vineri, 17 septembrie 2010

Prima zi

Astăzi a fost prima zi de muncă la Pelendava a noului director adjunct Bărbulescu.

Deşi părerile celor care l-au cunoscut astăzi sunt oarecum împărţite, impresia generală după discuţiile cu acesta cât şi din afirmaţiile sale a fost că este destul de bine pregătit profesional, ţine la oamenii din subordinea sa, puţin distant şi neîncrezător, de aşteptat dacă înainte de asta i-a făcut pregătirea psihologică Neluţu.

Oricum are două atuuri mari faţă de predecesorul său Prostomel, măcar are habar de pază şi se pare că ţine şi îi apreciază pe cei din subordinea sa. Sper ca ceea ce scriam într-un articol anterior să se împlinească şi să reuşească să faţă un colectiv bun în sectorul operativ.

Neluţu în schimb încă de ieri era foarte nervos. În plină comisie acesta a avut "tăria bărbătească" să-i spună unei subordonate nemulţumită de achiziţia din compartimentul socio, fostul jurist al Penitenciarului Rahova, că dacă nu-i convin deciziile sale să-şi ceară mutarea.

Legat de fostul jurist sunt multe de spus. Se pare că parinţii săi se laudă prin Caracal că ar fi dat bani grei ca odrasla lor să vină aproape de casă. Oare cui ? La CCR-ul făcut de Neluţu acesta a cerut mutarea sa pe un post vacant. La opoziţia RU şi socio doar l-au detaşat pe 6 luni.
Acesta de mult ce i-a plăcut meseria de jurist s-a fofilat ba la Prefectura Olt, ba te miri pe unde doar doar o găsi o slujbuliţă mai uşoară.