duminică, 26 septembrie 2010

Băse, te aşteptăm cu drag ... pe Secţia 3

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a trimis un comunicat de presă potrivit căruia i se mulţumeşte, pe un ton ironic, că nu a renunţat la serviciile penitenciare.

Sorin Dumitraşcu, reprezentant al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că organizaţia pe care o reprezintă doreşte să îşi arate solidaritatea cu poliţiştii prin transmiterea mesajului ironic de muţumire către preşedintele României.

Continuarea AICI: LIBERTATEA


Sindicatele din penitenciare le multumeste, ironic, presedintelui Traian Băsescu si prim-ministrului Emil Boc ca nu au renunta si la serviciile lor, remarcand prudenta presedintelui si "semnalul de stabilitate".

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor apreciaza ca decizia presedintelui Traian Basescu si a premierului Emil Boc de a renunta la serviciile Politiei si Jandarmeriei ca un demers ilegal, ce depaseste prerogativele legale ale presedintelui si premierului.

Continuarea AICI: TV-net

Un comentariu:

  1. Este adevarat ca politistii au un salariu de mizerie,dar nu cred ca neaparat este vinovatd-l Basescu,vinovati sunt altii care nu se mai satura,au furat cat au putut si acum platim noi astia amaratii care nu avem o casa si muncim tot timpul,incercam de ani de zile sa luam un credit pentru o casa si nu avem nici o sansa,nu am auzit de niciunul putred de bogat sa dea ceva la un sarac,adica un sarac care munceste din greu,cu servici,cu copii,asta este,acolo sus este un D-zeu si o sa reuseasca sa se ridice si astia mai de jos.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.