joi, 7 octombrie 2010

Neluţu, Velicu şi OADO

Se spune că astăzi, Neluţu şi-a exprimat, în cerc restrâns dezamăgirea că ANP-ul nu a reuşit să închidă gura celor care-l deranjează.

Acesta, în stilul cazon al comandantului stalinist, a pregătit o cheiţă.

Şi nu aşa, oricum, să facă rău doar celor care-l deranjează. Indiferent de repercursiunile asupra unităţii, acesta e pregătit să le arate celor din ANP care nu au fost de acord cu nominalizarea făcută de el pentru director adjunct că au greşit.

A apelat la Velicu, fost şef al jandarmeriei, actualmente la OADO. Acesta este un fervent beneficiar al produselor Penitenciarului Pelendava, tranferate, cu titlu gratuit, în portbagajul acestuia. Drept urmare l-a chemat în ajutor.

Faptul că este o cheiţă reiese simplu din vizita pe care o va efectua amicul său săptămâna viitoare în acest penitenciar, deşi în urmă cu câteva luni a făcut acelaşi lucru şi totul a fost OK.

De la această vizită Neluţu a spus, în acelaşi cerc restrâns, că se aşteaptă cu un rezultat dezastruos pe linie de pază, scăpând, în opinia domniei sale, atât de nucleul dur de la pază cât şi de noul director adjunct, cu suficientă coloană vertebrală cât să fie deranjant.

Şi astfel să se confirme asigurările pe care Prostomel, fostul director adjunct le spune în stânga şi în dreapta, că din iarnă va fi iaraşi director adjunct la pază.

Curiozități: După o vizită a OADO în frunte cu Scaletchi, directorul Craioveanu este vizitat de Velicu George, reprezentantul acestuia: 19.02.2010; 19.03.2010, 23.03.2010; 02.04.2010. Apoi au mai urmat multe, multe vizite, cu portbagaje aşişderea. Anca de la brânzărie ştie. :)


4 comentarii:

  1. se pare ca astazi, nu au avut timp de controale deoarece au fost ocupati sa-si umple portbagajele sub atenta supraveghere a lui nea nelu, care a fost atent la fiecare detaliu coordonand miscarile lui ovidiu si a celorlati,pe care ii stim cu totii.marea mea frustrare a fost ca acest organism al drepturilor omului are o conducere dubioasa,oameni foarte controversati in frunte cu francmasonul gelu voican voiculescu care precis stie de ce noi romanii o ducem greu astazi.Nu stiu cum as fi reactionat daca l-as fi avut in fata chiar si pentru cateva secunde.Probabil l-as fi intrebat,indiferent de consecinte, ce sorti ne-au mai harazit protocoalele secrete ale francmasoneriei si ce ordine a mai primit de la stapanul lui absolut Lucifer !! Poate voi avea ocazia data viitoare !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar pe Popescu l-au trimis pe insula Elba sa nu vada mismasurile lui Craioveanu.

    In sedinta Comisiei de individualizare, la vreo 30 minute dupa aparitia articolului pe Oltenia Prison, Craioveanu a fost sunat si a zis, textual: pica chestia aia, nu mai putem face nimic. Va spus eu cand ajungeti.

    RăspundețiȘtergere
  3. bARBULESCU ZIS NAZI LA PELENDAVA DIRECTOR ADJUNCT E BAIAT BUN...???!!!!INSEAMNA CA ITI ESTE FRICA DE EL DE SCRI ASEMENEA LUCRURI,AI LIMBA PLINA DE CLEI ACUMA PRIETEN SCOATE-O DIN URECHE ....DAR POATE PE TARAMURI DOLJENE LUPUL ISI SCHIMBA SI NARAVUL NU NUMAI PARUL...

    RăspundețiȘtergere
  4. Oamenii de la OADO fac parte din Caracatita lui Base

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.