sâmbătă, 29 mai 2010

UPDATE

Ceea ce este cel mai interesant în toată această poveste este comuniunea de interese foşti pepelei-filişei. Ginerele colaboratorului în afaceri cu medicamente al doctorului Mălăescu, a intermediat o legătură oneroasă. Autorul articolului din ziarul de scandal din Gorj, se numeşte Claudiu Matei şi a fost condamnat la 5 ani pentru şantaj, liberat în anul 2003, amic bun şi cu .... Filiş, ofiţer BPCT la Penitenciarul Târgu Jiu.

Ginerele lui Mălăescu, exdoctorul penitenciarului, ieşit la pensie de frica penalului după afacerea cu medicamente, este văr cu soţia lui Filiş. Acesta a dat de asemenea concurs pentru postul de siparez (agent) la Târgu Jiu, fiind picat la testarea psihologică. Ce echipă ar fi fost ::DD

Reamintim cititorilor faptul că siparezul de la Târgu Jiu a lucrat în presa gorjeană fiind dat afară pentru încălcarea codului deontologic al jurnaliştilor, scăpând la puţin de o condamnare.

Te minunezi când vezi cine sunt şi cu ce se ocupă cei care ar trebui să asigure prevenirea corupţiei în sistemul penitenciar.


Update la update: interesant comentariu, merită prima pagină.

29 mai 2010, 13:25 Anonim spunea...
ACADEL ARE DE GAND SA TRANSFOME ANP UL INTRUN GULAG CU ASTFEL DE SIPAREZI ? CE FACE ACADEL SE FOLOSESTE DE UN FEL DE POLITIE POLITICA CA SA PREIA CONDUCEREA ANP ? DOMNULE DIRECTOR GENERAL CAND AI SA TE TREZESTI DIN SOMN SI SA IEI MASDURILE CARE SE CUVIN ?

21 de comentarii:

  1. ACADEL ARE DE GAND SA TRANSFOME ANP UL INTRUN GULAG CU ASTFEL DE SIPAREZI ? CE FACE ACADEL SE FOLOSESTE DE UN FEL DE POLITIE POLITICA CA SA PREIA CONDUCEREA ANP ? DOMNULE DIRECTOR GENERAL CAND AI SA TE TREZESTI DIN SOMN SI SA IEI MASDURILE CARE SE CUVIN ?

    De la Wikipedia, enciclopedia liberă
    Salt la: Navigare, căutare
    GULAG ► pronunţie ► (din rusă ГУЛАГ: Главное Управление Исправительно— Трудовых Лагерей, "Glavnoe Upravlenie Ispravitelno-trudovîkh Lagerei", "Administraţia Generală a Lagărelor de muncă") a fost o ramură a poliţiei interne şi serviciilor de securitate sovietice care controla sistemul penal al lagărelor de muncă forţată şi a închisorilor şi lagărelor de detenţie şi de tranzit asociate. Cum aceste lagăre găzduiau criminali de toate tipurile, sistemul Gulag-ului a devenit cunoscut ca un loc pentru deţinuţii politici şi ca un mecanism de represiune a opoziţiei politice în Uniunea Sovietică.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati revenit!Si inca ...reincarcati!In aceste vremuri nu va lasati acoperiti de tacere!Ilegalitatile, neprincipialitatea si imoralitatea din penitenciarele oltenesti(cel putin...:) nu au disparut!Demascati-le!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am luat doar o mică pauză considerând problemele cu care se confruntă în prezent toţi bugetarii ca fiind la fel de importante ca demascarea abuzurilor, ilegalităţilor şi camarilelor din penitenciarele oltene.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Director General acum ca sunteti seful direct al DPCT nu puteti sa eliminati oameni ca Filis din acesta structura ?

    Cand Ungureanu era seful acestei structuri imediat la destituit din functie pe echivalentul lui Filis de la Severin! Singura vina a acestuia a foast ca sa aparat cand il agresa un sef de tura!!!

