelendava a început să urle la ofiţerii ce-i luaseră pitpalacu la întrebări. Şi asta în prezenţa mai multor deţinuţi. Ba că eu sunt director şi faceţi cum spun eu, ba că nu le da Valerică explicaţii, subminând autoritatea celor doi ofiţeri în faţa acestuia, agent apartinând ... operativului, ba dând mai multe decizii ilegale şi contraproductive din punct de vedere operativ.

Normal, baieţii noştri i-au cerut pe un ton normal să le dea dispoziţii în scris deoarece le consideră ilegale şi doresc să le conteste. Vax albina, ce să ştie Neluţu de art. 5 din Legea 293!!!

În continuare urlete, ţipete, ameninţări. O dorinţă meschină, patetică, jalnică de a umili şi a arăta cine e şeful. Şi asta, în faţa a zeci de pepelei. Nu este prima dată când Neluţu are astfel de accese sau excese, cum vreţi să-i spuneţi, în faţa deţinuţilor şi la adresa personalului. B.S., A.C., M.P., etc. ştiu ce spun aici.


Şi asta nu e tot pe ziua de astăzi. Pe la ora 15.55 Valerică, gospodarul premiat cu 50 % şi-a trimis pepeleul de încredere, micuţul Bratu, să-i încarce câţiva saci de la Ferma de Porci. Asta după ce, cu excepţia acestuia, introduse-se pe secţia de deţinere ceilalţi deţinuţi, cu excepţia acestuia.
Puţin după ora 16.00 a ieşit pe poarta penitenciarului, telescoapele din spate fiind serios agresate. Păi cum să nu care omu şi să nu aibă nimeni curaj să se ia de el când tati Neluţu ameninţă ofiţerii!!
Să nu uit, cu puţin înainte, siparezul Paraschiv părăsea şi el unitatea. Aş fi fost curios, dacă-l vedea, îl vedea sau se făcea că nu-l vedea?!?!

2 comentarii:

  1. Regula este foarte simpla...valerica stie cand sa scoata "marfa" pe poarta ,iar Paraschiv trebuie sa NU FIE in unitate:D...nu din salariu lui si a nevesti-si si-a ridicat Valerica viluta de pe centura ,doar e gospodarul unitatii...ATENTIE!Paraschiv stie si vede foarte multe,insa NU trebuie sa fie prezent la "lucrare"

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar paza ce face daca se scot atatea prin PC????

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.