marți, 14 septembrie 2010

Pleacă Fulga, vine Bărbulescu

Se spune pe la Pelendava că începând cu 15.09 noul director adjunct pe Siguranţa Deţinerii şi regim penitenciar va fi Bărbulescu. Acesta îl înlocuieşte pe Sorinel Fulga.


Tot pe la colţuri se şopteşte că acesta nu prea este agreat de Neluţu, acesta dorind un director adjunct mult mai maleabil şi servil. Siparezul din Pelendava, Paraschiv a avut ca sarcină în ultimul timp de a afla cât mai multe date despre Bărbulescu.
De la acesta s-a aflat că poreclele acestuia sunt Nazistul, datorate unei atitudini zic unii intrasigente, alţii spun că datorate atitudinii total opace şi nedeschise dialogului. O altă poreclă este Macetă datorată confecţionării în penitenciar, de către câţiva pepelei a unor astfel de ustensile.

Alţii spun că ascensiunea acestuia din şef de tură la director adjunct se datorează materialelor furnizate ANP-ului, materiale care l-au detronat pe fostul director adjunct de la Severin, Stoianovici.

Oricum e clar faptul că Neluţu nu-l doreşte, deja acesta a nominalizat prin decizie zilnică ca cei doi ofiţeri instructori să facă serviciu de şefi de tură deşi avea câţiva agenţi ce deţineau ORNISS. Al treilea ofiţer nu mai accesează clasificate aşa încât noul director adjunct va fi cam singurel. Nu zicem că e o muncă grea la Pelendava să fii director adjunct la pază, dar nici aşa uşoară nu este.

Îi urăm bun venit şi sperăm că va da dovadă de mai mult caracter spre deosebire de predecesorul său şi va încerca să facăun colectiv unit şi închegat în cadrul sectorului operativ.