    CAT TERBUIE SA MAI SUPORTE DIFERITI DIRECTORI DE PENITENCIARE SA FIE DENIGRATI DE OAMENI CA FILIS ?
    Nu inteleg cat mai suportati agresiunile lui Ungureanu si a oamenilor lui din DPCT ! Cu ce va santajeaza acesta?

    De fapt cine conduce ANP ul DVS sau Acadel?
    Chiar vreti sa devenim un Gulag?

    Daca nu luati masuri va doresc ,,SA DORMITI LINISTIT ,UNGUREANU VEGHEAZA! ,,

    RăspundețiȘtergere
  5. Astfel de legaturi oneroase sunt peste tot in sistem:din ele isi trag "seva" de'alde filis, sunt intimidati directorii, cadristii, care cum aud ca are cineva pe altcineva la presa -imediat percuteaza.cei care nu au nimic de ascuns, sa nu se lase intimidati!

    RăspundețiȘtergere
  6. Din dorinta de a-l apara pe General, voi mai rau il infundati. Nu a zis nimeni ca a gresit numindu-l pe Costica Bala, decat voi. Si repetati asta, pana va intelege si cine trebuie sa inteleaga.

    Multa bafta in demersurile voastre!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit cu interes articolul dumneavoastra:
    Daca informatiile d-voastra sunt reale este foarte bine, dar nu sunt de ajuns pentru a stopa practicile necurate despre care vorbesti.
    Ca sa stopam aceste practici in sistemul penitenciar totusi trebuie sa vi cu ceva probe in fara de vorbe.
    Alt aspect este ca incercati sa influentati, sa se dispuna unele decizii care ar fi pe placut tau, dar te cunosti de la o posta.
    Incerci in zadar sa aperi o persoana ( Bala Constantin ) care a fost facilitat in acest sistem.
    Ca sa vin si cu probe privind facilitatrea managerului Bala Constantin tin sa-ti spun un singur lucru .Ocupa o functie de conducere prin imputernicire de 5 ani fara concurs.
    A ocupat o funtie de conducere (Director) prin concurs doar 5 luni.
    Sper ca acest blog sa fie administrat de oameni care sunt impartiali si care promoveaza integritatea, impartialitatea, legalitatea, etc.

    Asteptam si alte articole din partea d-voastra

    RăspundețiȘtergere
  8. 29 mai 2010, 21:14

    Cand am avut motive l-am laudat si pe ungurean, si chiar nu facem asta din dorinta de a-l "apara".

    Cred ca ardeleanul e suficient de vaccinat sa nu aiba nevoie de "apararea" unui blog zonal.

    Legat de Bala C, am facut acest articol cat si cel trecut tocmai datorita ideea din ziarul de scandal. Imi dau seama ca esti un postac inteligent, dar uita-te la porecla data in articolul comandat de Filis. Deci Filis a zis.

    RăspundețiȘtergere
  9. 29 mai 2010, 22:54

    Nu prea mi se par pertinente probele. Daca mi-ai fi aratat, fepesei sanctionati disciplinar, participari la concursuri, examene nereusite urmate de imputernicirile de care zici, atunci ai fi avut dreptate.

    Cazuri din acestea sunt sau au fost multiple: gen Mara la Barcea, gen Fulga la Pelendava (nu pot sa ma abtin ::))), Bala C nu intra in categoria asta.

    Am vorbit cu lucratori si de la Severin si de la Targu Jiu inainte sa revina in Gorj, foarte multi il regretau.

    Si nu poti pune o anatema cuiva doar bazata pe faptul ca cineva trebuia sa pice anul trecut in incidentul agresiv si abuziv atacat de mass media. A fost o victima a mass mediei asa ca cele 5 luni de fapt, in prezent, ar trebui sa fie aproape 2 ani.

    RăspundețiȘtergere
  10. Veti asista la cel mai mare proces din istoria ANP ului si lucrurile se vor clarifica,in sfarsit!Avocati sunt destui,ceea ce ati postat este total ireal si unii vor castiga o multime de bani din aceste postari,pentru ca se vor cere daune morale de miliarde si vor fi castigate.Va multumim ca ne-ati asugurat o sursa buna de venituri in aceste vremuri si va asiguram ca ne veti ruga sa retragem actiunile penale,dar nu exista cale de intoarcere,domniile voastre ati vrut-o!CATE VIETI CREDETI CA VA PERMITETI SA DISTRUGETI PENTRU INTERESELE VOASTRE?

