marți, 13 aprilie 2010

Sex-gate, partea II: Dedesubturi

Dupa aparitia articolului de astazi, se pare ca in Pelendava gura lumii a devenit mai sloboda si au inceput sa se afle mai multe lucruri destul de interesante.

Sa le luam in ordine:

a) se spune ca idila dintre pepeleu si fepeseu dureaza de mai mult timp. Cu ocazia recompensarii acestuia pentru permisiunea de iesire din penitenciar, agenta noastra a profitat de locul in care isi desfasura activitatea si a facut o mica jonglerie. Deoarece Dorulet nu indeplinea conditiile pentru a beneficia de permisiunea de iesire din penitenciar deoarece tocmai ii sosise o citatie intr-un dosar penal, iubitica lui a dosit respectiva recipisa.

Cum in lipsa acesteia Dorulet era ok, acesta a plecat acasa. Dupa intoarcerea sa, a aparut si respectiva hartie, acesta fiind numerotata in dosarul pepeleului cat si introdusa in aplicatia informatizata. Doar ca, numarul de inregistrare este ... anterior discutarii propunerii de recompensare a acestuia.

b) cel care le-a facut cunostinta celor doi este primul avocat al lui Dorulet, avocat care este vecin cu agenta noastra. La intoarcerea din permisie, acesta s-a laudat ca si-a vizitat iubitica.

c) tot Dorulet s-a laudat ca la sosirea oricarui document nou la dosar, acesta era scanat de iubitica sa si dat imediat vecinului avocat.

d) se spune ca, motivul pentru care conducerea Penitenciarului Pelendava a intervenit "in forta" pentru musamalizarea aventurii a fost faptul ca agenta era nominalizata la "centru" ca fiind om de sprijin in Penitenciarul Pelendava pentru lucratorul BPCT. Mai mult de atat, gurile rele spun ca acesta ii presta si alte activitati in afara celor orale, de informatii.

Nu ar fi nimic rau in a colabora cu BPCT, doar ca sub auspiciile de informator al SIPA, respectiv BPCT, destul de multi si-au acoperit propriile matraplazlacuri.

Si in cazul de fata, agenta noastra, de astfel cu atributii destul de importante privind legalitatea detinerii pepeleilor, nu este la prima isprava. Aceasta a mai fost acoperita in trecut, la inceputul anului 2009, tot de catre lucratorul BPCT, intr-un incident ce privea un alt detinut.

e) se spune ca iubareata noastra a fost secretara comisiilor de individualizare ce au hotarat trecerea lui Dorulet la regim inchis, ma refer aici atat la comisia din 29.12.2009, cat si la cea din ianuarie 2010. Tot ea este si cea care a falsificat la cererea presedintelui comisiei de individualizare Craioveanu Ion notificarea de regim inchis a tuturor membrilor acestei comisii.

2 comentarii:

  1. "Gurile rele " se tem sa spuna multe despre BPCT-ist cum isi probeaza talentele"masculine" tot in slujba justitiei si aici apar cateva semne de intrebare......
    1.meseria il OBLIGA sa "curteze" persoanele de sex feminin?
    2.este in cautare de partenera intrucat este holtei?
    3.....restul las sa adaugati si dumneavoastra ...doamnelor

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa a ajuns Pelendava...sa le fi rusine celor implicati in treaba asta, mai ales celor ce au musamalizat totul(pe langa ilegalitatea evidenta, mai e si problema morala...dar de unde moralitate la Pelendava)

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.