vineri, 28 mai 2010

Al 3-lea atac la general

După cum am mai scris în câteva articole, la nivelul ANP este o luptă pentru funcţii Prin orice mijloc se încearcă denigrarea şi implicit îndepărtarea ardeleanului. Venit mai de departe nu are în jurul său decât foarte puţini.

Tabăra cealaltă, cu lider provenit din structurile informative, cu o mulţime de informaţii deloc de negijat despre oameni şantajabili, pare dacă nu mai puternică, cel puţin mult mai lipsită de scrupule.

Astazi, 28.05.2010, a avut loc al 3-lea atac la general. Ceea ce s-a întâmplat astăzi confirmă încă odată ceea ce spuneam pe 3 aprilie, în principiu, lucrătorii DPCT sunt foşti siparezi, cei care au luat concursul organizat în acest sens şi câţiva rătăciţi întâmplător sau nu prin această direcţie. Cele trei categorii s-au împărţit imediat după "reînfinţare" în două tabere: firinei şi lucrători DPCT.

Firineii, mai precis Filişul de Târgu Jiu, prietenul fostului doctor Mălăescu, cu care împărţea veniturile din medicamentele plătite de penitenciar, dar neintrate niciodată în instituţie, acelaşi care a fost făcut scăpat de fostul şef SIPA Manolescu pe vremea când făcea afaceri cu pepeleii aducând obiecte interzise şi vânzând picturile deţinutului Pala, a recidivat după instigarea la revoltă a deţinuţilor.

De această dată scopul a fost acelaşi ca şi în aprilie: o încercare mârşavă, în stil siparez de rit vechi, pentru a scadea credibilitatea ardeleanului în faţa şefilor de la MJ. Mai popular ca expresie ar fi: uite domne, şi-a pus omul său acolo deşi a picat din cauza cazului Gorbunov s uite ce se întâmplă ... vezi LINK

Într-un ziar cu nume parcă făcut să fie gazeta de perete a firineilor, Filişul de Târgu Jiu, specimen încă în activitate în ciuda abuzurilor ştiute, a apelat la ginerele unui fost preşedinte de sindicat, bun prieten de şpriţ (şi asta informaţie reală, nu ce scrie un ziar de scandal) atât cu el cât şi cu doctorul Mălăescu şi fostul director Enache, pentru a-şi publica propriile elucubraţii.

Că ţinta a fost clară e uşor de observat, dacă cele scrise erau reale, aveau măcar poza de la intrarea în blocul cu pricina, de la ferestrele apartamentului, dar, neh, poza e a instituţiei, vizată este funcţia, nu omul.

Că e Băla, că e X, că e Y, contează mai puţin, la Târgu Jiu trebuie să fie persoane manevrabile, şantajabile, proaste cu duhul. Unul ca Simescu, uşor de şantajat deoarece şi-a angajat o grămadă de neamuri, unul ca Enache care în afară de un speach pe reeducare nu ştia nici ce e ăla foişor.

Dar deh, ce să-i faci, Băla nu e din oraş, nu are vecini, nu are neamuri, cam greu să-l ai la mână. Mon cher siparezu Filiş a turbat. Neavând ce scrie a făcut apel la amicul exsindicalist, pensionat deoarece fusese şi el agăţat de contraoalele ANPului în mafia medicamentelor.

Şi-a făcut propriul articol din care curg balele de venin şi ură, şi dă-i bice, o masă la restaurant şi gata, a mai dat un atac la general, şi-a mai făcut de lucru singur pentru câteva note informative, singura şansă să scape de acest director neşantajabil fiind discreditarea acestuia, indiferent de mijloace, că, păsămite aşa l-a învăţat la convocări tătucu FIRINEL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.