marți, 4 mai 2010

Nou director la Penitenciarul Pelendava - Stan Ion

În urmă cu 3 săptămâni la comisia de individualizare a Penitenciarului Pelendava a fost analizat pentru liberare pepeleul vedetă a incidentului din data de 07.01.2010, Stan Ion.

Acesta a fost amânat o lună de zile. În stilul propriu, acesta şi-a dat în stambă, încurajat şi de precedentul anterior. A refuzat să semneze procesul-verbal, a ieşit din sala, a trântit uşa. După el a ieşit imediat PROSTOMEL.
După cum a povestit chiar el la revenire, i-a reproşat pepeleului lipsa de recunoştinţă pentru gestul făcut de domnia sa în ianuarie, şi faptul că nu puteau să-i dea drumul la prima analiză deoarece erau prea mulţi ochi aţintiţi asupra lor.
Într-un final pepeleul i-a făcut concesia semnării procesului-verbal.

Pe data de 02.05.2010, acelaşi pepeleu făcut vedetă, cu cota ridicată chiar de un reprezentant al conducerii, şi-a dat iaraşi, a câta oară, în petec.
A devenit recalcitrant şi a acuzat conducerea unităţii de faptul că, datorită amânării primite, el nu a mai ieşit la muncă şi din acest motiv nu mai are bani de ţigări.

Pentru a-l linişti, PROSTOMEL a recidivat. A băgat mâna în buzunar, a scos portofelul, a scos banuţi, a chemat un agent şi i-a dat acestuia dispoziţie pentru a cumpăra pepeleului ţigări. Ce să facă bietul agent cunoscute fiind reacţiile nervoase ale directorului adjunct când e vorba de pepelei?
S-a dus la magazinul din incinta unităţii, a cumpărat ţigări, tigări care au ajuns în posesia pepeleului cu aură de director.

Şi astfel pepeleul a mai marcat un punct în faţa administraţiei locului de deţinere, iar personalul a mai fost umilit odată.

11 comentarii:

  1. Chiar credeam ca l-au schimbat pe Craioveanu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sorine nu mai am tigari tati, ce zici imi iei un pachet de tigari?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este zi ca PROSTOMEL sa nu comita o PROSTIE ,mai mare sau mai mica,intrebarea este pana unde?..pana cand?...ce se asteapta sa se intample in paza la Pelendava ca cineva sa ia masuri?..
    P.S.Comisia de disciplina a A.N.P.-ului l-a gasit vinovat,ce sanctiune a primit?Diminuarea salariului cu 10% pe o perioada de 2luni,si unde mai pui ca aceasta suma se retine din salariul de of.formare profesionala,deoarece Prostomel de o luna merge pe DZU dee..pacat de familie care nu are nici o vina..

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar nu vede nimeni ca Prostomel habar nu are cu ce se mananca meseria asta? Aceasta prostie nu o face nici macar un agent debutant, dar el...ditamai directorul...Vai de capul nostru!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasa figura! Problema e alta: ce ar trebui sa faca acum agentii in situatii similare? Poate ar trebui instruiti in acest sens, dar problema e... de catre cine????? Poate de catre ofiterii din paza care spune PROSTOMEL ca nu stiu nimic! OARE?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce umilire, ce injosire pentru propria persoana!Nu are pic de respect pentru propria persoana, cum sa-i mai cerem sa-i respecte pe oamenii cu care lucreaza, cum sa-i mai cerem profesionalism?De unde nu e -nici Cel de Sus nu cere, dar ANP chiar nu a observat pana acum?Jos ochelarii de CAL!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fulga a avut si va avea un caracter INFECT ,de ce credeati voi ca s-a schimbat? Naivilor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. aveti mila de Fulga ,cineva sa-i curme suferinta sau agonia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fulga, daca un hot o sa-ti ceara un telefon amenintand sub diferite forme,ce faci?ii aduci? la mintea ta ca sa nu ai probleme cred ca ..DA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si-au vazut sacii in caruta si-acuma se dau in stamba!Greu cu principiile si moralitatea la Pelendava!

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.