miercuri, 25 august 2010

50 % în Oltenia

Se ştie foarte bine faptul că 50 % a fost întotdeauna un motiv de discuţii uneori interminabile. Faptul că lucrările de excepţie sau de misiuni speciale sunt greu cuantificabile a dus la crearea sentimentului că acesta sunt acordate uneori în mod nejustificat, sindicatele solicitând deseori întreruperea acordării acestora şi distribuirea sumelor alocate spre alte alineate bugetare mai deficitare.

Într-un final, s-a ajuns la un oarece consens, din păcate unul din puţinele, între sindicate şi conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. De comun acord, s-au transmis în unităţi, pentru lunile iunie şi iulie machete pentru propuneri, machete ce conţineau o serie de modalităţi de argumentare a propunerilor de acordare.

Directorii celor 5 penitenciare din Oltenia s-au remarcat prin nerespectarea procedurii stabilite sau a formatului machetelor puse la dispoziţie pentru motivarea propunerilor, sens în care, la conducerea A.N.P. a decis ca directorii în cauză să nu fie luaţi în calcul la acordarea acestui spor.

La CRAIOVA Becheanu în ambele luni a evitat nominalizarea directorului adjunct SDRP Calotă Marin deşi acesta a gestionat ca director adjunct zonalactivitatea de cartografiere din cele 3 unităţi. Incă de la convocarea de la Flamingo directorul adjunct Calotă a fost evidenţiat ca fiind cel mai avansat zonal” la acest capitol.

De remarcat şi faptul că 4 din directorii acestor unităţi mai puţin, tipic de altfel, PELENDAVA şi-au nominalizat cel puţin un director adjunct la acordarea acestui spor.
Doar nu putea Craioveanu să dea de înţeles administraţiei că mai poate fi cineva în unitate capabil să primească 50 % în afară de domnia sa.

Se pare că acesta aşteaptă să primească 50 % în luna august având în vedere rezultatele strălucite” obţinute cu ocazia alarmării întregii unităţi în vederea dezbaterii DILEMEI: De ce a murit PORCU`!!