    RăspundețiȘtergere
  11. Agitat eşti dragă Filiş ::))

    Ce mai ameninţări, mai bine ţi-ai face dreaq treaba pentru care eşti plătit că poate îţi dă ANP-ul 50 % şi recuperezi cei 25 % pe care ţi-i ia Boculeţ.

    Apropo ştim că esti bun la plângeri penale doar în urma cu ceva timp, tot lucrător de măcănici (siparezi) fiind i-ai făcut plângere penală liderului de sindicat ce-i luase locul amicului tău Drulă.

    Amuzante sunt şi cuvintele folosite de tine, aveau drepate cei care spuneau că suferi de MANIA GRANDORII, i-auzi la el: cel mai mare proces din istoria ANP va fi Filiş vs bloggeri ::)) Penibil eşti frate.

    Apropo nea Filişule ce ai căutat astăzi, adică duminică în penitenciar? Încerci şi tu ca amicul Paraschiv de la Pelendava să instigi deţinuţii la revoltă dând vina pe apropiata grevă?

    P.S. Sorry am uitat, tu eşti la a doua instigare la revoltă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sau doar ziceţi că va fi revoltă ca voi să pareţi intelighenţi, paza aeriană, sindicatele autori morali?

    Pac, ţac, încă 15 pepelei de la Târgu Jiu la Craiova, încă un proces pe drepturile omului datorită prostiilor lui Filiş, şi Filiş se erijează iar în salvator.

    Şi cum prostia cică se ia, şi siparezu de la Pelendava a creat propria poveste despre o revoltă.

    Deosebirea dintre cea de acolo si cea din Gorj, diferă de implicarea ofiţerilor din operativ care ... şi-au asumat răspunderea că nu vor fi incidente şi că siparezu delirează.

    Paraschiv a venit din concediu pe 25.05.2010 (09.00-15.30) şi a incercat toată ziua să instige pepeleii să facă totuşi ceva scandal că deja picase de FRAIER în faţa paziştilor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Filis nu acesta persoana trebuie data in judecata! Cel mai mare si cel mai parsiv dujman,cel care te poate distruge ,pe tine si pe familia ta este altul! Vrei sa-l vezi? Uita-ti in oglinda fraiere!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Paraschiv nu este cel care doarme la convocari cu Filis in camera?

    RăspundețiȘtergere
  16. Paraschiv doarme la convocari cu o fetita firinea.
    Filis a dormit cu Mitrache de la PMT, dar acesta nu l-a mai vrut in camera, iar acum Filis doarme cu agentul lui in camera.

    RăspundețiȘtergere
  17. Filis tu esti paranoic cand faci aceste comentarii :

    31.05.2010. 14:21
    31.05.2010. 14:18
    31.05.2010. 12:55
    31.05.2010. 12:53
    31.05.2010. 12:50
    31.05.2010. 12:08
    31.05.2010. 12:04

    http://www.scandaldegorj.ro/investigatii/cuibusor-de-nebunii-in-locuinta-de-serviciu-a-directorilor-penitenciarului-tgjiu/#Comentariu1

    RăspundețiȘtergere
  18. Filis va iubeste si va iarta,copilariile voastre il fac sa aiba o viata interesanta,continuati ca dati bine si puteti si mai mult,frati de munca.

    RăspundețiȘtergere
  19. Filis (31 mai 2010, 19:46 ) esti pe invers? Sa inteleg ca din dragoste de colegi ne critici? Pe care din directorii de la Tg jiu esti gelos?

    RăspundețiȘtergere
  20. pentru 1 iunie ora 7.30-corect se spune pe care DINTRE directorii...gramatica unora la fel ca si gandirea...

    RăspundețiȘtergere
  21. Tare mi-e teama ca va concentrati pe filis cel singuratic si pierdeti esentialul,cand va veti prinde va fi tirziu de tot.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.