luni, 3 mai 2010

PROSTOMEL cu acte-n regulă

PROSTOMEL se pare că şi-a primit atestatul aproape oficial.

Onor comisia de disciplină a Administraşiei Naşionale a Penitenciarelor, recunosc eu unul am fost sceptic, a dat dovadă de obiectivitate în cercetarea presupuselor abateri disciplinare sesizate de către Ciripel.

Săptămâna trecută aceasta a înaintat referatele întocmite cu această ocazie considerând că PROSTOMEL se face vinovat de comiterea unor abateri disciplinare prin ruperea raportului de incident şi prin ştergerea cu pastă corectoare a înregistrării acestuia în Registrul rapoartelor de incident.

PROSTOMEL după câteva zile de sevraj şi-a anunţat apropiaţii că va scăpa fără sancţiune deoarece a făcut contestaţie motivând încadrarea greşită a abaterii diciplinare, reţinându-se în sarcina sa încălcarea unei atribuţii prevăzute în fişa postului, fişă ce nu mai este de actualitate, fiind un model după Legea 23.
Are şi nu are dreptate, respectiva atribuţie fiind doar ceva în plus faţă de obligaţiile sale ca director adjunct prevăzute de Decizia nr. 497/04.06.2007 privind procedura disciplinară, atribuţii încălcate cu nonşalanţă de acesta. O referire clară la această decizie a directorului general încălcată poate ar fi fost mai bună dar este destul de clar şi aşa.

O altă speranţă mărturisită de PROSTOMEL se referă la prescripţia aplicării sancţiunii, sesizarea fiind făcută pe data de 05.02.2010, deci în urmă cu 88 de zile, aceasta prescriindu-se peste ... 2 zile.

Şi, aşa cum îi stă în caracter, iaraşi a început să uzeze de nume de mărimi ale ANP sau MJ, gen R.R., doar, doar o intimida onor comisia să nu-l sancţioneze.

Pentru a arăta cât de interesat este ca treburile să meargă bine la sectorul pe care-l coordonează acesta asasinează cu toate prostiile ofiţerii coordonatori, sunându-i pe aceştia pentru toate nimicurile cu care se confruntă zilnic cărora le cere sfatul.
De fapt unii spun că nu atrage atenţia decât asupra slabei sale pregătiri, eficiente sau nu, poate pe vremea legii amintite anterior.



Şi un comentariu de pe Penifest care merge la speţa noastră:

http://www.youtube.com/watch?v=Q3SWjtcmzoc

Daca ar durea prostia!
S-ar tzipa in Romania
Idotii fara vina si cretinii licentiati - Craioveanu ştie !!! care e treaba cu licenţa
Va dati premii, bani si functii
Intre voi va laudati
Sorinel pe submarin
Iesi de-acolo sa bem vin
Foaie verde si o ceapa
Daca as avea o tzeapa
Sa o infig unde va doare
Domnisori si domnisoare ...

Refren:
Lasa-ne, lasa-ne !
Ca ne-ai plictisit...
Lasa-ne, lasa-ne !
Ca ne-ai pacalit...
Lasa-ne, lasa-ne !
Ca ne-ai omorat
Lasa-ne, lasa-ne !
Ca ne-ai plictisit...

II:
Cu un singur neuron
Esti considerat beton - Sorinel ştie !!!
Du-te acasa, frate-frate
Neuronul e pe moarte
Du-te acasa si da-i foc
Ca ne-ai omorat de tot
Capu' n-are nici o vina
Da-i un suc de ghilotina
Da-i pana se plictiseste
Da-i ca poate altul creste
Si cu asta te-am lasat
Ca tare rau ne-ai suparat.